1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582465 inlägg · 6215 ämnen

Hemsidan

88179 · » Till forumet


Sv: Hemsidan
Marcus: Ja men det var ju precis det jag menade ;)
Kommentera

Sv: Hemsidan
Jag: Tackar! Men än en gång. Jag lägger inte ner någon tid på Timrås hemsida, på det sättet. Det är en helt annan grupp som står för innehållet samt ansvarar att den är "så pass bra som den är".
Kommentera

Sv: Hemsidan
Marcus: Jag beundrar iaf dig stort som lägger ner så pass mycket tid på Timrås hemsida. Jag tycker sidan är mer än bra, och jag säger som sign. Red Eagles, ta inte åt dig av negativ kritik. Skulle det vara jag , så skulle nog knappt sidan existera och den hade absolut aldrig varit så pass bra som den är.
Kommentera

Sv: Hemsidan
Bragd-Birger: Delvis håller jag med dig dock kunde Åhlund ibland se närmast oengagerad ut på isen.
Kommentera

Sv: Hemsidan
Laken: Vete faen, men Åhlund mutade in ett litet hörn av mitt hjärta. Långsam, klok, lugn. Lite Zupancic över honom. Av ngn anledning har jag en soft-spot för denna typ av spelare.
Tror också att det finns mer fysik att få ur där. Minns att han höll på att varva ner med Örebro när Peo fick nys på honom. Enligt deras bittra supportrar var väl inte hans tröja den svettigaste efter träningspassen.
Kommentera

Sv: Hemsidan
Bragd-Birger: Hur kan du hoppas på Åhlund, nej då finns det bättre alternativ/spelare att värva.
Kommentera

Sv: Hemsidan
dr-nix: Mmm...det stämmer säkert. Tror dock inte att vi bara har en förstärkning kvar att vänta på forwardsidan.
I dag har vi som sagt 8 forwards klara. Fattas således fem gubbar. Om vi antar att Zetterström och Söderström tar två av platserna fattas fortfarande tre. Peltomaa drar med stor sannolikhet. Åhlund kan möjligen (förhoppningsvis enligt mig) få den sista centerplatsen.
Summa summarum: två forwards till behövs. Om man nu inte väljer att ge Nordgren en chans till förstås. I s f tror jag dock att det sker på bekostnad av någon av tidigare nämnda spelare.

Efter VM kommer vi nog få en del besked. Än så länge finns det ju en minimal, teoretisk chans att både Zäta och Dahlén spelar nästa säsong.
Kommentera

Sv: Hemsidan
Patrick: Bisset var väl inte allt för imponerande i vintras.
Kommentera

Sv: Hemsidan
Bragd-Birger: enligt tidningen (där dom intervjuade nubben) så var en ytterforward och en back aktuell...
Kommentera

Sv: Hemsidan
Patrick: Skulle gissa att en, möjligen två starka ytterforwards är det som det jobbas på just nu. I nuläget har 8 forwards kontrakt, återstår således ett par platser innan truppen är spikad.
Än så länge ser det dock rätt ljust ut. Vi har ett bra målvaktspar, stabil backuppsättning (som dock tarvar ett etablerat namn till, Hansson och Tägtström ska inte behöva ta större ansvar än de är mogna för) och bra centrar.
Just det sistnämnda är viktigt, och anledningen till mitt lugn. Det känns som att man börjat värvningen i rätt ände, enligt devisen 'viktigast först'. Hade vi värvat starka ytterforwards men enbart stått med Lind som kontrakterad center hade jag varit betydligt mer oroad.

Slutligen: glöm inte att det finns dolt kapital i den egna truppen. Skulle gissa på att vi fick ut max 80% av spelarna den här säsongen.
Kommentera

Sv: Hemsidan
Patrick: det jag undrar över är Christian Sjögren ..som enligt dagbladet tik är intresserad av..ok jag vet att man inte kan kolla enbart på statistik men tik söker väll endå efter en målskytt som ska försöka att fylla Fagemo's skriskor..ok denna Sjöberg har inte varit en målskytt i några av hans klubbar.. varför kollar ens tik på sådana spelare?
Kommentera

Sv: Hemsidan
Hemsidan är verkligen totalt värdelös. Layoutmässigt kan den väl få två klubbor, men innehållsmässigt blir det en avbryten hockeyklubba! På något sätt speglar hemsidan nog hela organisationen och klubben. I spegeln ser vi - allsvenskan..

