Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1894937

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Axle San: Ett av problemen är att vi gör samma sak varje gång vi möter Växjö sen de senaste två åren. Det är just det, att hitta ett nytt sätt. Det var ju just det som Hallam lyckades med efter 2014, att hitta det rätta sättet att möta AIK. (inget uttjatat tjafs om AIK namnet nu, här i denna bok skriver vi fans AIK). Växjö var först och är bäst på det. Vissa andra lag som Frölunda och viss del Djurgården och Färjestad lyckas också ibland.
Rent allvarligt tror jag på att vi bör hitta nytt blod i tränarlägret. Alla har sin tid. Jag tror Bert har haft sin tid. Klockare kan nog vara kvar, han får för lite utrymme vid sidan av Bert.

Det är ju ingen kris direkt, vi gick ju för tusan till final igen, men det finns tecken på att det är dags att förnya oss. Nytt blod tränarstaben är en sån sak.

Sen måste vi fundera på varför junisar väljer att lämna? Är det bara att de får mera pengar nån annanstans? Nja... Vet inte... Vi får avvakta vad som sägs då säsongen är slut och silly season startar officiellt för våran del också.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Sofos:
Tror Bert är skickligare rent taktiskt än Klockare, har plyckligtvis inget att backa upp det med bara min eminenta personkännedom😀. Många tkr det ärkul att hata på Bert iom med hans mediala brister, men bortom dessa så gillar jag honom.

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Sofos: Som vanligt ser Du nyktert på det hela, var det inte Du som trodde att det skulle ske något med ledarstaben då Wallson lämnade? Kan ha fel men tror nog att det behövs en, ett par nya röster i båset! Då är frågan vad sitter Bert på för kontrakt?

En anledning att junisar lämnar tror jag att det bereds en hel del plats åt spelare som en gång lämnat AIK ska återkomma, att de då känner att de inte kan utvecklas i en 4:e femma!
Och som det är nu är det bara Jimmie som visar lite jävlar anamma, det ska nog ställas en hel del frågor till Lindström och Möller om vad de sysslar med! De rosade inte marknaden i OS direkt och nu samma sak i en SM finalserie!

Men att försöka spela fult och hålla på så är AIK definitivt rökta, de må finna tillbaka till sitt, frågan är bara kan Bert co kan få dem att göra det!

Måste tillslut säga att jag är lite imponerad över hur balanserad Bert verkar mitt i allt detta, som när han tillrättavisade Alm som höll på att få ett frispel och i de intervjuer som han var med ni i sista matchen!

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Hursomhelst så Växjö klasser bättre. Jag älskar AIK men beundrar hur bra Växjö är i år.
Det skulle vara intressant också och se hur ligan skulle utvecklas om vi införde max 2 icke svenskar regeln samt införde lönetak i ligan. vilka lag skulle vinna eller förlora på det?