1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581782 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1573891

Sv: Framtiden.
IamNobody: Nänä. Jag hatar inte dig. Faktiskt inte på något vis.
Du har rätt i mycket.
Men det jag verkligen hatar är provokation av svaga.
Det får mig att verkligen gå i spinn
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Framtiden.
Timrå Icon: Men sluta nu, vi är inte svaga. Nu ska vi tillbaka till Timråhockeyn och göra kaoz med hela Allsvenskan. Till hösten börjar vi om med nytt och fräscht. Vem vet Sundsvall kanske går upp så småningom så får vi heta hatderbyn också. Modo får väl spela derbyn mot Skellefteå.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Framtiden.

Timrå Icon:

Japp. Lite hatisk stämning mellan MoDofans och Timråfans piggar upp Elitserielunken. Jag har själv hävt ur mig saker som "Lycka till i Kvalserien" etc. när jag har varit förbannad över en förlust.

Men det här, det är lite som att säga till en 80-årig kvinna som just blivit änka:

"Tyvärr, sötebrödsdagarna är över. Du kommer bara bli svagare och svagare, och ensammare och ensammare. Snart kommer du inte minnas hur dinna egna barn ser ut. Sedan går du en plågsam död till mötes. Att du vågar hoppas på att framtiden har någonting bra att erbjuda är bara patetiskt".

Det må vara ett väldigt troligt scenario, men vad är poängen med att säga det till henne? Jag menar, även om man nu ogillar Timrå, är det väl fortfarande ingen anledning att medvetet försöka strö salt i såren på alla de som har ett hjärta som bultar för klubben?

Det finns knappast några Timråfans som har missat att den ekonomiska situationen är ytterst prekär. Men även om allt går åt helvete, kanske det är skönare att kunna somna på natten och tänka "Jag gjorde allt jag kunde för att rädda klubben i mitt hjärta", snarare än "Tänk om jag hade kämpat hårdare".

Kommentera