Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1901987

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro:

Titta dig i spegeln först. Du är nog ensam i hockeysverige att tycka att saik i grunden är ett bättre lag än växjö, att adam Larsson är bättre än hedman att arvidsson är bästa svenska forward t.ex bättre än bäckström som ledde sitt lag till sc.

Hur du får ihop det vet nog ingen, men du svarade nog på det själv när du förklarade att du inte ser så mycket hockey, för detta förklarar mycket av dina analyser som mest handlar om att saik var nertränade eller inte kom upp i nivå, aldrig kan du erkänna att motstånadrna faktiskt var bättre och vann rättvist.

Ta det lugnt med drickat nu i sommar och i värmen.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Rytter:

Angående spelare har vi alla favoriter och som du argumentera med poängstatistik, priser och titlar som fakta får du göra bäst du vill men för f-n lägg ner och inse hockey inte är friidrott!
Hur många knop gjorde Bäckis under året förutom då han glimtade till i slutspelet?
Har han passerat zenit och tar en säsong i taget?

Det finns de som tycker William K är bäst, Z är bäst, Bäckis är bäst, Sedinarna är bäst osv men det är bara du din dumme f-n som får för sig ha bevis!

Det finns ingen dominant Foppa eller Sundin i nuläget. Då de stack ut var det ingen diskussion om att de var bättre än de flesta men som det ser ut nu handlar det om smaksak.

Växköp vann väldigt rättvist det trodde jag framgick.
De hade ordning på det mesta och marscherade genom serie och slutspel med klart högsta lägstanivån. Vem vet de kanske hade en eller två växlar till också.

Det jag tycker, är att de dagar det stämde för vårt jämförelsevis oprövade och skadekänsliga lag med en ledare kort i båset, visade vi vassare spel än Växköp.
Naturligtvis ej i finalen där jag tror de flesta tyckte AIK liknade tjuren Ferdinand.