Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1851036

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Jaca:

Lejonström dras med väldigt svåra ekonomiska bekymmer, och hela deras existens är hotad. Guld-Jimmie säger då: nämen jag kan gå in och spela en match för er för att se om kroppen håller. Det säger ganska mycket om vilken typ av människa guld-Jimmie är. 3512 betalande åskådare dyker upp och Lejonströms existens är räddad, av en person: GULD-JIMMIE!

I matchen mot den yttersta anrika föreningen Kiruna så sätter guld-Jimmie 1-0 direkt i första perioden och har sen ett förstaass på matchvinnande 2-0. Imponerande!

Men Jaca från Umedalen gillar inte sådana solskenshistorier, eller humor. Det är korkat, tycker han. Han har istället lierat sig med Lestadianerna från ingenmansland, det ska vara misär, dysfunktionellt, sorg, lidande. Lars Norén är inte korkad, så ska en text författas, tänker Jaca. Andra intressen tycks vara kisskonst likt för så många från det finkulturella Umeå.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: "3512 betalande åskådare dyker upp"
Ja fast nu var det väl ändå gratis inträde? Var inte dealen gratis inträtde och sponsorerbetalade en viss summa per åskådare?
Sen att du jämför Jimmie med Foppa är ju en hädelse i sig, men du har ju aldrig dragit dig från att säga dumheter och lögner så. =)

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:
Du har sjukt svårt att hålla dig till ämnet...

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:
För att göra det klart för dig så skrev jag att jag INTE förringade hans insats i Lejon, det jag ifrågasatte var hur Du kan jämföra honom med Foppa??
Dina försök till personangrepp rinner av mig, det jag tycker är lite konstigt att Du får hålla på som Du gör..
Med det har nog med din värdegrund att göra..