1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581017 inlägg · 6216 ämnen

Klack eller blöta tubsockor?

996774 · » Till forumet


Sv: Klack eller blöta tubsockor?
Snoop: Och tycker Snoop ska ställa sig mer i klacken oxå då man vet att han har kapacitet att höras väl ;)
Kommentera

Sv: Klack eller blöta tubsockor?
Konceptet: Fenomen var ordet...stavelsen ett helt annat
Kommentera

Sv: Klack eller blöta tubsockor?
Snoop: Undrar om det är ett fonmen som blir allt vanligare i elitserien. Nu kanske man inte ska dra för höga växlar när serien i praktiken bara spelas av för de lag med slutsspelsstatus men nog förbaskat lät det mer i Linköping, Karlstad, Göteborg med flera förr i tiden.


Så där ja. Nu fick jag min 33-åriga status att låta än äldre med referenser till svunna tider.
Kommentera

Sv: Klack eller blöta tubsockor?
the_dude: klart de är bättre att tippan står i klacken men i övrigt har han ju rätt, klacken låter ju som en jättetrött kör.
Kommentera

Sv: Klack eller blöta tubsockor?
TippeX: tycker du ska ställa dig med oss i klacken du med istället för att gnälla från sittplats ;)
Kommentera

Sv: Klack eller blöta tubsockor?
Kingen: När man sitter på sitt plats ser man tydligt att många i klacken inte är med i varken spelat eller för att heja. Tycker detta är bedrövligt =(
Kommentera

Sv: Klack eller blöta tubsockor?
Jag tycker faktiskt att klacken varit rätt dålig denna säsong.

Det sjungs för lite och det klagas för mycket. Antingen så klagas det på att trumman används för lite eller att han trummar i otakt med vilje.

Sjungs det "fel" så kommer det onda ögat fram från de runt trumman och då är det fel igen.

Tar man sig tid och tittar runt lite medan någon ramsa sjungs, så ser man väldigt många som är tysta. Tyvärr.

Ska vi få något tryck i klacken så måste alla hjälpa till och göra det bästa man kan. Tyvärr så är vi oerhört beroende av trumman och då måste också han ta tag i det hela och styra upp ramsorna.

Om det finns någon med ideér om nya ramsor så skulle det inte göra ont heller.

Kom igen nu, nu kör vi.
Kommentera

Sv: Klack eller blöta tubsockor?
bäver: Klart man inte vill bli som dom på läktaren men till stor del så är vi redan som Stockholmslagen. Det märks på antalet som EJ anmäler sig till bortaresorna. Nu är man bekväm och vill se matchen på tv'n istället för att stötta fram laget på plats.
Kommentera

Sv: Klack eller blöta tubsockor?
Maggan: men vill man verkligen bli som "typ stockholmslagen"?svika tills det blir dags för slutspel,vara avtrubbad och blassè,nej nog finns det väl större engagemang än så -tror jag-hoppas jag.
Att stå upp för sitt lag i vått o torrt även när all världens skit vilar på dess axlar, det är grejer det, istället för för yla ut sin avsky och kräva avsked när inte allt går som man vill

heja maggan friskt humör....
Kommentera

Sv: Klack eller blöta tubsockor?
Kingen: Jag vet inte om du märkte det, men när de försökte trumma igång "Hela hallen är ni klara", så var det ju inget gensvar varken från sitt- eller ståplats publiken.
Så vi kan inte lasta "Trumfolket" för det.

Sen har ju folk överallt i klacken en tendens att inte lyssna på takt och tempo på den ramsa någon har kört igång. Antingen så lyckas dom höja taktenvilket resulterar i att Olle måste trumma långsammare. Eller så lyckas människor att köra en helt annan takt. Fashinerande.

Jag vet inte, men gårdagens match kan man inte skälla på någon på läktaren. Jag vet att jag inte vill skrika halsen ur mig när det inte finns någon gnista på isen.

Sen det här att vi inte längre är lika bra som förr, ja det finns bara ett enkelt svar.
Folk har blivit bekväm och har stora krav på prestationen på isen. Bara se på typ Stockholmslagen. Där sviker publiken tills det är dags för slutspel, då blir det ett jävla drag på läktarna.

Men om du är duktig på att trumma, kan du ju alltid gå och ge Olle en avlösning under någon match.
Kommentera

Sv: Klack eller blöta tubsockor?
Kingen: jag vet inte vem du är eller hur du ser ut så jag kan inte döma dej!
det hammras inte på trumman i otakt med vilje! det beror på att klacken är "uppdelad" i 2 sektioner och det är dom som sjunger i otakt så det är inte lätt att hamra i takt när det blir så!
Kommentera

Sv: Klack eller blöta tubsockor?
Kingen:

Håller med dig att klacken ibland har tendens att vilja falla ihop och liksom tappat gnistan.

Mena varför tappa glöden när inte ens laget ligger under?

Då gäller det istället att heja och trumma på så spelarna känner av att de
har ett av elitseriens bästa klackar bakom sig.

Visst, har förståelse om laget skulle ligga under hemma med 1-5 med 10 min kvar att spela att det kan bli lite lojt, men annars om de är med i matchen eller i bästa fall leder matchen, då är det ju bara att trimma grabbarna med ramsor o annat!
Kommentera

Klack eller blöta tubsockor?
Jag måste få ställa frågan, vad FAN är det med folket i klacken? Man går på hockey för att heja på sitt lag, men istället så hänger man på läktaren som ett par tysta blöta tubsockor. Ca: 25% av klacken kämpar och skriker medans 75% har fältkoma. Det som gör mig mest förbannad är att den s.k "läktargruppen", som vill gå i täten är dom blötaste sockorna, BEDRÖVLIGT!!. Man fullkomligt hänger över trumman som om den vore ett barbord, skärpning. När sedan andra delar av klacken försöker heja, ja då börjar man hamra på trumman i otakt för att förstöra. Vad sitter det i?? Slå på trumman i takt när någon äntligen skriker, eller lämna in den på returburksinsamlingen. Tack för ordet. Besviken som fan, på Sveriges för ett par år sedan bästa klack.
Kommentera

996774 · »