Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1907725

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Rytter: Fegt? Är det fegt att förutsätta att andra sidor också slutar använda öknamn om Yoda och FB gör det? Tycker du att det är ok att kalla Skelleftå AIK för Apor, men samtidigt fel att kalla Luleå Qatar? Jag tycker att bägge är fel, men om inte andra sidor sköter sig på den fronten hur ska man då motivera det här? Är det endast denna sida som inte ska hålla på med öknamn på andra lag? Jag dikterar inte, utan ber andra göra samma sak. Om man inte vill eller kan göra det, så varför måste denna sida göra det? Jag hoppas givetvis att vi kan stå fast vid att ej använda öknamn (jag personligen kommer inte använda öknamn oavsett), men om andra sidor inte visar god vilja att sluta med sånt så hur ska jag motivera Yoda och FB att sluta?

Sen igen, jag dikterar inte villoren hur man får förkorta Skellefteå AIK. Det jag har sagt att det måste bli slut med tjaffset att på denna sida ifrågasätta att fans av Skelleftå AIK kort och gott kallar laget AIK. Du får kalla laget vid dess fulla namn eller någon annan vedertagen förkortning som ej är hånande eller förlöjligande. Samma sak gäller de Skellefteå AIK-fans som skriver här, de ska inte heller använda hånande namn på andra lag. Är det ett dumt förslag?

Vad det gäller i övrigt kring angrepp så är det ej relaterat endast till öknamn på lag. Angrepp på personer, lag, tränare, spelare osv i raljerande och hånande karaktär ska tas bort oavsett vilket lag som det refereras till.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Så här dagen innan den stundande krossen får jag ta och bjuda på ett litet inlägg. Det är Färjestads tur att få känna på dynastiernas fulla kraft. Vad jag förstår sitter de nu i omklädningsrummet och skakar av rädsla, psykologhjälpen är redan inbokad. En sak är säker, det kommer att bjudas på hockeyshow, det kommer att bjudas på klapp-klapp spel, det kommer att bjudas på fart och fläkt, det kommer att bjudas på artisteri från den högre skolan.

Hur spelschemat ser ut i de lägre divisionerna har jag inte riktigt koll på, har inte riktigt tid att följa amatörutövarna. Men såklart är det roligt att det spelas hockey i de lägre serierna också, och jag har förstått att fansen där är otroligt glada och nöjda fastän de inte är så bra på att spela ishockey. Det tycker jag är kul för idrottens skull. Om någon spelare där går och bli bra kan vi såklart plocka in dem i dynastiernas heliga trupp.

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Sofos:

Bryr mig faktiskt inte så mycket om öknamn och hån, detta är pikar lag i mellan.

Men trovärdigheten här har sjunkit till botten nivåer eftersom yoda och barbro tydligen får fortsätta skriva trots upprepade personangrepp och grova sexuella anspelningar blandat med en smula referenser till nazism och rasism.

Men det är klart detta är ju betydligt mindre viktigt än en namn diskussion (saik vs aik) och stänga av andra skribenter säsongen ut pga småsaker.