Sportspel

569 inlägg · 61 ämnen

Hattrick

408781 · » Till forumet


Sv: Hattrick
Dragan 2k: Ah, först nu hittar man den här tråden. De flesta har man ju dock redan sett på HT, men inte alla.
Kommentera

Sv: Hattrick
Jaha. Och torsken bara löser av varandra. Det spelar ingen roll vilket lag som kommer för att möta Dragan United. De vinner ändå.

Prövningarnas tid är inte förbi....
Kommentera

Sv: Hattrick
RöDaBaSkErN: Jag ser att du har fått svar, men jag tänkte förtydliga lite.

Ja, man kan bara träna en sak i taget. Träningen sker på torsdag kväll kl 22, och det är inställningen man har då som gäller. Tränar man t.ex. försvar så är det främst de som har spelat back på söndagen eller onsdagen som får träning. De övriga spelarna får enbart minimal träning, omärkbart.

Att träna en 17-åring är det som går snabbast. Ju äldre spelaren är, desto längre tid tar det att öka ett steg på förmågorna. Det vanligaste, och kanske bästa, konceptet är att köpa in vettiga 17- eller 18-åringar och träna dem konsekvent på en sak i åtminstone 2-3 säsonger, för att sedan sälja några av dem med en stor vinst.

Det finns massor att säga i frågan... vill du veta mer kan du skicka brev eller ICQ-meddelande till mig.
Kommentera

Sv: Hattrick
Nej nu jäklar gäller det att organisera oss i ett förbund. För alla er som är med i Hattrick och har platser över beträffande förbundtillhörighet hoppas jag att ni går med i vårt fina lilla förbund som jag precis startat. Förbundet heter SPS Fraktionen och innehåller förutom lite reklam för Sportsnack även möjligheter till att spela en SPS Cup. Men det är bråda tider. Om några dagar upplöses vårt fina förbund om vi inte får in lite fler medlemmar. Så kom igen. In mer er i förbundet.

Hoppas att detta skamliga reklamförsök får passera.
Kommentera

Sv: Hattrick
Dragan 2k: Ne jag skyller inte på oflyt, det var riktigt slarvigt! Men jag hade lite bråttom och såg att min opponent hade höjt priset med vad jag trodde var det vanliga 10000 och inte med 900000. Så jag tryckte så fort sidan kom upp, dåligt beslut.
Kommentera

Sv: Hattrick
Spud: Haha. Snacka om att gå på en mina. Får kolla upp den spelaren som du köpte. En miljon för en spelare som man inte ens vill ha. Snacka om oflyt
Kommentera

Sv: Hattrick
Paddan: jaha, mitt lag heter degers. Får gärna kila in och bjuda på mina spelare jag har till salu! Råkade utföra misstaget med att trycka engång för mycket så jag köpte ett lik för 1Mkr. Behöver pengar nu.

Jag bjöd på en spelare och hade en motståndere som också bjöd på vederbörande. men de summor jag bjöd var runt 100k Kr helt plötsligt så hade min motståndre bjudit 1M Kr och utan att kolla alldeles för mycket så bjöd jag över..
Kommentera

Sv: Hattrick
Spud: Ligger för tillfället tvåa i min div VII-serie, men det kan ändras fort. Möter serieledaren på söndag.
Kommentera

Sv: Hattrick
Paddan: Vilken division spelas det i? Själv har jag ett topplag i div VII men haft så dålig form nu att nån uppflyttning är inte aktuell utan det blir 3-4, men nästa säsong ska jag åter upp i sexan.
Kommentera

Sv: Hattrick
RöDaBaSkErN: Om du kollar i spelreglerna så står det precis vilka spelare som får träning när man kör en viss träning.
För egen del kör jag målvaktsträning, men funderar på att snart börja träna SU för mitt mittfält suger riktigt ordentligt, speciellt som det ser ut som att jag "måste" kliva upp en division.
Kommentera

Sv: Hattrick
Dragan 2k:

Ahaa då vet jag... Synd tycker jag, det borde vara så att man kan träna olika egenskaper på olika spelare... Men det är klart roller är ju inte så utbrett inom fotbollen som det är inom hockeyn...
Kommentera

Sv: Hattrick
RöDaBaSkErN: Visst är det så. Man tränar bara en sak. För min del tränar jag nästan alltid spelupplägg då det i mitt tycke är det viktigaste. Under off season brukar jag dock köra kondition.
Kommentera

Sv: Hattrick
bobbe:

Kanske du kan svara på en liten fråga om träningen?

