Södertälje SK

2611 inlägg · 374 ämnen

Straffar Vs. Oavgjort

55163 · » Till forumet


Sv: Straffar Vs. Oavgjort
Bort med straffarna och få en mer rättvis tabell.
Straffar kan dom ha som uppvärmning istället om nu publiken inte tycker matchen är nöje nog.
Kommentera

Sv: Straffar Vs. Oavgjort
Straffarna har kommit till för publikens höga nöjes skull. Jag tycker det är bra. Det är så ovanligt att det blir straff under matcherna samtidigt som det är kul att se en läcker straff så för min del får de gärna vara kvar. Sen om motståndarlaget lyckas knipa en bonuspoäng tack vare det får det vara värt. Mitt favvogäng får i alla fall inte mindre poäng än om det hade slutat oavgjort, om man inte ska gå in och gräva relativt sett förstås, men det jämnar nog ut sig i längden. Låt straffarna vara kvar och se det som en del av spelet. Låt tre fyra snubbar bli experter på straffläggning (typ Rihijärvi, Micke Johansson o.dyl.) så kanske det inte känns så mycket som ett lotteri längre. Bästa skyttarna vinner.
Kommentera

Straffar Vs. Oavgjort
Hejsan

Jag tror som många att om vi får bort straffarna så kanske det blir mer rättvist resultat i tabellen. Om vi t.ex skulle ge 1 poäng vid oavgjort i full tid, 1 extra poäng vid vinst i sudden death som spelas 5 minuter med 4-4 på plan. Om det fortfarande är oavgjort vid 5 minuter sudden death slut, så borde matchen alltså sluta oavgjort dvs 1 poäng vardera......

Oavgjort kan ju tyckas tråkigt för många, men det är ju mera rätt att om en match där båda lag vaskat fram chanser hit och dit, haft ett bra tryck och ett fint passningsspel med mera, slutar oavgjort.
Det skulle vara skoj om det lag som ligger under med uddamålet med 2 minuter kvar, MÅSTE ta ut sin målvakt och spela 6-5 på plan.....=)
Kommentera

55163 · »