1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580476 inlägg · 6216 ämnen

Jonte

571852 · » Till forumet


Sv: Jonte
Redax 2: Med tanke på att rubriceringen är 'ofredande' och inte 'misshandel' känns AB:s version av förloppet lite tveksam. Å andra sidan, vad fan vet jag.
Kommentera

Sv: Jonte
Bragd-Birger: Läser man AB så är polisaspirantens version av det hela en annan än vad du skriver. Där var det snarare ett oprovocerat påhopp med nedbrottning. Kanske jag är feg och löjlig men om jag skulle bli hotad och påhoppad på lokal så skulle jag nog också anmäla, även om det är en Timråspelare...
Kommentera

Sv: Jonte
Bragd-Birger: Kanske var Tryborn som kaxade, han skulle ju plugga till Polis =)
Kommentera

Sv: Jonte
Redax 2: Det var väl just frånvaron av vevning som gjorde det hela så fånigt. Polisaspiranten kaxar, Hedström drar sönder skjortan. Måste tarvas en Bobcat för att anmäla slikt.
Kommentera

Sv: Jonte
Bragd-Birger: Var det inte Hedström som enligt uppgift var den som började veva och således är den som förtjänar epitetet "J-vla fjant"..?
Kommentera

Sv: Jonte
Polisaspirant och rättshaverist. Undrar om han kör samma nolltolerans när/om han blir riktig polis. 'Alkisen kolla snett på mig, klart man börja veva med batongen...'. Jävla fjant.
Kommentera

Sv: Jonte
KFUS_Timrå: Det står väl ingenstans att det faktum att det var en polisaspirant har något med straffskalan att göra. Åtalet gäller "ofredande" och inte "våld mot tjänsteman". Att sedan massmedia gillar att göra saker mer dramatiska genom att i de fall det ger en extra krydda nämna yrke etc är en helt annan sak (och säger mer om dagens journalistik...)...
Kommentera

Sv: Jonte
Jag skulle bli ymmnigt förvånad och oerhört besviken på ordningsmakten om Hedström får fängelse för denna incident. Vad jag får ut av disskussionen så var "aspiranten" inte i tjänst den här kvällen då denne (vad jag förstår) också förtärde alkohol.

En ordningsman som ej bär sin uniform eller legitimerar sig som just ordningsman som dessutom intar alkohol på en krog anser jag skall bedömas som "vanlig kroggäst".
Kommentera

Sv: Jonte
Knylan:
Lite svårt att hävda att han drarhela klubben i smutsen när det klart framgår av artikeln att hans klubbkamrater tog honom därifrån...
Det tolkar jag som ett sundhetstecken hos lagkamraterna...
Vad jag tycker är lite fånigt är att man skriver "polisstudenten" Inte fan har det någon betydelse?
Kan man tänka sig att dom skulle skriva "den 29-årige ekonomistudenten" eller "den 29-årige teknisten"
Nä! Jonte är hockeysjärna... Det är han även när han går på krogen (vad man brukar kalla en offentlig person) men en 29 årig polisaspirant som står och smuttar bira på Oscar är en krogbesökare... Vilken som helst... Så länge han inte legitimerar sig och hävdar att han gör ett tjänsteingripande.
Kommentera

Sv: Jonte
Det som är lite konstigt när sånt här händer är att det aldrig rycker in någon moral-polis som hävdar att Hedström dragit hela klubben i smutsen och så vidare. Något som säkert hade inträffat om någon supporter tex gjort likadant, eller en kanslist/styrelsemedlem för den delen. Lite märkligt ändå med tanke på hur moralpaniken ingriper när saker hänt förut.

Duktigt att Aftonbladet valt att använda den bilden som jag upplever har setts i de flesta artiklar om Hedström förut.
Kommentera

Sv: Jonte
Dream Team:
Äääh.. Snutj¤¤¤¤ stå upp som en riktig man..;)
Kommentera

Sv: Jonte
Dream Team: Känns som det var det. Helt klart bättre att det kommer ut, än som du säger, riskera vidare ryktesspridning. Och jag tror precis som du, på böter. Knappast ett års fängelse!

