Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1782109

Sv: Säsongen 16/17
Såg nåra byten med Kennedy, och herregud vad värdelös han vart. 8 matcher vid sidan av, men nu är han av någon outgrundlig anledning tillbaka. Varför? Jag ska förklara varför.

När t om flensis insåg att han faktiskt är värdelös, så plockades han ur laget. Sen ringde han upp alla andra klubbar i SHL, Schweiz, Finland, KHL, heeej, vill ni ha Kennedy, vi kan tänka oss att betala halva lönen. Men ingen nappade. Då sa han till Kennedy, du får sparken! Då sa Kennedy, okej, kan jag få min utomstående lön då som jag har laglig rätt till?

...och vips är han tillbax in i laget, till Skuggans förtret.

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
"Tro fan att trollet inte gillar att våra stenhårda damer harframgångar och sprider goodwill i riksmedia om Luleå Hockey och hur staden Luleå unisont tagit damerna till sitt hjärta.
Ställer apan och apsctaaaan i dålig dager och man blir glad :)

Är övertygad om att den verkliga anledningen till att apan förhalar damlag är att nu är Luleå 1:a på dampucken och blir det ett damaplag får man börja längst ner i botten. Tar flera flera år att komma upp i våran nivå och som laget närmast naturligtvis mötas ofta i vänskapsmatcher där, ursäckta språket, apdamerna blir rövk*ullade av världslaget Luleå Hockey. Apledningen skulle inte överleva att beskåda apklätt svartgult lag bli besudlade av överlägsen granne i norr. Det är den sanna anledningen!"

Ja världslaget Qatar hockey!

Jag hade ju en liten profetia tidigare. När CHL nu införde att man måste kvalificera sig sportsligt till turneringen, då kommer Qatars supportrar att köra stenhårt om damhockeyn istället.

Kalla mig Nostradamus!

PS! Jag har absolut inte samma negativa känslor emot Qatar damer som emot herrlaget, men tycker det är lite lustigt att en förening med ett års klubbhistorik refererar om sig själv som ett världslag när de köpt ihop ett lag och vunnit en lingonliga! DS!