Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1851024

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:
Detta är egentligen helt ovidkommande men jag kan inte hålla mig ifrån att kommentera ett av 2017 mest korkade inlägg från dig som man bara inte kan ta på allvar!!
Jag föringar inte JEs insats på något sätt men ändå...

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Jaca:

Lejonström dras med väldigt svåra ekonomiska bekymmer, och hela deras existens är hotad. Guld-Jimmie säger då: nämen jag kan gå in och spela en match för er för att se om kroppen håller. Det säger ganska mycket om vilken typ av människa guld-Jimmie är. 3512 betalande åskådare dyker upp och Lejonströms existens är räddad, av en person: GULD-JIMMIE!

I matchen mot den yttersta anrika föreningen Kiruna så sätter guld-Jimmie 1-0 direkt i första perioden och har sen ett förstaass på matchvinnande 2-0. Imponerande!

Men Jaca från Umedalen gillar inte sådana solskenshistorier, eller humor. Det är korkat, tycker han. Han har istället lierat sig med Lestadianerna från ingenmansland, det ska vara misär, dysfunktionellt, sorg, lidande. Lars Norén är inte korkad, så ska en text författas, tänker Jaca. Andra intressen tycks vara kisskonst likt för så många från det finkulturella Umeå.