Konstaterar dock att han ställt till det för sig..Men alla känner vi väl till Jontes, aningen heta humör..;-)
Kommentera

Sv: Jonte
Undrar om det inte var ett rätt bra drag att gå ut med sanningen direkt för att slippa vidare ryktesspridning, och för att minimera riskerna att det skulle bli en större affär än nödvändigt, detta. Det som nu hänt var ju inte nåt som var så oerhört allvarligt ändå. Misshandel och böter? Ja, kanske det, men fängelse ett år? Nej, jag skulle inte tro det.
Kommentera

Sv: Jonte
Dream Team:

Dom kunde ju lika gärna skrivit ut namnet på honom från början. Bilden i Sportbladet är ju inte så där jättebra förvrängd samt att man avslöjar väldigt mycket om vem han är.

Kul att man ser Anaheim som en storklubb dock:)
Kommentera

Sv: Jonte
65selander: Slut på spekulationerna, skulle man kunna säga.
Kommentera

Sv: Jonte
NuMo: Det står viss på ST nätsida också nu.
Kommentera

Sv: Jonte
65selander: Som vanligt så turas AB och Expressen om med att avslöja den beslöjade. Den här gången visar expressen allt, i morgon visar AB allt angående något annat, medan expressen är så rediga och fina i kanten.
Kommentera

Sv: Jonte
Dream Team: Enl siten Flashback så står det visst om detta med bild och allting i ST's pappersbilaga 
Kommentera

Sv: Jonte
Dream Team: Legender växer inte på träd:)
Kommentera

Sv: Jonte
Spelaren på bilden i länken torde väl med största säkerhet gå att härleda till Jonte Hedström. Ja, säkerheten att ta rätt på den här uppsynen uppsynen är nog i nivå med Lisbeth Palmes vittenskonfrontation vad gäller 36-åringen 1986. Detta är nog ett  mindre lyckat byte av "NHL-stjärnan" i vilket fall...


Kommentera

Sv: Jonte
Kvinnohund: Fan vad klockrent! Lovvärt initiativ ;)
Kommentera

Sv: Jonte
Tallnäs: Klockan går ooootroligt långsamt.
Kommentera

Sv: Jonte
El Maco: eller moderatorer...
Kommentera

Sv: Jonte
Kvinnohund: Bra att du tror att du är helt övertygad. Inled oss inte i fler bombsäkra gissningar nu.
Kommentera

Sv: Jonte
Frisco: Och inte på sportchefer heller
Kommentera

Sv: Jonte
Hälge: Tror ändåså han stannar det är jag säker på
Kommentera

Sv: Jonte
Kvinnohund: Det går säkert att gräva fram motsägelsefulla tidningscitat.
Time will tell. In Nubben we trust.
Kommentera

Sv: Jonte
Hälge: Exakt det har vi försökt få in i kvinnotikens huvud. Man ska aldrig lita på vad som står i tidningarna. Och ibland inte på hockeyspelare heller.
Kommentera

Sv: Jonte
Kvinnohund: Bara för att det har gått att läsa i tidningen, så behöver det ju inte betyda att det blir så ändå.

Jag tror att om SAIK går upp, så är chansen/risken stor att han flyttar hem.
Kommentera

Sv: Jonte
Hälge: Mmm. Då är denna tråd väl löst.
Kommentera

Sv: Jonte
Men det står väl olika, överallt?
Kommentera

Sv: Jonte
Kvinnohund: Varsågod.
Kommentera

Sv: Jonte
Jonathan Hedström till Anaheim, Yared Hagos till Dallas och Lars Jonsson till Buffalo.
- Jag har pratat med dom, men det är ju ingen som vet vad som händer där borta, säger Norberg.
Hedström har tidigare klargjort att det är Timrå som gäller om det inte blir NHL.


Kopierat från ST.

