Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1895006

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:

STATEN BETALAR!

John Klingberg
Rob Schremp
Patrik Zackrisson
Andrew Calof
Kirill Kabanov
Mattias Ritola
John Norman
Sebastian Aho
Martin Sevc
Nick Sörensen
Janne Pesonen
Pierre Edouard Bellemare
Erik Andersson
Michael Kostka
Emil Djuse
Jimmie Ericsson
Henrik Hetta
Oscar Möller
Jesper Olofsson
Pontus Petterström
Matt Anderson
Joni Ortio
Mark Katic
Bud Holloway
Mikko Lehtonen
Emil Pettersson
Morgan Ellis
Kyle Cumiskey
Terry Broadhurst
Daniel Widing
Erik Hanses

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Sawchuk:

men snälla du. Är då så dum eller spelar du bara?

Hävdar du allvarligt att Skellefteå AIK värvat ihop ett lag på samma sätt som Växköp nu gjort?

Om du kollar upp vår laguppställning de senaste 10 åren så måste borde du inse att minst hälften av spelarna är billiga spelare där många är doldisar eller ungdomar ur egna led. Enligt det jag hört fick Calof 50 papp i månaden när han kom, och Heed, Bellemare, Klingberg, Norman och resten av fynden var inte heller dyra till en början. Arvidsson, Melker, Adam Larsson, Arvidsson, Pär Lindholm, Rundblad, Pettersson, Lundbergs, burström, Lindberg och resten av alla dessa ungdomar som vi utvecklat genom åren har haft en väldigt låg SHL lön i förhjållande till prestation, så även nu med Berglund, Linus Lindström, Wingerli, Ohlsson och Söderlund. Nog har vi säkert cokså betalt en hög lön till toppspelarna vi hämtat in.

Men kolla för helvetet på Växköps trupp! De har inte en högre lönekostnad än någon annan FÖR ATT DE INTE BETALAR UT LÖNERNA GENOM VÄXJÖ LAKERS ORGANISATION!

Jag vet att det är så eftersom jag pratat med personer med insyn i föreningen, att företag och personer (Öhman) betalar ut en massa pengar till spelare och personal som inte kommer in i bokföringen.

Ta och läs igenom artiklarna jag refererar till! Är det tillåtet att göra så? Ska man inte ha ett eget kapital och på ett hederligt sätt redovisa kostnaderna?