1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582163 inlägg · 6215 ämnen

För dåliga

609713 · » Till forumet


Sv: För dåliga
The Fat Bastard: Inte ett pISs. Annat är det med det tunga ISgardet, när vi lägger in sexualdriften på ZambonISarna och gasar på då gråter fruarna.
Kommentera

Sv: För dåliga
Hardy Bacardy:

Jag bryr mej inte så mycket, vad vet dom hur man ställer in ett hyvelstål :-)

Natti !
Kommentera

Sv: För dåliga
The Fat Bastard: Skit i Ambroo och småkisarna som trackar dig. Dom är bara så efterblivna så dä int lönt å föklare för nån som int begrip sej på ZambonISar och det övriga håkkytugget.
Kommentera

Sv: För dåliga
Sovjet: Svaret är icke, om inte någon annan har tagit ett eget initiativ som inte vi som uttalad tifo-grupp känner till.
Kommentera

Sv: För dåliga
Någon som vet något om när Styf beräknas vara tillbaka i spel
Kommentera

Sv: För dåliga
Är det nån som vet om det skulle bli något krykov tifo i morgon??
Kommentera

Sv: För dåliga
Tycker fortfarande att vi saknar en given förstemålvakt.
Inga namn nämda för då kommer pöbeln och tar mig.
OKsa 90,11%
Asplund 90,98%
Dessa räddningsprocent räcker till en 18:e och 19:e plats bland elitseriens målvakter.
Surt sa Bull
Kommentera

Sv: För dåliga
nRoger:

Jag vet inte hur kunnig man måste vara för att få tycka här i HS, Jag anser i alla fall att vissa lirare inte håller måttet efter dom här omgångarna.

Timrå IK är dom bästa.
Kommentera

Sv: För dåliga
The Fat Bastard och Rolf:

Ni är så korkade med era inlägg att ni kan omöjligt vara Timrå-supprters.
Kommentera

Sv: För dåliga
FM: Peter Ström är nog det nyförvärv jag är mest besviken på då jag hade rätt stora förväntningar på honom..C-J kände jag överhuvudtaget inte till innan, bara att konstatera att jag förstår varför...
Kommentera

Sv: För dåliga
nRoger: Killar i ett ES-lag är proffs så jag förväntar mig att de kan ta den kritik de får levererade här på rätt sätt och inte gräva ner sig. I slutändan är det ju inte oss de ska lyssna på utan Kenta o co! Vi är knappast de första eller enda supportrar som uttrycker besvikelse när favoritspelarna underpresterar, det är inte ett tecken på ogillande snarare tvärtom. Åtminstone gäller det här för mig då jag brinner för Timrå och högaktar alla som nå´nsin dragit på sig en A-lags tröja..(och då menar jag inte för att stå på läktarn o gapa under en match *L*)
Jag försöker vara konstruktiv, sedan händer det att jag också i besvikelse kan vräka ur mig mer eller mindre genomtänkt kritik. Men det tycker jag man har friheten att göra härinne!
Kommentera

Sv: För dåliga
The Fat Bastard: Tror du glömde den sämsta av dom alla,C-J JOHANSSON. Snacka om flopp.... Sen tycker jag nog att det finns andra som gjort sig mer förtjänta än Kricke att vara med på din lista för inte har t ex Peter Ström imponerar så värst mycket i mina ögon.
Kommentera

Sv: För dåliga
rupert:
Rätt till del, absolut. Men fel att ta till samma tonläge och argumentation som den engelska tabloidpressen i deras nedsvärtande av Svennis. Troligen läser spelarna denna spalt, faktum är det ju killar som redan bevisat att de har kapacitet, möjligen är de allra yngsta värvade också på en hel del förväntan.
Att tala om för någon att man är oduglig för inget framåt. Det gör konstruktiv kritik och den varan får man med all säkerhet av sina coacher. Det kommer att bli en framgångsrik vinter & vår för Timrå och den kommer ur det faktum att killarna spelar för laget och varann. Supporters ska vara en del av det egna laget och inga anonyma motståndar som övar krypskytte på någon som knappast kan försvara sig här.
Kommentera

Sv: För dåliga
rupert: Regin gjorde ju iaf ett snyggt solomål mot brynäs, som dessutom var avgörande 3-2 till TIK!

