1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Flaggdag

556738 · » Till forumet


Sv: Flaggdag
LingaN: Just såna initiativ är bra, där folk gör något själv, och inte bara väntar på att någon annan ska fixa det.
Bla den skiten man lessna på som tifo dåre... därför man lägger ner skiten.
Kommentera

Sv: Flaggdag
Är faktist lite smått stolt då jag gjort en egen flagga. Fast jag har inte hunnit inviga flaggan än. Till hösten kommer flaggan invigas. Ett "smakprov" av flaggan, www.hockeysnack.com/user/files/875/bild_006.jpg
Kommentera

Sv: Flaggdag
Mer tvâpinnsflaggor i Timrâklacken ;)

Det personliga engagemanget saknas väl, egentligen är det väl inte sâ svârt att dra ihop ett gäng o tillverka lite flaggor, dock värre att bo nâgra mil ifrân där alla är röda, svarta, Gula, och jäkligt fula..men men!

Det är varmt pâ spanska kusten!
Kommentera

Sv: Flaggdag
Per HApps: Just med tanke på tallarna är det ju lysande om folk gör egna alster. Då kan vissa personer sitta och gnissla tänder hur mycket de vill för mig veterligen har B..... ingen rätt att censurera mina personliga tall-flaggor (...även om han nog önskar han hade det. TIK08:as egen var inte så poppis även om personen i fråga till slut signerade den...).

Mer anarki på läktaren!
Kommentera

Sv: Flaggdag
Redax 2:
Men bara om det är örnen på flaggorna, annars kommer storbossen själv och samlar in dom. Man vill ju inte att sponsorerna skall bli förvirrade.

Då kan dom ju skriva fel kontonummer när dom gör utbetalningen till klubbkassan.
Kommentera

Sv: Flaggdag
actionleif: Precis min mening. Jag förstår inte varför inte egna initiativ inte tas. Jag har då inte uppfattat att det finns en åsikts/stilpolis som skulle racka ner på egna tvåpinnsflaggor etc.

Selina: Hellre en klack full av flaggor med huvudfotingar, streckgubbar och snett skrivna bokstäver än inga alls. Det är tanken bakom som räknas! Hellre lite oestetiska alster än att alla går runt och tänker "Att inte skall väl jag... Jag kan ju inte...".
Kommentera

Sv: Flaggdag
General_Moisio: mycket gnäll från dig nu ;)

Eget initiativ, hört talas om det?.. skulle du springa och fråga alla om hjälp så lär väl det ta på krafterna även det .. bättre att man kan säga till att man kan hjälpa till när det behövs och kanske lämna telefon nr eller nåt?
Då de du känner som blivit "nekad" att hjälpa till kanske det inte har varit så himla mycket att göra så att extrahjälp inte behövdes..

Sen kan man väl försöka fixa iordning något själv också, utan att behöva kontakta tifo-gruppen .. är väl kanske inte så svårt.
Kommentera

Sv: Flaggdag
Redax 2: Okej men man har aldrig blivit tillfrågad om hjälp, jag vet flera personer som har frågat om dom fått hjälpa till men dom har alltid sagt nej men vi klarar oss kanske nästa gång vi hör av oss när vi behöver hjälp.
så jag tycker inte dom ska gnälla när dom inte ens tar emot hjälp från andra supportrar!
Kommentera

Sv: Flaggdag
Selina: Du bidrar med din underbara röst ;) Det väger tyngst. I alla fall enligt mig.
Kommentera

Sv: Flaggdag
Redax 2: Flaggmålning är säkert skitkul. Däremot är det nog inte fullt lika enkelt att lyckas med något som blir accepterat av alla "proffs" på läktaren.
En huvudfoting är väl ungefär vad jag skulle kunna bidra med...
Kommentera

Sv: Flaggdag
General_Moisio: Hum. Det skadar kanske inte att vare en, låt oss säga, 5-6-7-8 personer till som brinner för Tifosi och allt vad det innebär.
Kommentera

Sv: Flaggdag
General_Moisio: Mig veterligen har de inte detta som jobb utan gör det frivilligt. Frivilligt arbete är kul men kan lätt bli tråkigt om inga andra vill hjälpa till utan det alltid är samma personer. Många har tyvärr alltför lätt att ta för givet att "någon" fixar nog det hela istället för att själva dra sitt strå till stacken och då är det lätt att ledsna om man är denne "någon"...
Kommentera

Sv: Flaggdag
Redax 2: Okej jag trodde de va deras jobb att göra detta?
Kommentera

Sv: Flaggdag
General_Moisio: Det Knylan nog menar är att tänk vad skönt det vore om det inte var samma personer som gjorde allt hela tiden och hur trevligt det skulle vara om någon gjorde en egen spontan tvåpinnars istället för att hela vänta på att Läktargruppen eller SK skall styra upp allt. Typ nåt sånt...
Kommentera

Sv: Flaggdag
Knylan: Vad menas med de då Knylan?
Kommentera

Sv: Flaggdag
Timråfan_skåne: Skulle kunna bli av lite senare, men jag tror inte att det allmänna intresset för att måla flaggor ligger på topp i den här regionen. Tänk om nån kunde bevisa att jag har fel.
Kommentera

Flaggdag
Har ni haft nån flagg dag än? Där ni målar tvåpinns och andra flaggor??
Kommentera

556738 · »