Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1815716

Sv: Dynastiernas dynastiförening vs indijanerna från Jöttä-borrj
Peja: Personligen så tycker jag att det är Glocalnet lågt med alla remarks om Bert och hans gråtmildhet. Han har en otrolig passion för SAIK och är en man med nära kontakt med sina känslor. Vanligtvis en signal om att man är en bra människa. Att han kanske uttalat sig lite klantigt i en intervju förr är en sak. Men att häckla någon för hans passion tycker jag är väldigt fel.
I övrigt en väldigt jämn matchserie som vanns av frölunda på rent flyt. Främst den konstiga styrningen på en klubba som ligger på isen i match sex som gjorde en game seven möjlig. Det hade inte varit orättvist om det varit SAIK om varit vårt motstånd i semin.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförening vs indijanerna från Jöttä-borrj
Powerfade:
I stora drag är jag enig med dig i det Du säger, vad man retar sig på är hans enögdhet och noll insikt av att han har fel, alltid fel på andra, på domare mm.
I vissa fall är han rätt ute men att tex försvara en som sätter laget i skiten gång efter gång måste man tycka är lite märkligt!
Man såg med en gång att SKAIKs rätte kapten hade Cet på bröstet igår, bara för att nämna en sak. Man kan alltid hoppas för SKAIKs skull att han behåller det där Cet nästa år om nu Jimmie får förlängt, det skulle definitivt dom känna på!
Nu är dom utslagna så nu fokuserar man på semin istället och hoppas att det bjuds på lika underhållande matcher i dessa....