Svenska Hockeyligan

7507 inlägg · 377 ämnen

Inlägg #1033585

Sv: 14 lag i elitserien fr.o.m 2007/2008!
Stefan: Ja MIF var ett mål från es, men jag menar att vi ska ha 10 lag i es och lag som MIK RBK som ni konkurerade med har inte heller där att göra.

Organisationer kan som du säger ändras fort, men inte kulturer, och de kulturer som ni odlat i LIF och MIF där pengarna flödar ut och inga resultat nås gynnar då ingen.

Håller inte alls med att LIF hör hemma i ES, de har bevisat gång på gång när de väl mött es lag i kvalserien eller när de spelat i es att de inte alls håller på den nivån.

I din mall om hur seriesystemen ska se ut tar du öht ingen hänsyn till konkurerande ligor därför är den egentligen inte ens värd att konkurera, om es förvandlas till en gärdsgårdsliga i europa så kommer intresset att sjunka. Och om vi har 14 lag i ES men sveriges 2 bästa spelar i en annan liga kommer de ha sveriges bästa spelare och därmed ta uppmärksamhet=sponsorer från es.

Vi kommer hamna i en liga med motstånd från övriga länder, då är det banne mig lika bra att vi är med och skapar en liga än att vi sitter i handen på ryssar och våra lag hamnar i divisioner som innebär flygresor runt halva klotet för bortamatcher. Och vår division kommer inte kunna ha 14 lag utan 8-10 är mer sannolik.
Kommentera