Södertälje SK

2604 inlägg · 372 ämnen

Västerås-SSK 090330

1148462 · » Till forumet


Sv: Västerås-SSK 090330
Stigsson:
Johan Thalberg strulade till det två gånger om och bjöd SSK på två mål, vilket blev avgörande för matchen. Det var först en misslyckad rensning bakom eget mål som hamnade mitt i gapet på Robban Carlsson vilket gav SSK viktiga 1-2, sedan tappade han balansen vid en utrusning när Daniel Josefsson kom fri och kunde göra avgörande 1-3.
Kommentera

Sv: Västerås-SSK 090330
Puh: Vad har hänt?
Kommentera

Sv: Västerås-SSK 090330
mattias - 74:

Eller hur Sanna Kallur kände det när hon snubblat på första häcken i Peking och gråtande skulle svara på Peter Jonssons snillrika fråga: "Hur känns det?" Ja, gissa...

Ibland tycker jag att det journalistiska "allmänintresset" borde kunna stå tillbaka för vanlig mänsklig hänsyn.
Kommentera

Sv: Västerås-SSK 090330
Puh:

Ja det är bara och fråga Salo vad han har fått stått ut med efter matchen mot Vitryssland!
Kommentera

Sv: Västerås-SSK 090330
distanserad:
Tack!

Var inne på Radiosportens hemsida och blev illa berörd. Varför i hela friden måste Tennisberg trycka upp en intervjumikrofon i nyllet på en helt förtvivlad Thalberg och tvinga honom att med gråten i halsen redogöra för sina tabbar? Sportens värld kan vara grym men det här kändes onödigt. Hoppas verkligen att killen kan skaka av sig detta, det är en duktig målvakt.
Kommentera

Sv: Västerås-SSK 090330
Puh: Gratulerar.
Kommentera

Västerås-SSK 090330
Pust.

1-4 ser ju ut som en stabil bortaseger men så var det förstås inte - det var ju SSK som var bortalaget och de ska naturligtvis pina oss stackars supportrar in i det sista. Fram till att Josefsson gör 1-3 i box play med två och en halv minut kvar är det en öppen historia. Det var målvakterna som var skillnaden ikväll, Henke stabil som vanligt medan Thalberg bjöd på ett par hjärnsläpp.

Nu kan väl VIK och Växjö i praktiken räknas bort, medan AIK och Leksand fortfarande är med i racet. Måtte nu SSK inte gå på någon underskattnings-mina mot Växjö på torsdag. Tre pinnar där och det ser riktigt bra ut.
Kommentera

1148462 · »