1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Leif Boork

516694 · » Till forumet


Sv: Leif Boork
SMÅLAND: =) du är verkligen hockeyexpert! >:D eller borde bli iallafall.
Kommentera

Sv: Leif Boork
kungsbacka: 4-0 i matcher och sanna mina ord,HALLELJUA!!
Kommentera

Sv: Leif Boork
SMÅLAND: nu ska vi ta det jävligt lungt det kan bli torsk men jag hoppas verkligen att du får rätt jag tror 4-2.
Kommentera

Sv: Leif Boork
tjobba: Japp.....6-0 på två matcher i Globen i vinter....
4-0 låter rimligt och sant!!
Kommentera

Sv: Leif Boork
SMÅLAND: det kan gå fort till semifinal;)
Kommentera

Sv: Leif Boork
Aj aj tippa Djurgården som skrällag mot Timrå IK!!!
Sorry boorken du har fel......
Timrå IK vinner med 4-0 i matcher....
På torsdag nästa vecka är vi semifinal....
Mot SM-GULD 04/05!!!

Älska Timrå IK i vått och torrt ALLTID!!!!

Lall On Lall On..
Kommentera

Sv: Leif Boork
BJ: alla motståndare är superfavorit-tippade när de möter Timrå. Lyssna på Leif Boork. Han vet han.
Kommentera

Sv: Leif Boork
Börje:

Så alla lag förutom Timrå är "superfavorit-tippade"? Trodde det bara kunde finnas en "superfavorit-tippad". :-)
Kommentera

Sv: Leif Boork
Det här ska bli en skön hockeysäsong. Varje liten seger blir obehaglig som en skrevspark för de superfavorit-tippade motståndarna. Outsiderskapets charm ska inte föraktas. :)
Kommentera

Sv: Leif Boork
Patrick Polly: Nej. Så må vara fallet. Men som supporter kan man väl inte annat än att hålla på sitt lag...
Hur det än ser ut!
Vissa saker har man överseende med, andra inte.
Vi får väl acceptera det lag som finns.
När du ser dig i spegeln, ser du då alla fel och brister du har? Hjälper det dig på traven?
Hur det än tippas så tror ingen att TIK tillhör topplagen.
Däremot är de i topp i mitt hjärta, kanske även hos dig?

Boork gjorde bort sig redan i början på åttiotalet när han i matchen TIK-DIF vevade med nävarna mot TIK spelare från båset. No respect!!
Det glömmer jag inte. Han är en tomte.

Visst har vi gjort habila värvningar också förutom Pasi!
Att degradera alla värvningar till "chansningar" låter som om du inte förstått mycket. Jag tycker mer det är viljan till revansch som genomsyrar nykomlingarna. Vem vet om en tämligen nöjd toppselare presterat så otroligt mycket mer efter kostnaderna.

Visst är det inte toppnamn nu i år, men vi ska ju överraska... Nobody expects the spanish inqusition...
Nyligen gick giffarna ut och sökte stöd, och beskrev sin ekonomiska situation. Fakta är fakta, vi har det vi har. Precis som dem.
Du får gärna ge förslag på hur man skulle löst truppen enligt din mening.

Challes tips drev på processen med PeO. Att säga att han hade rätt och göra honom till någonslags kung eller saklig sanningssägare är onödigt. Tycker jag. Det är en smaksak.
Kommentera

Sv: Leif Boork
Patrick Polly: Jag tippade också Elitserien för en dryg vecka sedan. Men jag tänker inte skriva den här. För de som är intresserade så kika på min "profil", där står den. Vi har f.ö. tippat samma 8 lag till slutspel du och jag. Hade jag fått "tippa om" min tabell i nuläget så skulle jag nog bytt plats på en del lag, bl.a. Leksand och Timrå. Timrå har imponerat de senaste matcherna och fortsätter dom i samma stil så undviker dom nedflyttning. Det ser värre ut för Leksand, Luleå och MIF i dagsläget tycker jag.

