1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Kenta kan INTE ändra en matchbild

840672 · » Till forumet


Sv: Kenta kan INTE ändra en matchbild
Ja, man vet inte riktigt vart Timrå står, De har enormt med skador på backfronten, Lotvonen, Niskanen, Moe, Kokko, Svedberg. Av 9 backar är 5 skadade givetvis har detta satt sitt spår och givetvis ska vi som nu är klara för slutspel inte stressa tillbaka dem utan få dem klara till slutspelet, att vi kan göra mål i slutet av macterna bevisade Styf igår och de kanske är lite sådana saker som laget tränar på nu de finslipar in för slutspelet. Hoppas bara att Backarna blir friska och krya så fort som möjligt och att Hahl kommer tillbaka snarast...

Vi måste få igång målskyttet.... Med gör vi med Hahl.

Lika bra att inte gå förfult nu utan spara så mkt krafter som möjligt!!
Kommentera

Sv: Kenta kan INTE ändra en matchbild
Laken:
Jag tror att de åtta slutspelslagen blir som följer: FBK, HV71, Modo, Brynäs, TIK, LHC, Luleå och VF. Av dessa åtta känns TIK klart beskedligast i dagsläget, möjligen i konkurrens med Luleå. Går LHC och VF till slutspel känns de livsfarliga, i synnerhet LHC.
Kommentera

Sv: Kenta kan INTE ändra en matchbild
Dags att vakna inför slutspelet, Timrå! Annars kommer det att ta slut väldigt snabbt...
Vi är ganska usel just nu och har varit det en tid, har oerhört svårt att se någon ljusning faktiskt. Inget lag darrar nog ifall de får Timrå i slutspelet.
Frågan är vad man kan göra åt saken, hur ska man kunna hitta formen på de få matcher som är kvar? Kenta lär väl inte heller göra några drastiska förändringar.

Nej, det ser mörkt ut!
Kommentera

Sv: Kenta kan INTE ändra en matchbild
lungan: Tack! Jag är säker på att vi alla känner oss uppfriskade av din unika åsikt...
Kommentera


Sv: Kenta kan INTE ändra en matchbild
lungan: Men herregud.

Pärssinen är bästa forward i varje match.

Sundh och Svensson gör sin första seniorsäsong.

Ryno och Laine producerar mer här än någon annanstans i kärriären på den här nivån.

Du har en väldigt märklig analys.
Kommentera

Sv: Kenta kan INTE ändra en matchbild
Laken: Kan inte säga det bättre själv: BARA HAN GÖR NÅGONTING!!!
Kommentera

Sv: Kenta kan INTE ändra en matchbild
Ibland känns det som om jag inte bryr mig om vad Kenta gör, bara han gör någonting...
Kommentera

Sv: Kenta kan INTE ändra en matchbild
JimmyH:

Håller med dig att han gjort ett bra jobb och har haft framgång i TIK.

Men just nu gör han varken ett bra jobb eller är framgångsrik coach i TIK.

Alla som kan lite hockey kunde konstatera ikväll att Kenta med armarna i kors , mer likt ett skelett, inte blir framgångsrik i detta slutspel med denna handlingsförlamning. Det var snudd på tjänstefel!
Kommentera

Sv: Kenta kan INTE ändra en matchbild
Ja, att vi nu ser en epok som är över är helt klart. Kenta har byggt upp ett fantastiskt lag men nu finns de inga mera ess i rockärmen inte vad killen visar i allafall.

Har ända sedan svackan började i vintras förundrat mig över varför Kenta inte agerar i Båset, vilken anna coach som helst skulle möblera om femmorna, men inte Kenta inte.

Ja att vi får en ny coach är något vi nu kommer att få till nästa säsong och jag hoppas verkligen att de är Calle Berglund som är våran nye tränare, ju mer jag tänker mig honom som tränare för Timrå desto bättre känns det. Detta är en herre som är ny, vilket bör innebära att han verkligen brinner för detta dessutom har han som mål att träna i utlandet samt att bli förbundskapten för landslaget och får att nå dit måste man prestera. Så i Challe har vi en kille som kommer driva Timrå till fin fina framgångar.

