Södertälje SK

2611 inlägg · 374 ämnen

Inlägg #1069093

Sv: SSK-FBK 080930
Puh: Det var en till som var en kopia av den räddningen. Bland några svettiga till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SSK-FBK 080930
distanserad:
Gustavsson gör naturligtvis en bra match (svårt att göra mer än att ta alla skott) men du måste hålla med om att SSK var allt annat än vassa runt målet igår. Skotten var oftast från distans eller ur knepiga vinklar och man hade sällan folk framför mål. Bjurling hade det svettigare, fick fler skott på sig och mötte ett mer samlat anfallsspel. Det är tyvärr lite väl mycket déja vu över SSK f.n. - samma förmåga att göra fantomer av motståndarmålisarna som förra säsongen.

Hyvönen kommer inte alls till sin rätt tillsammans med grovjobbarna Morgan och Robban - det blir inte många mackor från dem. Vet inte varför man flyttade bort Hannes från linan med Paka och Klasen, tyckte det såg lovande ut. Benoit har inte heller levt upp till förväntningarna hittills men det kommer förhoppningsvis. Hancock (som jag f.ö. saknar) kom ju också från SM-Liiga och fick ta en del kritik i början men växte ju längre säsongen led.

Ljuset just nu tycker jag faktiskt är Dragan som alltid fått höra att han är en glidare som inte jobbar hem. Nu tycker jag att han är en av de som jobbar hårdast över hela banan och det var ju han som stod för de flesta vettiga målchanserna.
Kommentera