1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581655 inlägg · 6215 ämnen

Artistskatt?

472086 · » Till forumet


Sv: Artistskatt?
Billy: OK tack för svaret!
Kommentera

Sv: Artistskatt?
TIK-Supporter: LHC har inte bestämt hur man ska göra med Morrison och Knuble om man går till semifinal. Samma dag som kvartsfinal 7 (16/3) har de varit här i 6 månader. Man kan säkert få in tillräckligt mycket pengar från slutspelsmatcherna för att betala full skatt, men de måste bestämma om de är beredda att ta så stor del av intäkterna (vinsten).
Kommentera

Sv: Artistskatt?
Tallnäs: Men du då borde ju Mora åka på en hejdundrande artiskt skatt dom med på Cleary och Horcoff och Linköping på Morrisson och Knuble?? O´ch Luleå på justin williams och säkert någon klubb mer för alla dessa spelare har spelat från start och kommer visstas mer än 183 dagar, Fattar inte hur FAAAAAN kan mora ha så himla mkt pengar för Artiskskatt problem bverkar dom ju inte HA. Även Morrison och Knuble borde ha en ganska stor pengapott i sina Artiskskatter???

Varför Är det bara Timrå som inte har råd att ha kvar sina spelar????

VA VA VA, Detta gör mig lite PYTT faktiskt !!!!
Kommentera

Sv: Artistskatt?
Tallnäs: Får inte den där länken att funka. Men alltså...man får stanna ett visst antal dagar som lockout-spelare? Om du gubbarna åker hem till Finland över jul...dras då dessa dagar av från tiden dom spelar i Timrå? Så att dom skulle få spela yttligare några dagar....rätt meningslös fråga när jag tänker på det men ändå.

Kan det föresten inte vara en idé att låta Kipper sticka nu och ta Luongo istället? Läste någonstans att Kipper inte skulle kunna stanna slutspelet ut och då är de väl bättre att låta någon målvakt av samma kaliber spela in sig i laget innan det är dags för slutspel.
Kommentera


Artistskatt?
Fattar inte detta med Artistskatten???
Kiprusoff Finsk medborgare. Endast icke EU-spelare drabbas av artisktskatt? Finlad med i EU inte sant?
Berg verkar bli kvar har aldrig varit snack om någon artisktskatt på honom. Han drabbas inte Timrå av eller ligger han också under Artiskskatt även att han e finsk,
Det kan ju inte bero på att de kommer från NHL, då borde ju Zäta och Modin åka på både Förmögenhetsskatt och Artiskskatt. Eller???

Jag känner mig helt vilse.... Hjälp någon
Kommentera

472086 · »