Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1907728

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Så här dagen innan den stundande krossen får jag ta och bjuda på ett litet inlägg. Det är Färjestads tur att få känna på dynastiernas fulla kraft. Vad jag förstår sitter de nu i omklädningsrummet och skakar av rädsla, psykologhjälpen är redan inbokad. En sak är säker, det kommer att bjudas på hockeyshow, det kommer att bjudas på klapp-klapp spel, det kommer att bjudas på fart och fläkt, det kommer att bjudas på artisteri från den högre skolan.

Hur spelschemat ser ut i de lägre divisionerna har jag inte riktigt koll på, har inte riktigt tid att följa amatörutövarna. Men såklart är det roligt att det spelas hockey i de lägre serierna också, och jag har förstått att fansen där är otroligt glada och nöjda fastän de inte är så bra på att spela ishockey. Det tycker jag är kul för idrottens skull. Om någon spelare där går och bli bra kan vi såklart plocka in dem i dynastiernas heliga trupp.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:

Ja plocka in talanger från andra har ni varit bra på historiskr. Men det verkar ha svängt, talanger söker sig bort och de riktigt vassa väljer andra klubbar typ grundström, olofsson, pettersson, söderlund osv.

Så lycka till att fortsätta med denna strategi.

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Jo, FBK räknas ju i topp denna säsong, snäppet under Växjö. Jag rankar nog ligan Växjö, FBK, DIF, FHC, SKE denna säsong just nu. Hursomhelst, oavsett hur det går i morgondagens match så behöver vi fler matcher innan vi kan se vart det lutar. Jag tror mycket på ungdomen i år!