Svenska Hockeyligan

7507 inlägg · 377 ämnen

Inlägg #1161329

Sv: Angående NT klubbarnas eventuella avhopp rån ES
GävleLasse: Personligen tror jag det är en storm i ett vattenglas. NT-klubbarna vet troligen vad publiken vill se men dom vill utveckla Elitserien till en mer attraktiv produkt vilket verkligen borde gynna alla klubbar i Elitserien, speciellt dom med lågt publiksnitt gentemot platser i arenan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Angående NT klubbarnas eventuella avhopp rån ES
JBlom: Jag vet inte hur du får ihop den ekvationen riktigt. Vad NT klubbarna gör är ju att utreda om det finns ANDRA alternativ än spel i ES. Att se det som att ES skulle utvecklas utan dessa lag ligger väl knappast på deras (NT-klubbarnas) bord. Att tro att en match mot någon obskyr klubb från KHL skulle utveckla ES är ju helt befängt. Precis som villfarelsen att den skulle locka mycket folk. Hur skulle fansen till NT-klubbarna reagera på att gå från solklara favoriter i ES till strykpojke i någon ny europeisk liga?

Till sist... Vad publiken vill se är väl inte något som Loob ska utreda utan det är ju upp till hockeyligan att utreda.
Kommentera

Sv: Angående NT klubbarnas eventuella avhopp rån ES
JBlom:
Jag tycker det är extremt sorgligt att hockeyklubbarnas ledningar pratar mer och mer om 'deras produkter', när de flesta vill gå och se på hockey.

Jag har varit på idrott i USA. Många i den publiken hade lika gärna kunnat gå på kalas på någon Hus & Hem-mässa, och varit precis lika glada ändå.
Kommentera