Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1829871

Sv: Övrigt
Yoda Marklund:
Ja det är fritt att tycka, som att tycka att landslaget har en SKAIK femme, den finns bara i din lilla värld!
Måste kännas sjukt jobbigt att Luleå har spelare med i år och SKAIK har bara en fejk produkt med som förädlats i NHL och dessutom så har inte Ortio fått stå, måste svida i ditt hjärta...

Svarskommentarer

Sv: Övrigt
Jaca:

Qatar hade med en spelare i JVM. Filip Gustavsson, från Skellefteå, och den dagen han lämnar för NHL så får vi hälften av transferpengarna.

I hockey-VM har Qatar med en spelare, Linus Osmart. Han får sitta på läktaren när de andra kämpar på isen, och det är en stor anledning till att vi nu går till final tycker jag.

Jag förstår inte riktigt det här med fejkprodukter? Tycker inte att Tim Söderlund, Wingerli, Sebbe Olsson, Oscar Lindberg är några fejkprodukter. Jag tycker olika än dig, tycker inte heller att urinshower är någon höjdare.

Det här med att ge spelare och andra lag öknamn, det är inget jag har infört på HS. Våra spelare och vårt lag har ju getts öknamn från långt innan jag började skriva här. Då får man anpassa sig till den gällande nivån. Du har igen trovärdighet eftersom du aldrig klagat på dessa öknamn och otrevliga tillmälen riktat mot oss och våra spelare, utan då är du ju snarare där och hejar på.