Men det återstår en lång säsong och innan den är slut så är det svårt att sia om hur det kommer att sluta. Lite kul dock att ha sitt ursprungliga tips på pränt så alla (inklusive en själv) får se vilken idiot man är (eller inte är) när säsongen är avslutad och facit skrivits.
Kommentera

Sv: Leif Boork
Ytterligare ett tips (i högen av alla andra)

1. Färjestad
2. Frölunda
3. HV 71
4. Brynäs
5. MoDo
6. Linköping
7. Djurgården
8. Södertälje
----------------
9. Timrå IK
10. MIF
----------------
11. Luleå
12. Leksand

Om vi sätter in en raketspurt efter jul kanske vi kan klättra om SSK.
Kommentera

Sv: Leif Boork
El Maco:

Just därför är han en "fjant". Och det satt inte helt klockrent utan han hade oss på en 11:e plats och vi kom ju som bekant 12:a. Tycker förresten att ditt tips ser intressant ut. Inget Timrå på jumboplatsen är huvudsaken det. Och angående 1:a platsen så vågar jag absolut inte sätta emot. Allt kan bara bli bättre jämfört med fjolåret t,ex en 11:e plats vore ju en uppryckning som heter duga.

Forza Timrå IK
Kommentera

Sv: Leif Boork
mike66: Challefjantens Timråtips förra året satt ju klockrent.

Mitt tips:

1. Timrå
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
----------------
9.
10
----------------
11.
12.Luleå, Linköping, Modo, FBK, Brynäs, DIF, Tälje, HV, Malmö, Leksand, Frölunda
Kommentera

Sv: Leif Boork
rådbjer:

Vem orkar bry sig om en pajas liv och leverne? Boorken har för mig på senare varit förknippad med huggormar, TV3, Lasse Kinkig och Boorken är ju ett radarpar, Norska landslaget, Hammarby Hockey och det säger väl det mesta om Boorkens förnärvarande dalande formkurva!

Väntar nu med stor entusiasm på "Challefjantens" mer trovärdiga tips! Hockeykväll var är du?

Mitt ES tips säsongen 2002-2003:

1. Färjestad
2. Brynäs
3. Frölunda
4. HV 71
5. Södertälje
6. Djurgården
7. MoDo
8. Timrå IK
----------------
9. MIF (slutköpt)
10.Leksand
----------------
11.Lin(KÖP)ping
12.Luleå

Nånn som vågar sätta emot?!
Kommentera

Sv: Leif Boork
rådbjer: Ja, du, denne Boork blir man aldrig klok på. Nog för att han har tränat MODO tidigare, men att ha gått från att vara total negativ ifjol till att tippa oss topp tre. Har herr Boork fått ett kraftigt slag mot huvudregionen eller vad är det frågan om. Kan det vara Karlin och Lewerström som skulle vara våra "kanonvärvningar"? Vill inte väcka alltför kraftiga känslor hos övriga MODO-supportrar men jag har svårt att se dessa som annat än bänknötare.
Kommentera

Sv: Leif Boork
Nu tror jag i o för sig att Modo kommer före TIK i ES men jag kan inte låta bli att fundera litegrann angående Boorks analys om TIK o Modo!!!

Enl. Boorken så kommer Modo bland dom 3 bästa o Timrå otvetydigt sist pga bla diverse "chansningar" o icke meriterade nyförvärv o även Z:as frånfälle.

En fråga: På vilket sätt har Modo värvat något annorlunda än TIK till denna säsong???
Är det nån som känner till alla dessa "klasslirare" o vet att dessa är riktiga kap?
Har inte Modo tappat en mängd spelare med Weinhandl i spetsen?

Vad är det som avgör vilka spelare som är "klasslirare" jämte "chansningar"?
Förmodligen i VILKEN klubb man hamnar!

När TIK värvar är det chansningar i tex Modos fall "riktiga fynd"!

OBS! Detta är inget påhopp på Modo utan bara en jämförelse i Boorkens "experttips"!!
Kommentera

Sv: Leif Boork
BlackBay: Tror inte vi tar den åttonde slutspels platsen utan till och med den sjunde slutspels platsen, den åttonde tar Modo....

se tips nedan...

TIMRÅ IK vs leif boork 133 - 0
Kommentera

Sv: Leif Boork
Alle: Matcherna i SCA-cupen kommer sannolikt bara vara en bra värdemätare för det lag som vinner...

