1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581367 inlägg · 6216 ämnen

Framtiden.

1573909 · » Till forumet


Sv: Framtiden.
Anonymous: Och SCA-Cupen blir vi, Katterna, DIF och Tälje :-)
Kommentera

Sv: Framtiden.
Timrå Icon: Men sluta nu, vi är inte svaga. Nu ska vi tillbaka till Timråhockeyn och göra kaoz med hela Allsvenskan. Till hösten börjar vi om med nytt och fräscht. Vem vet Sundsvall kanske går upp så småningom så får vi heta hatderbyn också. Modo får väl spela derbyn mot Skellefteå.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Framtiden.

diffe: Tvivlar starkt på att Örebro och Leksand har haft mer pengar än oss att röra sig med och med facit i hand så har de lyckats bättre än oss.

Kommentera

Sv: Framtiden.

Jag tycker att Timrå borde plocka tillbaka Oscar Johansson från Asplöven sedan skulle det inte vara fel i fall han tog med sig Lucas Sandström.

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=7002 Lucas Sandström

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=3444 Oscar Johansson

Kommentera

Sv: Framtiden.
Bad_Brett: Helt rätt.
Vi äkta supportar förstår varandra.
När läget är riktigt illa finns vi där för varandra.
Kommentera

Sv: Framtiden.

Timrå Icon:

Japp. Lite hatisk stämning mellan MoDofans och Timråfans piggar upp Elitserielunken. Jag har själv hävt ur mig saker som "Lycka till i Kvalserien" etc. när jag har varit förbannad över en förlust.

Men det här, det är lite som att säga till en 80-årig kvinna som just blivit änka:

"Tyvärr, sötebrödsdagarna är över. Du kommer bara bli svagare och svagare, och ensammare och ensammare. Snart kommer du inte minnas hur dinna egna barn ser ut. Sedan går du en plågsam död till mötes. Att du vågar hoppas på att framtiden har någonting bra att erbjuda är bara patetiskt".

Det må vara ett väldigt troligt scenario, men vad är poängen med att säga det till henne? Jag menar, även om man nu ogillar Timrå, är det väl fortfarande ingen anledning att medvetet försöka strö salt i såren på alla de som har ett hjärta som bultar för klubben?

Det finns knappast några Timråfans som har missat att den ekonomiska situationen är ytterst prekär. Men även om allt går åt helvete, kanske det är skönare att kunna somna på natten och tänka "Jag gjorde allt jag kunde för att rädda klubben i mitt hjärta", snarare än "Tänk om jag hade kämpat hårdare".

Kommentera

Sv: Framtiden.
reborn:Dra inte alla MoDo supportrar över en kam ....
Kommentera

Sv: Framtiden.
IamNobody: Det är provocerande att du utan kunskapsbas slår fast att vi går under. Att risken för kk är överhängande vet vi alla. Att vi inte kommer spela ES om två år, än mindre ta guld, vet vi definitiv. Men att lägga oss ner och dö gör vi inte och att tro att föreningen inte går att rädda med gemensamma krafter är befängt. Fast sånt är väl svårt att förstå för en supporter till ett lag där engagemang bland fans betyder att man vandaliserar den egna arenan.
Kommentera

Sv: Framtiden.
IamNobody: Nänä. Jag hatar inte dig. Faktiskt inte på något vis.
Du har rätt i mycket.
Men det jag verkligen hatar är provokation av svaga.
Det får mig att verkligen gå i spinn
Kommentera

Sv: Framtiden.
lincoln: Alltså 12 mån att betala beloppet
Kommentera

Sv: Framtiden.
fredriko74: dessutom kan man få ändå större uppslutning av hängivna om man kör tex 12xbeloppet på månadsbet.
Kommentera

Sv: Framtiden.
IamNobody: Vet du, du är inte alls helt ute och cyklar. Från din horisont alltså. Elitseriehorisonten. Vilket som bekant inte längre är vår horisont och mot den bakgrunden är inte lincolns idé så dum. Inte så jävla dum alls faktiskt. Du lever i en värld där ambitioner om att bygga slagkraftiga lag fortfarande finns. Vår verklighet heter överlevnad, undvika konkurs och förhoppningsvis kunna ställa ett lag på isen i höst som har rimlig möjlighet att hänga kvar i AS. Det är helt andra ambitioner och helt andra omkostnader än den verklighet du utgår ifrån. Vi är förmodligen rökta på ES för åtminstone ett decennium framåt, kanske fler.

Men vi kan fortfarande rädda föreningen och då är du ute på en jävla cykeltur om du inte tror att en kraftansamling från Supportrar och kanske även lokala företag med X antal inbringade miljoner i resultat spelar roll. Dels konkret i kontanta medel men kanske främst för de synergieffekter en sådan aktion skulle kunna få. I form av positiv energi och ökat förtroendekapital för klubben. Det är ju självklart att en lyckad insamling påverkar övriga aktörers vilja att på olika sätt stödja Timrå IK, alltifrån sponsorer till banker.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Framtiden.