Jag har nämnt det tidigare säsonger och betonar det än starkare inför denna säsong; Många kommer säkerligen klaga på att Timrå har så svårt att göra mål, att motståndarnas målvakt är så bra osv osv.. Ska sanningen fram så är det snarare så att Timrå inte har några ytterforwards som kan göra mål (förutom Matthiasson och ev. Carlsson). Timrås ytterforwards är helt enkelt inte tillräckligt bra på den här nivån. Det är allsvenska forwards med elitseriecentrar och ett elitserieförsvar. Det kommer aldrig att fungera. Hur man då kan värva ytterligare en allsvensk forward (Patrik Wallenberg) är för mig en gåta. Han har ju bevisat år efter år att han inte har något på den här nivån att göra.

Vad Timrå behöver är en målskytt i förstafemman. Nån i klass med Bissett ungefär. Gärna två Bissetts...
Kommentera

Sv: Hemsidan
dr Dängroth: Vad ska man säga, det är bara att hålla med dig efter att ha varit inne på Ramseles hemsida. Man får en positivare känsla av att gå in på den än våran egen. Men vi kommer igen... hoppas jag.
Kommentera

Sv: Hemsidan
Go El Maco!
Kommentera

Sv: Hemsidan
Go Ramsele!
Kommentera

Sv: Hemsidan
Ni kan tänka er hur jag känner mig när jag ser det skick hemsidan är i. Jag och andra medarbetare är ruskigt förtvivlade att "vårat arv" har behandlats på detta sätt. Den status vi hade byggt upp är nu borta. Den besökskrets som hade byggts upp är nu borta m.m. Sådant som tar många år av slit att bygga upp är raserat på en säsong. TIK har tappat sin viktigaste informationskälla som klubben VAR så stolt över. Fast då skötte vi supportrar hemsidan. Det var skillnaden. Numera hanterar dom den själv. INformationsbiten på nätet är mkt. viktig i nutiden. Fy fan för hemsidan!
Kommentera

Sv: Hemsidan
dr Dängroth: Ramseles sida var ju riktigt bra. =)
Kommentera

Sv: Hemsidan
Jari Von Jäger:
ELITKLASS!!!!!!!!!!! Hhemmsida?? stressa inte folk nu, den håller ju elitklass Kennet lovade ju det före förra sässongen att vi skulle få en hemmsa som håller elitklass, och är det något som går igen genom hela föreningen att den håller elitklass NU!!, Hmmmm varför kom jag tänka på tabbell läget helt plötsligt;)))

Finns ex antal supportrar som verkeligen brinner för Timrå ik och Internet som erbjudit sig att Hjälpa till, och som är kunnig, och en håller på att utbilda sig på HTML,,,,,,,

Liten fråga till K-W har internett gruppen fått reda på att det fins folk som vill och brinner för att hjälpa?

För något svar har de inte fått,,,,,,,,,,,,,

För ska officiella sidan bli överkörd av supporter sidan och de flessta supportersidor, med tanke på att det är den oficiella som kommer upp då man använder sökmotorn, och söker på Timråik så lessnar snart folk och söker sig anndra medier eller sidor,,,,
Kommentera

Sv: Hemsidan
Jari Von Jäger: Jag kan bara hålla med dig. I dagens läge har Ramsele hockey en bättre hemsida än Timrå IK. se länk.

Det känns som länge sedan Fagerlund sa att de hade sanktioner att ta till om inte Timrås hemsida rättade sig efter avtal.
Då hade hemsidan liverapportering etc till fansen eftersom intresset var så stort.
Då hade hemsidan en pionjärsstämpel och hemsidan hyllades för sin framåtanda.
Nu är supportersidan gudskelov bättre.

Jag hoppas på ordentliga krafttag inför nästa säsong.
Kommentera

Hemsidan
Efter att ha varit inne på skellefteås hemsida, kan jag tyvärr bara konstatera att våran hemsida är bedrövlig. Vi är ett elitserielag och håller i jämförelse med Skellefteås bara Div.1 klass. Deras sida innehåller ju allt, plus att det är lätt att hitta. Jag hoppas att våran kan få en ansiktslyftning till nästa säsong, annars kan jag tipsa om att kolla in deras om ideèr saknas.
Kommentera

88179 · »