Timrå har gjort näst minst mål i hela Elitserien, detta problem fanns redan förra året. Att vi sedan tar hit killar som Pärsinnen och Sundh och Svensson som gjorde eller har gjort otroligt många poäng under deras senaste säsonger i andra lag, helt plötsligt slutar producera måste vara en påverkan på Kenta.

Vad bygger jag detta på då?

Jo i början av säsongen då Sundh och Svensson fortfarande kanske inte var riktigt hemma i Kentas coachning så producerade de, se även på Laine kom in som en frisk fläkt och producerade sedan kom Ryno in och produerade och tillsist kom Niskanen och han producerade han med.

Men så fort dessa killar kommer in i laget och tillämpar sig Kentas Coachning så slutar de upp med att göra poäng! Är detta ett sammanträffande NEJ, detta har hänt allt för många killar i laget denna säsong för att detta Argument skall vara helt ohållbart, visst beror de på andra faktorer med men Kenta har en viss del i det hela.

Så Tack för allt KENTA, men som sagt Nu är de slut.

Om vi ska nå framgång denna säsong så hänger de på spelarna inte KENTA för han har redan slutat för längesen!!! Han är en Ispinne i båset som frusitfast....

SKÄRPNING, Det är i år det gäller grabbar, skit i KENTA kör för KLUBBEN, Den som ni har valt att spela för och ni vill väll inte framstå som primadonner?

Ni har ett jobb och det är HOCKEY, VISA DET!!!

HITTA FORMEN, så vinner vi GULD.

HUr kan ett lag som är heltoslagbart i 21 omgångar bli såhär darrande och ostabila. Fråga inte mig jag har inte svaret!

VI ÄR TIMRÅ OCH VI GER ALDRIG UPP!
Kommentera

Sv: Kenta kan INTE ändra en matchbild
Timråit H-sand: Nja, lugn nu.

Juniorerna som var upp platsar inte ens i Sundsvall Hockey så vad de ska göra i elitserien vet jag inte. Den diskussionen orkar jag inte ta längre än så. Den har gått några varv här.

Är spelarna inte tillräckligt hungriga så är det svårt att ändra en matchbild för en coach, men jag hade gärna sett Ryno jag med när det kärvade. Hur han är i båset får du fråga spelarna om, det är svårt för oss på läktaren att se och förstå.

Jag har under mina 26 år vid livet aldrig sett en mer framgångsrik coach i Timrå.
Kommentera

Sv: Kenta kan INTE ändra en matchbild
JimmyH: Kenta skulle redan i andra perioden gjort något för att försöka få fart på spelarna. Naturligtvis skulle Ryno fått kommit in redan då med tanke på vad som presterats. Men tyvärr så visade Kenta än en gång att han är en väldigt inaktiv för att inte säga handlingsförlamad coach.

Har under mina 30 år som Timrå-åskådare aldrig sett en coach i Timrå vara så passiv.

Har dessutom vad gäller juniorbiten i TIK varit bedrövlig. Det var knappt juniorerna fick göra nåt byte när vi hade som mest skador. I vilket annat lag som helst i elitserien skulle de fått spela betydligt mer än vad de fick i TIK.

Tyvärr tror jag att slutspelet kommer att hämmas av Kentas brister.
Kommentera

Sv: Kenta kan INTE ändra en matchbild
Laken: Skulle vara skoj att få höra Kenta bemöta den kritik han utsätts för.
Kommentera

Sv: Kenta kan INTE ändra en matchbild
Laken: Det borde väl ändå ligga hos spelarna att göra.

Däremot så hade Kenta gärna fått ruska om lite inför tredje perioden, tex satt in Johan Ryno.
Kommentera

Sv: Kenta kan INTE ändra en matchbild
Laken: Man kan ju i alla fall försöka...
Kommentera

Kenta kan INTE ändra en matchbild
Sorgligt med sant.
Kommentera

840672 · »