1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Burra till TIK!

19076 · » Till forumet


Sv: Burra till TIK!
Jag kan för mitt liv inte förstå varför Peltomaa börjar på bänken. Peo Larsson måste lära av historien. Förra året hade TIK en ordentlig svacka innan jul. Då satte han Zäta och Peltomaa i samma kedja tillsammans med Robert Carlsson och det blev en vändning. Varför inte göra det igen? Säsongen hittills har ju visat att Zäta behöver någon som jobbar fram pucken i sarghörnen. Varken Niklas Nordgren eller Robert Carlsson är ju sådana spelare.
Kommentera

Sv: Burra till TIK!
Patrick:

Vart var du igår då den här tråden startade, även Gnälliga HH hade vissa synpunkter på att han,,,

Men kort Burra i Timrå, ingen HH på läktarn,,,
Kommentera

Sv: Burra till TIK!
Nej, för fan. Ingen Burra i TIK.
En primadonna är inte vad Timrå behöver i dgasläget. Lite flax och medgång är allt som behövs. Några enkla mål sen rullar allt på som vi vill att det ska.

Upp med hakan och gorma på matcherna istället för i gästboken.

Timrå rullar alltid fetast!

PS. Även i uppförsbackarna DS.
Kommentera

Sv: Burra till TIK!
Jag tror också på att sätta z:a med ngn sarkare som kan göra grovjobbet tex peltomaa... för som det är nu ska han göra allt i prinzip i sin kedja... det funkar inte... inte ens för Z:a
Kommentera

Sv: Burra till TIK!
Jag tror inte att ett tränarbyte gör laget bättre. Inte Timrå. Inte idag.
Kommentera

Sv: Burra till TIK!
I dagsläget ser jag inte det som ett alternativ. Sackor är tillåtna och Peo är förespråkar en positiv hockey och får alla att trivas. Resultaten kommer.
Kommentera

Sv: Burra till TIK!
DMF: Att sparka en tränare är en desperat handling och ger oftast bara en effekt som vara i ett par veckor.

Jag anser att Timrå inte är mycket bättre än vad tabellen säger. Att säga att TIK ska kriga om något annat än den sista slutspelsplatsen eller vid kvalsträcket är inte kriminelt men det är förbaskat korkat.
Kommentera

Sv: Burra till TIK!
Ska jag vara riktigt ärlig så tror jag att det är klokast att sparka Peo
Kommentera

Sv: Burra till TIK!
...och då behöver man inger Burakowsky.
Kommentera

Sv: Burra till TIK!
Jag tror det är klokast att sätta ihop fjolårets succékedja igen med Peltomaa, Zäta och Robert Carlsson. När det gick tungt i november förra säsongen sattes den ihop och då vände allt igen. Zäta behöver någon osm är starkare i sarghörnen som jobbar fram pucken - han behöver en Peltomaa!
Kommentera

Sv: Burra till TIK!
Jag sitter och undrar lite om Burra är så besvärlig och jobbig att ha i laget varför vill i stort sett alla elitserie klubbar ha honom han har bara varit hemma ett par dagar och elitserie klubbarna står redan i kö för att erbjuda honom kontrakt.
Kommentera

Sv: Burra till TIK!
DMF: Jo det är sant, men det är ändå deras moderklubb...
Kommentera

Sv: Burra till TIK!
Burras lillebror blev även ratad och bänkad i Malmö
Kommentera

Sv: Burra till TIK!
Med Burra i laget lär vi ta betydligt fler extra poäng på straffar. Det kan vara som avgör om det blir kvalserien eller fortsatt spel i elitserien.
Kommentera

Sv: Burra till TIK!
Håller med HH, Burra är en diva som säkert kräver bra betalt o specialbehandling... Dessutom litar jag på att de vi har kommer få det lossna snart... O hur tror ni Burras lillebror skulle ge honom för kommentar om TIK, efter blivit ratad o bänkad här...
Kommentera

Sv: Burra till TIK!
HH >> Att du inte vill se Burra i Timrå det är din åsikt jag däremot skulle jag gärna se en spelare som Burra Timrå. Han är en spelare som gör mycket poäng och kan kliv in och avgöra matcher som står och väger t ex senaste matchen hemma mot Södertälje Timrå leder med 1-0 och pressar på men får ingen utdelning i stället kontrar Södertälje in tre mål och matchen är körd för Timrå. Burra har den spelstilen att han kan kliva in och avgöra såna här matcher till Timrås fördel.
Kommentera

Sv: Burra till TIK!
Jag kan iof. förstå att Leksand hade lite svårt att kicka sin bäste poängplockare ifjol. Men att se Burra stå och tala om för en av TV-sportens reportrar att det var Sandlins fel att Leksand gjorde en dålig match i kvalserien fick mig att må illa.

Om det vänder för MIF nu och Burakovsky kommer till ett vinnande lag tror jag att han kan bli nyttig för MIF. Fortsätter rödhökarna på den inslagna vägen tror jag dock att han bara blir en belastning. Låt Burra gnälla och klaga i skåne.
Kommentera

Sv: Burra till TIK!
Burra vore nog en ganska så olämplig spelare för TIK. Lämna avkomman till MIF istället.
Kommentera

Sv: Burra till TIK!
Att något lag överhuvud taget vill ha Super divan Burra, men ska dom sammla alla likasinnade i en flock nere i skåne gör mej förvirrad,,

Överskriften kan få mej att sluta gå på Hockey i Timrå iaf, för spelare som bara tänker på sig själv och enda han gjort i sin kariär är att sänka lag,,,,Ta Leksand tex, jag anser att det var Burra som gjorde det, skulle sparka den ,,,,,, ,,, istället för Sandlin en spelare som bitt i på gående kvalserie säger jag har skrivit för en annan klubb, och som har problem att lyssna på cochen men gärna vill styra själv och tala om hur det ska vara, ställer bara till förvirring i laget och tillför inget,,,,,,

Timrå har bra matreial, och målen kommer vi ska väl tänka på att vi gjort bara tre matcher med full back styrka och det tal en stund att slipa in sådant,,,,och snart får de fart på små bena med så då kommer poängen,,,,,,Någon i en annan tråd sade att han inte sett en målis än med hål i magen, precis!! håller med därför dom sicktar mitt på målisen för nio av tio så flyttar sig målisen i sidled, och då sitter den,,,,,Men målen blir inte fler om ni sänker våra målskyttar i G-B:n,,,,snart kommer målen, och lyftet i tabbellen,,,så var lugna små barn
Kommentera

Sv: Burra till TIK!
Måste säga att detta var ett jävligt brainlägg... Faktabaserat, konsist och ärligt!! Får se hur det löser sig... Fast vi skulle nog behöva lite grovjobbare istället... målskyttar har vi egentligen men utan jobb och speed kommer vi ingenstans....
Kommentera

Burra till TIK!
Jag är inte helt säker på att det är en rubrik som jag vill läsa men nog måste väl Peo önska sig en målskytt just nu. Tanken slog mig när jag läste att Burra kanske (troligen) skriver på för MIF inom en mycket snar framtid.

Ingen kan påstå att Burra inte är en målskytt av rang men frågan är om det är en spelare som lyfter ett lag ur krisen. Kan en humörspelare som han verkligen vara lösningen? Kastar Percy pengarna i sundet eller gör han ett klipp och tar snabbfärjan till slutspel?
Kommentera

19076 · »