Årets målsättning i Timrå förutsätter jag vara 'stanna kvar i Elitserien'. Vilket jag är övertygad om att man gör. Sen om det blir via kval eller inte, det är en annan fråga. Personligen anser jag att man har kapacitet till slutspel (förutsatt att alla som rimligen, möjligen och förhoppningsvis kan ta ett par kliv framåt gör detta), men jag håller en kamp om att undvika de två sista platserna som mer troligt. Hoppas bara att det blir en betydligt mer oviss och spännande säsong än den förra.
Kommentera

Sv: Leif Boork
Patrick Polly: Vilken skoj förening det skulle bli... Klubbmaskoten är ju i alla fall given. det måste ju bli Ior i Nalle Puh-böckerna...
Kommentera

Sv: Leif Boork
El Maco: Du kanske slog huvet på spiken. Som motbalans till Lallande fånar skulle jag kanske starta Patrick Pollyklubben. Klubben för oss som ser på det hela lite mer objektivt och realistiskt, men inte är desto mindre engagerade i Timrås väl och ve!
Kommentera

Sv: Leif Boork
BlackBay: Aha, ok.. Någon på "B" var det iaf ;-) Jag ska ju upp till SCA-cupen så där får jag se hur Timrå spelar och efter det kan jag göra en rättvis bedömning baserat på egen erfarenhet och inte av att "stirra så blint på pappret" som det heter här ;-) Tror att vi kommer få se de flesta lagen från sin bästa sida, turnering är nog en rätt bra värdemätare för de flesta inbjudna lagen..
Kommentera

Sv: Leif Boork
Alle:
Det var Bragd Birger som skrev det tidigare idag... du får gå tillbaka en bra bit bland inläggen för att hitta dessa....
Vet faktiskt inte vad årets målsättning är. Lill-kenta o Eldebrink försöker just nu få laget att fungera bra o jag antar väl att målsättningen dyker upp vid säsongens start.
Innan försäsongen drog igång kände i varje fall jag en liten osäkerhet nurvida det skulle luta mot kvalserie eller inte i o med att man gjorde som många andra.... tittade mkt på papperet, men efter det som laget presterat än så länge på försäsongen så börjar jag förstå att nya tränarparet verkar få igång en beryktat lagmaskin denna säsong o jag tror nog att med slit o lite tur så ska nog TIK kunna knipa den där åttonde slutspelplatsen....
Kommentera

Sv: Leif Boork
BlackBay: Japp, på pappret och på isen är två helt skilda saker. Måste dock fråga en sak eftersom jag tror att det var du som gjorde en jämförelse med Timrå förförra säsongen och SSK förra säsongen.. Där skrev du att Timrå inte har sämre manskap den här säsongen jämfört med förra(det var spelarna som underpresterade skrev du)och då hade ni som målsättning att ta er till slutspel.. Frågan lyder: Är målsättningen fortfarande slutspel? Ber om ursäkt om det inte var du som gjorde den jämförelsen..

Vi lär ses däruppe..
Kommentera

Sv: Leif Boork
Alle:
DET har man blivit så van att höra så det reagerar man knappt längre på..... det vore dock enormt kul om Timrå kunde sätta alla "experter" plats i vinter... vilket jag faktiskt tror att dom har en chans att göra.... visst... vi blir nog inget topplag men jag tror inte heller att vi kommer tillhöra absoluta bottenträsket heller.
Man ska inte bara stirra sig blind på vilka namn som står på papperet.
Ber återigen om ursäkt för att jag överreagerat förut.... Hoppas dock att TIK kan visa er att vi är ett lag att räkna med på SCA-cupen.
Kommentera

Sv: Leif Boork
BlackBay: Nej, jag skulle nog försöka att argumentera mot det. Självklart så dyker det ibland upp "störiga" personer, men man ska då visa klassen och inte sjunka till den personens nivå. Jag menar, du blir väl inte sur på alla personer som anser att Timrå får det svårt i år?
Kommentera

Sv: Leif Boork
Alle:
Ursäkta då. Tycker dock att om man besöker andra klubbars gästböcker att man kan försöka visa lite respekt för laget o inte bara gå in för att visa sitt förakt.
Det är samma sak som om en TIKare går in titt som tätt o hela tiden tala skit om ditt lag...hur usel ni är o vilka skitsupporters ni har... skulle du bli så glad på den personen då?
Kommentera

Sv: Leif Boork
BlackBay: Okej! Jag antar att du hört allt det där tjatet om att alla har rätt till sin åsikt och att så länge man är registrerad här så får man väl skriva i vilket forum som helst..? Antar att du gjort det..

mike66-->> Kom nyss hem, är fortfarande för vaken för att gå och lägga mig. Godnatt!
Kommentera

Sv: Leif Boork
Alle:
Lägg undan boxarhandskarna nu och gå och lägg dig och dra gärna nått gammalt kringeltäcke över huvvet också!

