1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581794 inlägg · 6215 ämnen

Fighten

1216636 · » Till forumet


Sv: Fighten
lincoln: Amen.
Kommentera

Sv: Fighten
Heleniz: tackar och bockar.
Kommentera

Sv: Fighten
lincoln:

Nej, för helvete! Ingen jävel ska klippa ihop allt elände som har drabbats oss denna olycksaliga höst - det räcker med att ha fått uppleva skiten en gång!!!1 "Ankan" kommenterade för övrigt saken på "Arne & Ankans Hockeykväll" på Canal + med att vissa mål bara godkänns i Ängelholm, eller vad han nu sa. Bara en sådan sak. Jag gillar "Ankan". Han verkar uppskatta Timrå IK...
Kommentera

Sv: Fighten
Nyss hemkommen från casino, med en större sedelbunt än när man gjorde entre! Borde ju vara på bra humör, men jag kan inte släppa detta idag. Har ett par frågor som jag kommer att ligga sömnlös över:

1. Hur kan man godkänna ett mål, där fowarden i Ouäögle helt uppenbart slänger sig och försöker "slajda" in pucken med skridskorna? Det är inte första gången detta händer i Ängelholm. Kan se hur det ser ut på styrelsemötena: "Äh, va fan, du måldomarn - döm bort allt för motståndarna och döm in allt för oss, oavsett om det föregås av ett styckmord från Gaths sida. Vi kan ta en spalt i Expressen men det är glömt dagen efter ändå". Hur ser det sedan ut hos TIK.? Jo i hemmamatchen mot samma f.tt lag Ouäögle så gör vi ett solklart mål i nättaket men våran jävla yber schyssta måldommare dömer bort det för att han har flåsat ner linsen på sin jävla kamera.

Ouäögle - Timrå Naivitets IK 8-0

2. Är det nån som skulle kunna klippa ihop ett klipp med allt jävelskap vi råkat ut för i år? Ingen ska inbilla mig att det har jämnat ut sig med tiden. Tur och otur jämnar ut sig, men dessa förbannade naiva målkamera granskningar, sparkar, handpass, offside i målgården, blockering och icke blockering. Jag blir fan i mej galen Spark idag, handpass i förrgår. Sju bortdömda mål på de elva första matcherna. Motståndarna kan stå, älska, campa och göra barn i vår målgård, samt hacka på Lindbäcks och Åkes benskydd tills dess att det blir skelett skador utan att domaren säger nått.

Säg mig nån om jag är ute och cyklar, men detta kan inte vara OK???

Ibland får jag panik och tänker: " Är det nån domarbas som tittar på Ouäögle - TIK idag??? Tittar dom på målet??? Blir det några repressalier???. Om inte föreslår jag att vi från och med nu dömer in alla våra egna mål på hemmaplan och dömer bort alla motsråndarnas. Det spelar ju i så fal för helvete ingen roll i alla fall. Om inte annat borde nån skicka ett band med allt detta jävelskap till förbundet och fråg om detta verkligen är ok. Framförallt vill jag veta på vilka grunder målet idag godkändes. Jag vill också veta varför Luelås handpass godkänns? Jag vill vidare också veta varför tre av våra första mål i serien döms bort för att vi slår på målvakten som inte har blockerat, när Brynäs har gjort hälften av sin målskörd på detta sätt.

Slutligen, innan jag går och lägger mig så har jag en önskan till....

Kan inte OUÄÖGLE BARA UPPHÖRA ATT EXISTERA. Jag orkar ite se en match till med detta förbannade pisslag. Höra deras mongolida speaker och se deras nöjd miner nör dom tar 25% av sin poängskörd det året mot oss.

När det gäller TIK orkar kah inte tänka på skiten förrän omstarten. Den julklapp jag fick idag räcker och blir över. Jag tror att Hynning är Skånsk spion. Kom ihåg var ni hörde det först
Kommentera

Sv: Fighten
TimråikPower: Kort sammanfattning från HV-TV
Kommentera

Fighten
Förlåt att jag byter tråd så här mitt i smeten. Men finns det någon som vet om Stefan Livs fight finns att beskåda i rullande bilder nånstans ??
Kommentera

1216636 · »