Låt er inte provoceras av denna inavlade snorunge. Ignorera och han drar då det inte blir lika roligt att försöka provocera er då.

Och gott folk måste ni ha absolut ha sex fast ni är nära släkt så använd kondom så slipper vi fler som han.

Kommentera

Sv: Framtiden.
Fan 10 lax x 1000 pers borde ju vara hur lätt som helst med en kaxig hemsida där styrelsen går ut i klartext och beskriver hur hanteringen av pengarna ska fördelas. Vad är 10 lax i dagens samhälle, några feta fyllor och en tripp till Turkland 1 vecka. Det kan man allt avstå för att få ett lag i rätt riktning. 
Kommentera

Sv: Framtiden.
KORITFW: Ja, bra tanke!
Kommentera

Sv: Framtiden.

KORITFW: Är absolut inte ute efter att provocera, men ni verkar ju själva helt sakna insikt om tingens ordning och det osunda i era planer. 

Låt säga att ni i allra bästa fall får 1000 personer att bidra med 1500 kr vardera så har ni fått in 1,5 miljoner. Vi kan vara orealistiska och låtsas att ni får in det dubbla. Vad tror du att det har för betydelse då klubben redan i dag blöder. Ni har fått förskott på driftsbidrag för 10 år framåt (pengar ni behövt för att klara driften kommande säsonger = många miljoner som ni redan slösat bort), ni har ett underskott redan idag som måste täckas via lån på 15-20 miljoner kronor och ni har just blivit degraderade vilket innebär ett tapp på ytterligare 40 miljoner kronor. 

De pengar ni kan samla in kommer inte göra någon skillnad annat än för någon enstaka fordringsägare som säkert blir nöjd över att få igen sina pengar ur konkursboet. Allvarligt talat - vakna och inse att TIMRÅ IK är historia, ni hade chansen men sumpade den.

Kommentera

Sv: Framtiden.
Tror inte vi kan lasta Nubben speciellt mycket, han har inte haft nått kapital att röra sig med..

Hade vi haft världens bästa sportchef så hade resultatet varit desamma.

Tror inte Hagos var tänkt som en 1 center.. Bagarn och Hagos var nog mer tänkt som 3-4 länk och boxplay.. Men pengarna som fanns och Linkan lekte bort med värvningar som Hirso, pikken, vampola mfl, dom kostade mycket deg och Nubben klev in i ett skepp som var på väg och sjunka..
Kommentera

Sv: Framtiden.

IamNobody:

Sparka på dom som redan ligger, gör det. Skämmes tamefan!

Kommentera

Sv: Framtiden.

KORITFW: Att ni inte tröttnar, inse att loppet är kört. Era pengar kommer inte att räcka lång väg. Snart knackar fogden på dörren och något lån får ni väl knappast. Kan väl inte finnas någon som vid sina sunda vätskor vill ge ett lån till en så misskött förening som Timrå? Spara krutet och era pengar till något roligare och bättre. Säsongskort och resor till Modos matcher kanske skulle vara något? 

Nej, men allvarligt - erat projekt är lika sunt som att riva sönder sina pengar för att sedan elda upp dem...

Kommentera

Sv: Framtiden.
IamNobody: men snälla, vi har åkt ur. Vi kunde inte bry oss mindre om dina provokationer, det biter inte. 
Kommentera

Sv: Framtiden.
lincoln: men klubben själv skulle nog kunna hjälpa till med kontakter, underrätta samarbetspartners om att det grundats och hjälpa att starta det hela även om det vore extern senare. Vidare kan jag nog leja klasskompisen för att göra en sådan där simpel hemsida.
Kommentera

Sv: Framtiden.
KORITFW: Men jag undrar om man skall länka det direkt till klubben? Om man kollar hur gnagarna löst det så är det frikopplat, varvid de väljer/röstar om saker att hjälpa klubben med.
Kommentera

Sv: Framtiden.
lincoln: 10 lax x 1000 pers bara det en sudd som skulle hjälpa. 10 lax skulle man ju bidra med lätt om klubben kunde visa hur pengarna ska andvändas. 10 millar skulle hjälpa till en hel del. Och till de som köpt en andel kan man erbjuda enklare jippon för som inte kostar nämnvärt för klubben. 
Kommentera

Sv: Framtiden.
lincoln: maila Nolander omgående :) han svarar alltid snabbt.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Framtiden.
Timrå Icon: Rätt organiserat tror jag absolut att man skulle få ihop en hel del långivare/medlemmar
Kommentera

