1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

En fråga

1035291 · » Till forumet


Sv: En fråga
bäver: Med det ville jag säga har man dragit sig ur Svensk hockey så är man inte med längre, det finns ju inga kopplingar mellan länder och deras ligor. Så teoretiskt så får väl FBK börja om i en svensk sista division om de skulle sluta spela i Ryssland.

Detta är ju bara spekulationer tror itne FBK kommer bilda någon proffsliga med Ryssland så jag jag tycker FBK kan fara till Ryssland,,,,,, eller förresten FBK kan fara åt helvete....=)
Kommentera

Sv: En fråga
bäver: näe men sluta nu de vill spela i liger där man inte åker ut så det är väl någonslags proffsliga de vill spela i och då är väl Ryssland bäst för där finns mest pengar, its all about money.
Kommentera

Sv: En fråga
bäver: Fyfaaan vad skönt det skulle vara att slippa FBK och Frölunda. De lever i en egen värld och har glömt bort tanken vad föreningstänket de drivs BARA som vilket företag som helst med ett enda intresse/mål att tjäna pengar fyfaaan. Jag säger som Anrell(tror det var Anrell) kan inte de lagen bilda en egenliga med bara dem så kan de möta varandra 60 gånger per säsong.
Kommentera

Sv: En fråga
bäver: låt oss säga att dom i så fall kommer sist och åker ur den ryska ligan och vill lira hemma i Sverige istället får dom börja från början igen och i vilken division?
Kommentera

Sv: En fråga
Frölunda och Färjestad verker ju ev. lite sugna på ryska ligan hur funkar det? hoppar dom av och 2 lag ytterligare upp automatiskt, kan dom bara lägga av , vad är förbundets hållning osv. är det nån som har koll
Kommentera

Sv: En fråga
Sinuhe: Jag har för mig att det var 50 miljoner i första steget. Sedan så har dom ju byggt om mer men det var vad grunden kostade.
Kommentera

Sv: En fråga
Sinuhe:
55 miljoner tror jag det kostade.
Kommentera

Sv: En fråga
Sinuhe: ca:60 millar
Kommentera

En fråga
Vi satt här och diskuterade vad ombyggnaden kostade på ett ca när Timrå byggde om Ladan till nu mera Eon aren
Någon som vet?
Kommentera

1035291 · »