Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1782132

Sv: Säsongen 16/17
"Tro fan att trollet inte gillar att våra stenhårda damer harframgångar och sprider goodwill i riksmedia om Luleå Hockey och hur staden Luleå unisont tagit damerna till sitt hjärta.
Ställer apan och apsctaaaan i dålig dager och man blir glad :)

Är övertygad om att den verkliga anledningen till att apan förhalar damlag är att nu är Luleå 1:a på dampucken och blir det ett damaplag får man börja längst ner i botten. Tar flera flera år att komma upp i våran nivå och som laget närmast naturligtvis mötas ofta i vänskapsmatcher där, ursäckta språket, apdamerna blir rövk*ullade av världslaget Luleå Hockey. Apledningen skulle inte överleva att beskåda apklätt svartgult lag bli besudlade av överlägsen granne i norr. Det är den sanna anledningen!"

Ja världslaget Qatar hockey!

Jag hade ju en liten profetia tidigare. När CHL nu införde att man måste kvalificera sig sportsligt till turneringen, då kommer Qatars supportrar att köra stenhårt om damhockeyn istället.

Kalla mig Nostradamus!

PS! Jag har absolut inte samma negativa känslor emot Qatar damer som emot herrlaget, men tycker det är lite lustigt att en förening med ett års klubbhistorik refererar om sig själv som ett världslag när de köpt ihop ett lag och vunnit en lingonliga! DS!

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund: Vi har världens bästa back, Europas bästa forward och Sveriges bästa damhockeyspelare. Tro fan vi kan kalla oss Världslag. Sen är vi regerande Svenska mästare och otroligt stolta över det, vad är ni?
Förstår att du är avundsjuk samt stör dig enormt och det glädjer mig oerhört :)