Sv: Framtiden.
lincoln: en jävla idé där!
Kommentera

Sv: Framtiden.
Blir lägre beläggning på sundsvalls sjukhus nu.
Kommentera

Sv: Framtiden.
AndersN: Nä precis.
Om jag som privatperson hade lån jag inte kan betala och knappt någon inkomst skulle jag knappast bli beviljad lån.
Men det är förhoppningsvis skillnad på företag
Kommentera

Sv: Framtiden.

kanske lite sen med denna länk men det låter inte så jättebra

http://hockeypuls.se/nyheter/1.5731047--hoppas-att-vi-far-stod-

Kommentera

Sv: Framtiden.
lincoln: Jag tycker att det där är en bra idé!
Alla som försöker hjälpa till är värda en eloge!
Det finns supportrar som ger upp och de som fortsätter kämpa!
Bra initiativ!
Kommentera

Sv: Framtiden.
lincoln: 50 pers kanske?
Kommentera


Sv: Framtiden.
Timrå Icon: Skulle vara kul att se hur många som skulle gå med! Egentligen inte så mycket att förlora på att prova, om man kom på ett bra sätt att organisera detta, samt en person med ekonomiska järnnypor i spetsen!
Kommentera

Sv: Framtiden.
lincoln: Egentligen borde en av medlemmarna sitta med i TIK's styrelse också som ledamot
Kommentera

Sv: Framtiden.
Har AS också ändrat reglerna för hur många transatlanter man får ha eller är det fortfarande två?
Kommentera

Sv: Framtiden.
Timrå Icon: Revenge is my middle name...
Kommentera

Sv: Framtiden.
Back to basics! : )
Kommentera

Sv: Framtiden.
lincoln: Precis.
Fasen du är på hugget idag!
Kommentera

Sv: Framtiden.
Timrå Icon: Kanske en styrelse med en som begriper hockey, en med scouting sinne, en med ekonomikunskaper och en med kanaler in till kansliet!
Kommentera

Sv: Framtiden.
lincoln: Ja just det. Ja det borde funka. Bra där.
En sån här liten klubb är beroende av att våra tidigare profiler fostrade i klubben hjälper till ekonomiskt.
Det har vi misslyckats med totalt till skillnad från exempelvis MoDo.
Nu har vi inte lika många men jag har aldrig hört att någon hjälpt till på något sätt.
Rätt ynkligt kan jag tycka
Kommentera

Sv: Framtiden.
Timrå Icon: Ja, det skulle ju vara Big Red Machine som väljer om man vill stötta en viss sak eller ej! På förfrågan eller på eget initiativ!
Kommentera

Sv: Framtiden.
lincoln: Tanken är god. Gäller att få den i verksamhet.
Kommentera

Sv: Framtiden.
lincoln: Ja om man kunde öronmärka pengarna till något vettigt så är jag på
Kommentera

Sv: Framtiden.
Hahl Bundy: vore det inte coolt om man kunde bilda någonting i stil med AIKs Svarta Massan? Dvs en ekonomisk stöttning till klubben där det är antalet som är grejen!

3000 Hard Core fans i Medelpad och i förskingring. Organiserade av någon med känsla för ekonomi och investering. 3000 Hard Core fans som satsar 3000 var i ett långsiktigt lån till klubben, ett par drömvärvningar eller vad det nu är som är på agendan. Fan, det skulle ju kunna säkra klubbens långsiktiga överlevnad. Varje insats sker genom snabb elektronisk röstning, alt genom beslut av exekutiv ledning i organisationen.

Sen om det är 1000 kr eller 2 eller 3 som är rätt vet inte jag. Men jag vet att vi är åtskilliga tusen som sörjer idag. Jag tror vi är fler än vi tror! Tänk om man kunde knyta näven i fickan istället!!

Glöm Svarta Massan - This is Big Red Machine!
Kommentera

Sv: Framtiden.

Måste bara få säga en sak till.

OM vi kommer tillbaka... så kommer det att ta decennier. Fatta hur jobbigt!

Nu ska jag leva i tomhet.

Tur man har Fisket!

Kommentera

Sv: Framtiden.
FH - avdammad: Ja på den posten är rutin viktigt
Kommentera

Sv: Framtiden.
Harald Lückner vore väl ett intressant namn som tränare. 
Kommentera

Sv: Framtiden.
KORITFW: Exakt. Enligt uppgift blir exempelvis tuffe-Uffe MoDo:s scout i nordamerika nu
Kommentera

Sv: Framtiden.
EArk: absolut, man skulle fan suttit Hamrin som scout på andra sidan pölen. Ge honom bensinpengar och illegala stream länkar.. Allvarligt, scouting underskattas i Sverige (vilka fler än FBK har scout?) och nu blir ju nordamerika som en helt ny marknad. En scout vore väl investerade pengar. Nordamerikanerna har ju en tendens att kära ner sig i oss av någon outgrundlig anledning..
Kommentera

Sv: Framtiden.
Dream Team: Nä nu börjar jag tröstdricka.
Är det någon som är på?
Kommentera

1573909 · »