Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1829874

Sv: Övrigt
Jaca:

Qatar hade med en spelare i JVM. Filip Gustavsson, från Skellefteå, och den dagen han lämnar för NHL så får vi hälften av transferpengarna.

I hockey-VM har Qatar med en spelare, Linus Osmart. Han får sitta på läktaren när de andra kämpar på isen, och det är en stor anledning till att vi nu går till final tycker jag.

Jag förstår inte riktigt det här med fejkprodukter? Tycker inte att Tim Söderlund, Wingerli, Sebbe Olsson, Oscar Lindberg är några fejkprodukter. Jag tycker olika än dig, tycker inte heller att urinshower är någon höjdare.

Det här med att ge spelare och andra lag öknamn, det är inget jag har infört på HS. Våra spelare och vårt lag har ju getts öknamn från långt innan jag började skriva här. Då får man anpassa sig till den gällande nivån. Du har igen trovärdighet eftersom du aldrig klagat på dessa öknamn och otrevliga tillmälen riktat mot oss och våra spelare, utan då är du ju snarare där och hejar på.

Svarskommentarer

Sv: Övrigt
Börje ger sig in i kissdebatten.

"Dessutom lägger han varje gång till något av typen "vi tycker tydligen olika, jag är inte heller någon beundrare av att dricka urin" eller annat schwammel.

Varför läggs det till, vad är syftet?

Vi, som olyckligtvis läst apmonstrets idiotier tidigare vet att det syftar till en teaterföreställning i Umeå för någon tid sedan då det tydligen ska ha förekommit urin på scenen av någon anledning. Varför har jag ingen aning om, men det var väl motiverat av det dramatiska innehållet, vem vet?"

Njasi, inte riktigt så.

Bakgrunden är att Jaca allt som oftast kommer in på vår sida och terroriserar oss med kommunal sponsring buhu.

Då brukar jag lyfta vad Umeå kommun sponsrar, lite sådana dära finkulturella yttringar vi har svårt att förstå oss på uppe i norra Västerbotten?

Jag känner mig därför manad att posta en liten länk till spektaklet sponsrat av Umeå kommun. Nog får de sponsra och njuta av sådant. Vi har hockeyn, och de har dessa spännande kulturella events. "Det smakar som konst!"... Mmmmm. Det viktigaste är såklart att kommuninvånarna är nöjda med sponsringen, smaken är som baken! Det är lixom Umeå, besökarna till detta speciella lilla event fick säkert åka genom 200 rondeller också innan de kom fram till den finkulturella uppvisningen.

Björklöven spelar ju i gult och grönt. Ovan event får väl symboliseras av den gula färgen. Det gröna, ja det är nog den enorma avund som lövens fans, i synnerhet Jaca, uppvisar gentemot dynastiernas dynastiförening, herren på täppan i norrlandshockeyn.