1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582004 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #839253

Sv: Kenta kan INTE ändra en matchbild
Ja, att vi nu ser en epok som är över är helt klart. Kenta har byggt upp ett fantastiskt lag men nu finns de inga mera ess i rockärmen inte vad killen visar i allafall.

Har ända sedan svackan började i vintras förundrat mig över varför Kenta inte agerar i Båset, vilken anna coach som helst skulle möblera om femmorna, men inte Kenta inte.

Ja att vi får en ny coach är något vi nu kommer att få till nästa säsong och jag hoppas verkligen att de är Calle Berglund som är våran nye tränare, ju mer jag tänker mig honom som tränare för Timrå desto bättre känns det. Detta är en herre som är ny, vilket bör innebära att han verkligen brinner för detta dessutom har han som mål att träna i utlandet samt att bli förbundskapten för landslaget och får att nå dit måste man prestera. Så i Challe har vi en kille som kommer driva Timrå till fin fina framgångar.

Timrå har gjort näst minst mål i hela Elitserien, detta problem fanns redan förra året. Att vi sedan tar hit killar som Pärsinnen och Sundh och Svensson som gjorde eller har gjort otroligt många poäng under deras senaste säsonger i andra lag, helt plötsligt slutar producera måste vara en påverkan på Kenta.

Vad bygger jag detta på då?

Jo i början av säsongen då Sundh och Svensson fortfarande kanske inte var riktigt hemma i Kentas coachning så producerade de, se även på Laine kom in som en frisk fläkt och producerade sedan kom Ryno in och produerade och tillsist kom Niskanen och han producerade han med.

Men så fort dessa killar kommer in i laget och tillämpar sig Kentas Coachning så slutar de upp med att göra poäng! Är detta ett sammanträffande NEJ, detta har hänt allt för många killar i laget denna säsong för att detta Argument skall vara helt ohållbart, visst beror de på andra faktorer med men Kenta har en viss del i det hela.

Så Tack för allt KENTA, men som sagt Nu är de slut.

Om vi ska nå framgång denna säsong så hänger de på spelarna inte KENTA för han har redan slutat för längesen!!! Han är en Ispinne i båset som frusitfast....

SKÄRPNING, Det är i år det gäller grabbar, skit i KENTA kör för KLUBBEN, Den som ni har valt att spela för och ni vill väll inte framstå som primadonner?

Ni har ett jobb och det är HOCKEY, VISA DET!!!

HITTA FORMEN, så vinner vi GULD.

HUr kan ett lag som är heltoslagbart i 21 omgångar bli såhär darrande och ostabila. Fråga inte mig jag har inte svaret!

VI ÄR TIMRÅ OCH VI GER ALDRIG UPP!
Kommentera