Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1797346

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund: Du ger verkligen ett ansikte till föreningen "vi unnar ingen annan framgång". I stället för att gratulera Frölunda till en fantastisk prestation gör du ditt yttersta för att förminska och förlöjliga men det är ju så du tydligen fungerar.
Tycker uppriktigt synd om dig och din närmaste omgivning som måste stå ut med en sådan liten och bitter människa.

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
DansbandsWolf:
Bara att gratulera FHC till vinsten och vi som har sett lite internationell klubbhockey ser att det krävs en viss pondus att stå upp mot europeiska topplag, vilket bl.a. Luleå och Frölunda gjort och inte blir det lättare nu när KHL lagen verkar vara på g in i cupen!
Det är bara att inse att internationella domare håller en högre klass än våra egna, det är så här internationell hockey ser ut och tycker att vi ska va stolta över att ett svenskt lag oavsett vilket som lyckas ta hem det hela och om nu KHL kommer in i cupen så ska det bli intressant att se vart vi står jämte dessa lag!

Sen har vi alla en olik syn att se på det hela och Y's är liksom vida känd, man inser att han skriver som han ofta gör bara för att väcka känslor... ;-)

Sv: Säsongen 16/17
DansbandsWolf:

jag vet int vad som är fantastiskt med att vinna Kalla Anka Trophy? En turnering där lag köpt sig sin plats, en turnering där publiken strömmar till i hundratal och ej i tusental.

Såg inte matchen, men det var i alla fall ingen fuskig sprattelattack som avgjorde denna gång. Däremot vekar det ha vart en smärre domarskandal, som så ofta borta i Göteborg. Indianernas spelare brukar ju gråta ut i media när det är rättvisa domare istället för 48 minuter på bortalaget.

Qatar, Red Bull Salzburg och indianerna i Göteborg, gratis till er alla!