Wennerberg var bra i modo under en kort period, när killen öste in mål.. men sedan glömde han nog hur han lyckades!
Kommentera

Sv: För dåliga
Jag tycker att ni ska ta och lugna ner er, ge killar som Regin en chans att växa in i elitseriekostymen..Regin är ju för f-- bara ett yngel ännu.
Kommentera

Sv: För dåliga
dr-nix: Antar att du ironiserade nu...
Kommentera

Sv: För dåliga
Jo Regin är ju på tok för dålig, han borde ju äga på fel position förutom att jag anser att karl är på väg neråt i karriären då han är lastgammal och borde väl kanske avsluta karriären snart...suck..
Kommentera

Sv: För dåliga
nRoger: Men det går ändå inte att komma ifrån att vi supportrar (med rätta) ställer krav på spelarna i vårt lag...och dessa herrar som fetingen räknade upp har presterat högst tveksamt inledningsvis!
Kommentera

Sv: För dåliga
The Fat Bastard:
Det är fel på både inställningen och kunnandet. Alltså; fel på Din inställning till TIK och fel på Ditt kunnande om hockey. Såna kommentarer Du sprider för inget framåt så lägg av med det destruktiva tugget.
Kommentera

Sv: För dåliga
Hardy Bacardy: Vad ska jag säga, kunde inte uttryckt mig bättre själv! *L* (om bruden alltså) Ang. det andra; hellre inga förluster alls! Vinn snyggt, vinn fult men för bövelen VINN!!
Kommentera

Sv: För dåliga
rupert: Jomen igår så spelade ju rabbarna en riktig bra hockey i knappt tre perioder, sen kurkade det ihop sig. Ledde vi inte hemma med 2-1 också och ett liknande scenario utspelade sig då i slutperren. HV är tuffa att möta och hellre en klar förlust med 3-1 än en oklar med 1-0! Eller som Smokey brukar skriva, hellre en snygg kille än en ful brud.
Kommentera

Sv: För dåliga
Hardy Bacardy: Mmm....ligger själv i startgroparna ta mig f-n! Har ihärdigt vägrat dissa men snart är det slut på den förlängda smekmånaden...;)
Kommentera

Sv: För dåliga
The Fat Bastard: Jaja, jag är på jag. Om ingenting händer inom de kommande 5 omgångarna så börjar vi gnälla som faen här i gb:n.
Kommentera

Sv: För dåliga
Hardy Bacardy:

Kom och slå då lille vän. ;-)

Vi väntar 5 omgångar till efter uppehållet, sedan dömer vi ut trattarselna.
Kommentera

Sv: För dåliga
The Fat Bastard: Sitt ner i båten. Lugn. Dom är bara lite nedtränade och sliten för tillfället, det kommer att släppa. Uppehållet kommer nu lägligt och sen så blir det SM-guld så sluta och gnäll. Inga negativa inlägg för då får du en smocka på glaskäken.
Kommentera

Sv: För dåliga
The Fat Bastard: M Nilsson vet vikan bättre, bara att hoppas det "lossnar"..Wennerberg är en flopp, inget snack...Regin sågs väl redan innan säsongen som en "coming man", kanske inte är i år redan han ska slå igenom...Svebba, se M Nilsson...Crippe är för ojämn, fast tidigare år har topprestationerna kommit tätare (knappt alls i år)...Sloan, som sagt:ger honom lite mer tid, slätstruken hittills...
Kommentera

För dåliga
Jag anser att Magnus Nilsson, Wennerberg, Regin, Svedberg, Krippe och även Sloan (Han får några veckor till på sej att bevisa motsatsen) är för dåliga, håller inte måttet, tillför nada. Tyvärr tycker jag det, är det fel på inställningen eller på kunnandet???.

Vad tycker ni???

Timrå IK är dom bästa
Kommentera

609713 · »