Tack för att du hittade den Hälge
Kommentera

Sv: Jonte
Kvinnohund: Är det denna artikel du frågar efter ?
Kommentera

Sv: Jonte
Dream Team: ja vi är ju inte precis kända för att gå ut och värva en massa spelare . vi brukar ju mest fostra spelare åt alla andra hockeylag tyvärr.
Kommentera

Sv: Jonte
Åkerman: Tro mig, ifall Peo Larsson fick välja en spelare från Timrå skulle han inte behöva någon betänketid - Robert Carlsson.
Kommentera

Sv: Jonte
pyrre: Känns dock mest som ren spekulation från alla håll här just nu. Den som lever får väl se, helt enkelt. Skulle det bli tal om att täcka förlusten av Jonte med ett nyförvärv har väl vi ok med pengar att värva för, ja, till skillnad mot laget en bit norrut.....
Kommentera

Sv: Jonte
TIKA: Ifall du har sett han har sagt till ST så visa mig artikeln.
Kommentera

Sv: Jonte
TIKA: Jag tror inte att han sagt att han ska stanna i Timrå men för det behöver ju han inte möjligtvis skriva på för SAIK. Tror han stannar i Timrå för han verkar trivas här runt omkring och i själva laget väldigt mycket. Han tänker nog att han hinner med att spela i SAIK också så han tar det säkert lite lugnt.
Kommentera

Sv: Jonte
TIKA: önsketänkande går saik upp så spelar han där ni får väl värva en ny
Kommentera

Sv: Jonte
NallePhu: Är alla trögfattade som inte förstår att Jonathan Hedström själv har sagt att han kommer spela med Timrå IK om det blri spel i Sverieg.
Det finns inga frågor.. Ingen tvekan!
Kommentera

Sv: Jonte
ernie eagle: mattias, och Källarsson ..
Kommentera

Sv: Jonte
Jag lovar att Jonte stannar tro mig.
Kommentera

Sv: Jonte
NallePhu: Och säg så här: ST har lika stor koll och insikt i föreningen som Expressen har i FBK.

Mattias Eriksson skriver inte utan substans. Det var bl a Mattias som såg till att Kimmo Kapanen hamnade i Timrå.
Kommentera

Sv: Jonte
NallePhu: Du får tro vad fan du vill Patrik. Det finns ett skäl till varför han "bara" signat för 1år och det är NHL. Som bekant fick han 3 olika kontraktsförslag från Anaheim förra våren men valde att nobba samtliga.

Dessutom har han en liten dotter och att hela tiden bryta upp familjen år ut och år in tror inte jag är aktuellt så till vida det inte är ett riktigt riktigt bra bud.

Dessutom har han en landslagsplats att värna om. Tror möjligheterna att få behålla den är större i ett klasslag av Timrås kaliber jämfört med att signa för en ES-nykomling.

Jag utesluter inte att Jonte hamnar i SAIK men just nu tycker jag det är slagläge och fördel Timrå.

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera

Sv: Jonte
TIKA: Jösses han har hela tiden sagt att går SAIK upp i ES då spelar han där, Han vill liksom ge tillbaka något åt SAIK och fansen. Varför tror du han bara signa på för 1år med TIK??? Han skriver i på några längre kontrakt så han är fastlåst ifall SAIK går upp, Nej går dom upp då lirar han där oavsett hur mycket du tror på ST!!!
Kommentera

Sv: Jonte
TIKA: Nu får du bestämma dig. Stod det i ST eller var det Jontes egna ord?
Kommentera

Sv: Jonte
NallePhu: Att han skulle spela i SAIK sa hann för ett år sedan.. Nu för några veckor sedan har han tydligt sagt att han spelar i Timrå.. Jag ser inget i att inte tro på Jontes.. Det stod inte i Aftonbladet eller Expressen, utan det var i ST. Jonathan Hedströms Egna ord!
Kommentera

Sv: Jonte
TIKA: Mja det är väl inte riktigt hela sanningen ang JOnte, Han har jela tiden sagt går SAIK upp då kommer han spela där. Tänk till nu lite varför tror du han signa på bara för 1år med TIK, Jo nämligen att han vill inte låsa sig fast på ett längre kontrakt ifall SAIK går upp i ES då lirar han där!
Kommentera

Sv: Jonte
Bolidens Förening för idrott - alltså Ffi. Bolidens Ffi. Heja TIK!
Kommentera

571852 · »