Go natt alla kära TIK:are men nu äre kväller*Gäsp*
Kommentera

Sv: Leif Boork
mike66: alla har vi en liten TIK:are inombords som vill ut hahaha bra sagt ;)
Kommentera

Sv: Leif Boork
BlackBay:

Inte då, innerst inne är vi alla födda till smygTIK:are! Inte har väl Numero Uno dissat oss?! Han/hon är väl bara lite okunnig och behöver väl lite hjälp på traven för att komma tillrätta här i hockeylivet.

Älska Timrå IK, tyck mindre bättre om alla andra lag!
Kommentera

Sv: Leif Boork
ernie eagle: Tycker att den här tråden kan få självdö nu. Boork tippar Timrå sist och det är väl inte särskilt kontroversiellt utanför Medelpad. Även om det är att svära i kyrkan så tycker jag att både Sjögren och Wallenberg är rätt chansartade värvningar. Kan bli bra men det är inte direkt etablerade namn inte. Det är vad vi har råd med i dagsläget. Finska killarna hoppas jag mycket på men förhoppningsvis har man mer att gå på än Hautamaatips. Såvitt jag vet bodde han i Sverige i fjol...

Wennerholmartikeln minns jag inte men som du återger den så var han ute och cyklade. So be it.

Det lallas lite för mycket för att det ska vara nyttigt. Ibland känns det som att man ska gå med i Patrick Pollyklubben istället.
Kommentera

Sv: Leif Boork
mike66: Varför?.... oavsett vad han finner på "papperet" så kommer han ändå dissa oss..... har sett det både här och i deras GB..... han verkar nästan hysa ett hat gentemot TIK.
Kommentera

Sv: Leif Boork
Och jag skulle vilja höra om Numero Uno har studerat papperen på de andra lagen ännu. Frågorna är många men svaren få.
Kommentera

Sv: Leif Boork
BlackBay: Jag vill gärna höra Numero Unos åsikter i ämnet matchdräkter i alla fall. Respektera det.
Kommentera

Sv: Leif Boork
Patrick Polly: Nej men karln får ju tippa hur han vill. Jag vill än en gång poäntera att det inte är tabelltippningen som gör mig rasande utan det är hans kommentarer för jag anser av det jag sett att de´t inte finns någon substans bakom det. Det är inga chansvärvningar Timrå har gjort bortsett Patrik Wallenberg och Sanny Lindström. Sanny har dock visat god potential under sin tid i Timrå och kommer nu att erbjudas ett A-lagskontrakt, han har fram till dagens dato spelat på "try out". Samtliga nyförvärv har blivit rejält scoutade och väl dokumenterade. Hautamaa har god kännedom om finsk hockey och har tipsat Timrå om Krykov bland annat. Och hur ni/han kan sitta och säga att det är chansvärvningar är argument som jag helt enkelt inte köper. Det är just vetskapen om att han inget vet som gör mig förbannad. Ungefär som om jag skulle göra en doktorsavhandling om skattereformen i Sverige. Det skulle bara bli så fel, så fel, så fel utav alltihopa. Jag bävar inför tanken. Jag vill inte ens försöka.

Ska man skriva så ska man ha någonting att komma med och inte enbart lösa antagande. Det får vara nog med skitsnacket nu. Vakna upp till verkligheten och se sanningen i vitögat.

För mig är Leif Boork vingklippt. Jag anser inte att man får skriva vilken skit som helst. Då är det bättre att hålla igen käften så har man ingenting sagt. Osvuret är bäst. Det är verkligen någonting som Leif Boork INTE anammat.

För att ta ett annat ex. Mats Wennerholm på Sportbladet skrev i vintras att Timrå höll på dra sig skulder i mångmiljonklassen och man "stängt butiken" och att det var färdigvärvat. Vet den mannen någonting som självaste Jan Söderström inte vet? Kusligt!

Jag blir mörkrädd när jag läser vad dessa kostymprydda herrar sörplandes på en kopp kaffe lyckas "koka ihop" genom ett några knapptryckningar på tangenterna och det värsta av allt är att "smörjan" säljs som smör i solsken.