Hur i helsike tränar man spelarna? Måste man verkligen träna alla på samma egenskap... Som det verkar nu måste man ju träna hela laget på samma om jag inte har missuppfattat det hela.

Verkar orimligt tycker jag... Jag menar, man har ju ingen direkt nytta av försvar på anfallarna och målspottning på backarna?!

{=
Kommentera

Sv: Hattrick
Fast sidan i fråga verkar inte så fungerande just nu... nåväl, så småningom så.
Kommentera

Sv: Hattrick
RöDaBaSkErN: Läs reglerna, vissa delar gärna flera gånger. Gå in på länken nedan och läs. :)
Kommentera

Sv: Hattrick
Är med i HT sedan nån månad och fattar fortfarande inte hur man gör... Är det nån som kan komma med några bra ovärderliga tips? =)
Kommentera

Sv: Hattrick
Paddan: Givetvis spelar man Hattrick... med hyfsad framgång. :)
Kommentera

Sv: Hattrick
Paddan: jag är stolt ägare till ett präktigt och väluppfostrat köpelag i div VII men ambitionen är klar, innan säsong 56749403 ska jag ha tagit min första serieseger!
Kommentera

Sv: Hattrick
Dragan 2k: Hmm...nu undrar jag om du blivit smittad av Chiefs "optimism" eller om du kommit på de där tankarna helt på egen hand... ;)
Kommentera

Sv: Hattrick
Paddan: Som jag alltid säger: Hellre spela dåligt och förlora än att spela bra och vinna. Blåmärken försvinner men skammen sitter kvar. Det är just det mod som jag gjuter i mina spelare
Kommentera

Sv: Hattrick
Dragan 2k: Förstår att den klara förlusten mot ett lag från VII:an (eller div 8 om man så vill) måste ha svidit ganska mycket ;)
Kommentera

Sv: Hattrick
Frella: om man inte får fortsätta ska det vara
Kommentera

Sv: Hattrick
Dragan 2k: Tror iofs att jag aldrig vunnit en match på Hattrick, och spelar man i div 9 så vete fan om man får fortsätta med det =)
Kommentera

Sv: Hattrick
Frella: Gott. En person till som man kan torska mot i matcherna. Har redan avverkat Paddan, Dysso, Chief (där jag för övrigt fick in en efterlängtad seger).
Kommentera

Sv: Hattrick
Paddan: Efter att ha spelat en gång och sedan gått ur så är man nu tillbaka i Hattrick iaf, för hur länge vet man aldrig. Men ska väl spela ett tag nu iaf, även om jag i princip enbart håller mig till CM.
Kommentera

Sv: Hattrick
Chief: Nähäpp, då sätter jag väl upp dig på listan då...någonstans långt efter de eminenta Bjästa Ballsparkers...
Kommentera

Sv: Hattrick
Paddan: Hm, nu yrar du i korvgubbemössan i alla fall, för nån sån överenskommelse har jag då rakt inget minne av...
Kommentera

Sv: Hattrick
Chief: Jepp, tänkte att jag skulle undersöka hur många jag måste muta...
Nejdå, det är inte för sent. Om du bara sätter in pengarna på mitt konto, enligt vår tidigare överenskommelse, så kommer du inte att tas upp på listan.
Kommentera

Sv: Hattrick
Paddan: Håller du på med nån slags kartläggning? Är det försent för mig att mörka mitt deltagande? ;)
Kommentera

Hattrick
Eftersom hockeysäsongen fick ett abrupt slut idag så kommer då den fullkomligt logiska frågan om vilka av er som spelar Hattrick.
Vet av ett antal SpSare sedan tidigare, men det kanske finns ett större antal av er som tar staplande steg i detta fotbolls-/ekonomispel.
Kommentera

408781 · »