1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Backpar

499771 · » Till forumet


Sv: Backpar
El Maco: Hansson lirade väl t o m center? Minns i a f att tekning inte var hans starka sida.
Kommentera

Sv: Backpar
ståpäls: Mats Hansson har lirat forward förr.
Kommentera

Sv: Backpar
Om vi får forwardsskador och har åtta friska backar, vilken back ligger närmast till hands att flytta upp i en kedja?

Spontant kanske dom flesta säger Jonsson, men jag är inte så säker på att han är rätt man att gå in och kriga längst sargerna i offensiv zon.
Kommentera

Sv: Backpar
JimmyH: Håller med dig fullt ut. =)
Kommentera

Sv: Backpar
DrOctagon:

1. Aalto - Berg

Finns ingen anledning att ändra på dessa. De fungerar perfekt ihop. Båda är starka i egen zon och båda kan leverera framåt. Aalto jagar dessutom Bullas poängrekord.

2. Jonsson - Lindström

Sanny går fram mer och mer för varje säsong, har varit bäste back andra halvan av säsongen. Kämpar hårt och ger allt för laget. Lasse är en klassback när han är i form men som haft problem med närkampsspelet. De gånger han varit riktigt bra har han fått spela med Sanny och bör få fortsätta så, jag tror inte Lasse förstår hur bra han egentligen skulle kunna vara, han har nämligen allt. Storlek, snabbhet och teknik.

3. Kalle Koskinen - Pär Styf

De gamla radarparet börjar hitta varandra igen. Kalle var bra i mot Mora efter några bleka insatser, det går lite för fort ibland. Styf glänste till senast och kanske är han på väg tillbaka till den form han hade för två år sedan då han var gudomligt bra.

Reserver: Johan Svedberg och Mats Hansson

Johan har varit skadad och jag tycker inte han varit lika bra sedan han kom tillbaka, mot Mora fick han problem vid ett antal tillfällen, Lasse J och Kalle K är de han ska försöka peta och han är inte långt efter, nästan så att dagsform får avgöra. Mats är en talang som borde försöka göra mer för att ta tillvara på den. Är man som 21-åring reserv i ett såhär pass starkt lag så borde man göra allt för att för att man ska få chansen, jobba stenhårt på varje träning. Tycker inte han gått framåt det senaste året tyvärr.
Kommentera

Sv: Backpar
DrOctagon: Skulle nog behålla backparen som de varit nu på slutet med det enda undantaget att Lars Jonsson bänkas och att Johan Svedberg går in på Lasses plats tillsammans med Sanny Lindström.
Kommentera

Sv: Backpar
Här kommer mitt förslag

1. Koskinen-Styf

Verkar ju funka ganska bra - har spelat länge tillsammans. Kalle är på väg tillbaka.

2. Teemu Aalto - Sanny Lindström

Teemu kan skjuta och är snabb tillbaka. Sanny har då utrymme för sina offensiva rajder. Sanny kan dessutom skapa utrymme för Aaaltos bössa.

3. Berg - Jonsson

Lars Jonsson är största besvikelsen hittills. Ganska svag defensivt. Jag tycker oxå att han för ofta tar centerrollen och transporterar puck. Hamnar på mellis. Han behöver en trygg utpost. Berg har en bra räckvidd, är placeringssäker och kan skapa ett lugn. Bra mentor för Jonsson som är en storback i vardande.

4. Svedberg - Hansson

Hansson hänger inte riktigt med. Han behöver dock speltid. Nästa säsong kan han vara ordinarie. Svedberg är för bra för att spela så lite som ett fjärde backpar medger men jag ser för närvarande ingen annan lösning.
Kommentera

Backpar
Nu har vi formerat kedjorna men hur ska backparen se ut? Förslag och motivering tack!
Kommentera

499771 · »