Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1829889

Sv: Övrigt
Börje ger sig in i kissdebatten.

"Dessutom lägger han varje gång till något av typen "vi tycker tydligen olika, jag är inte heller någon beundrare av att dricka urin" eller annat schwammel.

Varför läggs det till, vad är syftet?

Vi, som olyckligtvis läst apmonstrets idiotier tidigare vet att det syftar till en teaterföreställning i Umeå för någon tid sedan då det tydligen ska ha förekommit urin på scenen av någon anledning. Varför har jag ingen aning om, men det var väl motiverat av det dramatiska innehållet, vem vet?"

Njasi, inte riktigt så.

Bakgrunden är att Jaca allt som oftast kommer in på vår sida och terroriserar oss med kommunal sponsring buhu.

Då brukar jag lyfta vad Umeå kommun sponsrar, lite sådana dära finkulturella yttringar vi har svårt att förstå oss på uppe i norra Västerbotten?

Jag känner mig därför manad att posta en liten länk till spektaklet sponsrat av Umeå kommun. Nog får de sponsra och njuta av sådant. Vi har hockeyn, och de har dessa spännande kulturella events. "Det smakar som konst!"... Mmmmm. Det viktigaste är såklart att kommuninvånarna är nöjda med sponsringen, smaken är som baken! Det är lixom Umeå, besökarna till detta speciella lilla event fick säkert åka genom 200 rondeller också innan de kom fram till den finkulturella uppvisningen.

Björklöven spelar ju i gult och grönt. Ovan event får väl symboliseras av den gula färgen. Det gröna, ja det är nog den enorma avund som lövens fans, i synnerhet Jaca, uppvisar gentemot dynastiernas dynastiförening, herren på täppan i norrlandshockeyn.

Svarskommentarer

Sv: Övrigt
Yoda Marklund:
Att Du bara orkar dra upp detta med "kisskonst"...
Men det är väll på den nivån som Du gillar...
Jag vill påpeka att jag INTE är det minsta avundsjuk utan snarare glad över att norrlandshockeyn lever, kan förstå att Du inte har samma känsla nere på västkusten och bor inte här uppe...
Det jag ogillar är SKAIK,s stil och sätt, detta har egentligen inget med hockeyn att göra utan mer med deras lillebrorskomplex som Skellefteå som stad att göra..
Men även din stil och sätt som Du har, om Du bara kunde hålla dig till ishockeyn så har Du dina poänger, men att sitta i andra landsänden och prata om hur det är i norrland känns löjligt...
Sen tycker Du tydligen att jag är inne och terroriserar SKAIK boken, detta är INTE en SKAIK bok, detta är en Yoda och Farbror Barbro bok...
Märkligt att andra SKAIK supportrar är inne på Luleå, Brynäs boken och skriver...
Upplysningsvis så snackas det hockey där och inget skitsnack om kisskonst mm...
BTW så håller Skellefteå på att bygga ett "kulturhus" nu så vi tänkte att vi exporterar all sån skit upp till norra Västerbotten nu... ;)

Sv: Övrigt
Sen får jag nog be om ursäkt till Börje om han tog sig illa vid när jag hånade Qatar. Stackars Börje, han har nog rent mjöl i påsen när det kommer till att håna och hata?