Okej det skrivs mycket bra i Sportbladet också är bäst att understryka. Men när sådana som Wennerholm ska leka besserwisser och agera lärare och med pekpinnen dela ut "moralkakor" gång efter annan och låtsas vet mer än någon annan då tenderar det hela att bara bli pinsamt.

Så här kan det bara inte få fortsätta. Sväva inte med osanningar, fabulera inte, utan fram sanningen.

Tack för ordet!

TIMRÅ IK - ETT LAG ATT RÄKNA MED!
Kommentera

Sv: Leif Boork
Numero Uno:
Seriöst..... vad har du för föräldrar egentligen som låter dej vara uppe såhär sent o fingra på pappas dator?

Har du nåt vettigt o säga egentligen?
Du kan ta dina j**la åsikter, lägga dom på kringla, o stoppa in dom i mun så du blir tyst nån gång... ingen vill höra dina åsikter här...... RESPEKTERA DET!!!!
Kommentera

Sv: Leif Boork
El Maco: Ja, hade jag varit ansvarig hade SSK spelat i blågult och burit skölden på bröstet fortfarande. Många håller med mig...
Kommentera

Sv: Leif Boork
Numero Uno: Och ni bytte ett snyggt klubbmärke mot ett menlöst S. Grattis.
Kommentera

Sv: Leif Boork
El Maco: På tal om det... Era ny tröjor ser riktigt fräscha och stilrena ut. Örnmärket ni hade ett tag var bland det fulaste jag sett...

Tomte! :)
Kommentera

Sv: Leif Boork
Numero Uno: Vi rödvita lag måste hålla ihop
Kommentera

Sv: Leif Boork
Jag tycker att Timrå har bästa laget på pappret.. Och är solklara slutspelskandidater! Bra va!?
Kommentera

Sv: Leif Boork
El Maco: Fel. Inget lag är bättre en SSK:s, på pappret.
Kommentera

Sv: Leif Boork
Numero Uno: Ifjol var Timrå bättre än SSK på papperet.
Kommentera

Sv: Leif Boork
Nu kanske ni tycker jag är dum, men är det någon som kan säga mig varifrån Leksand kommer?! Har alltid trott att Leksand låg i Solna jag?

Numero Uno:
Här på Timrås HS försöker vi aldrig trycka i varandra en massa dynga! Allt som skrivs här kommer direkt från hjärtat och är allt som oftast "the truth and nothing but the truth". Och förresten så kan du väl ta och gå igenom respektive lags "papper" en gång till så kanske du kommer till insikt med att "Timrå IK är dom bästa"

Älska Timrå IK
Kommentera

Sv: Leif Boork
Numero Uno:
du har rätt att tycka som du vill..och nu har
du gjort det, så gå hem till mamma nu och
sök tröst..serien ska först spelas och då
tycker jag att du kan öppna det hålet du har
imellan dina öron..klart slut..
Kommentera

Sv: Leif Boork
Vad ni än försöker trycka i mig för dynga så köper jag inte skitsnacket. Ni är seriens sämsta lag på pappret, klart slut.

Vidare så noterar jag att det här förbannade skitsnacket från Norrlänningar att de skulle hamna i skymundan bakom Sthlms-lagen. Allvarligt, senast media ägnade någon uppmärksamhet åt DIF t.ex. så var det ju under deras fantastiska säsonger för två och tre år sedan, efter detta har media gett fan i dom. Så vitt jag vet så är f.ö. inte Leksand ett Sthlmslag...
Kommentera

Sv: Leif Boork
Knugen:
japp..låt oss vänta tills alla 50 omgångar
är klara.. nog tjötat nu..FORZA TIMRÅ IK
Kommentera

Sv: Leif Boork
Bragd-Birger: Det visar sig säkert på isen... och då menar jag inte i SCA cupen.. utan i elitserien..
Kommentera

Sv: Leif Boork
Bragd-Birger: Ja det var verkligen en underbar säsong 00/01..... hoppas vi kan göra en lika bra säsong i år.... eller bättre..... laget ÄR betydligt bättre tränat i år o jag har fullt förtroende för vad tränarparet "lill-kenta"/Eldebrink kan åstakomma med laget.
Kommentera

516694 · »