1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581097 inlägg · 6216 ämnen

Christian Sjögren

437746 · » Till forumet


Sv: Christian Sjögren
Janken: Helt rätt :) Att internt få en klapp på axeln och höra att man gjort ett bra jobb är väl för de flesta inga problem.. men det är svårare att tackla när folk ska göra en stor grej av det och hylla en.. ta Forsberg, han kan väl iofs hantera det.. men det verkar inte som att han gillar att få de riktigt stora rubrikerna och hyllningarna. Typiskt Norrländsk skulle jag tro :)

Nåväl, jag uppskattar ödmjukheten och blygsamheten så jag har egentligen inga problem med att de tycker att det är lite genant att hylla och hyllas av klacken efter match :) I ett slutspel tror jag att de grejar det på ett helt annat sätt, då det inte är "serielunk" utan känner verkligen att de presterar något bra :)
Kommentera

Sv: Christian Sjögren
geggelundin:
Det där är ett dilemma!
Spelarna är ju i första hand hockeyspelare... Sen när dom kommer upp på elitnivå blir dom lita av offentliga personer. Alla grejar inte det!
Jag tror inte att det är utslag av arrogans i första hand.
Det kan ju faktist vara så att dom tycker att det är svårt att hantera situationen.
Artister brukar vara tvärtom! Dom älskar rampljuset, älskar att sola sig i sin egen glans och motta allmänhetens ovationer. Många lagsportare har problem med det!
Tänk vad många intervjuer där den individuellt glimmrande spelaren som avgjorde matchen svarar"Naaäääe! Det var ju hela laget som var bra"
Brolin såg inte sin kvalitet i VM 94. Inte Kenneth Andersson eller Henke Larsson heller för den delen.
Den som vet om att han är bra blir stämplad som en diva (Se Zlatan)
Kommentera

Sv: Christian Sjögren
mattis69: mmm, det vore jobbigt om han inte var bra i 2:an...;)
Kommentera

Sv: Christian Sjögren
Mjo, sant det.. många som verkar tycka att det är lite genant och inte riktigt vet vad de ska göra.. Hedström är iaf rejäl av sig :) Crippe är väl i princip likadan utanför isen.. tror inte han skulle greja att skriva autografer om det någon dag blev aktuellt :)
Kommentera

Sv: Christian Sjögren
geggelundin: Till skillnad på mot många i laget nu som förstrött står och tackar klacken efter matcherna, totalt utan känsla. Sjögren är väldigt saknad på den fronten åtminstone. Förstår inte vitsen att tacka klacken efter matcherna om hellre bara vill åka in och duscha. Eller hur Crippe?
Kommentera

Sv: Christian Sjögren
epa: Ja.. han visste verkligen att uppskatta supporters :)
Kommentera

Sv: Christian Sjögren
klm: Det är det starkaste minnet jag har av Sjögren.
Kommentera

Sv: Christian Sjögren
jalla_: Haha, precis.. och det syntes på ansiktsuttrycket att han jävlar i mig hade bestämt sig... beslutsam och tjurig som fan :) Näe, synd att han inte lirar i elitserien.. spelar ingen roll vilket lag, han vore en fröjd att se ändå.
Kommentera

Sv: Christian Sjögren
geggelundin: Det läckraste var nästan när han åkte förbi i supporterkurvan och dunkade klubban i plexis - mitt under spel - för att han ville höra ännu mer från klacken!

En lirare på många sätt, Sjögren!
Kommentera

Sv: Christian Sjögren
geggelundin: Håller med...man kunde se ibland när han hade bestämt sig för att tackla nån....Då stod han i båset och spanade ett tag och när det vart hans tur at kliva på då for han mot denna det första han gjorde...Inte många spelare man ser som gör sånt eller...:D
Kommentera

Sv: Christian Sjögren
mattis69: Jag saknar karln något fruktansvärt. Låter kanske lite knepigt men han hade en oerhörd karisma på isen.. kämpade och slet som ett odjur.. såg ut som ett sådant dessutom :)
Kommentera

Christian Sjögren
Går bra för vår kära Sjönken
4a i interna skytteligan i ESK... 6 poäng på 2 matcher.. undra om han är lite för bra får Div 2 spel. Eller är det bara jag som saknar honnom? iaf hans Krönikor.
Kommentera

437746 · »