1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581788 inlägg · 6215 ämnen

Less, less, less

384585 · » Till forumet


Sv: Less, less, less
Sargad:Visst! håller med, med tanke på resurserna gör ju TIK ett kanon jobb, speciellt värvningarna är ju kanon med vissa undantag.

Men hjärtat blöder ju när TIK torskar och inte har nåt flyt.
Kommentera

Sv: Less, less, less
Jag är också less men perspektiv på tillvaron är ofta på sin plats:

Vem trodde att det skulle lossna för FBK idag? Vem trodde att SSK skulle slippa kvalet i november-december? Vem trodde före säsongen att "Lexand" skulle vara nära på avsågat med 5-10 omgångar kvar? Vem trodde att Parnevik skulle vara med och slåss om segrar på PGA-touren igen? Vem tror att Timrå kommer att ta mer än 5-8 poäng på sista 8 omgångarna? (Inte jag... idag...)

Vet inte om det är en efterkonstruktion jag "hoppar på" men det där, som någon har nämnt tidigare, att TIk hela säsongen i stort sätt kört på 3 femmor låter ju något osunt med tanka på det pressade spelschemat. Kan vara så att både toppar och dalar(6 raka förluster, 4 raka vinster och nu 4 raka förluster) jämnats ut med fyra kedjor!?

Till syvene å sist så är det ju ändock undvikandet av placeringar 11-12 som är huvudmålet för en förening på Timrås nivå(jmf med GIF. Det måste alltid vara att hänga kvar i allsvenskan som är målet, att allvarligt tro på toppplaceringar är inte hälsosamt).
Kommentera

Sv: Less, less, less
MB: Ja, självklart visst blir även jag frustrerad när det inte går åt rätt håll, men ibland sitter man i den sitsen o, får hoppas att det vänder. För nån gång lossnar det. Skulle inte vara helt fel om det gjorde de både för Gunno o, Mackan.
Kommentera

Sv: Less, less, less
ante24: Men det har gått så länge nu hans måltorka....OK det är väl mycket depp i onödan men man vill ju att TIK ska VINNA ju!
Kommentera

Sv: Less, less, less
MB: Såklart är jag också besviken på Timrås insatser på senaste tiden o, även på Gunno, men jag tror Hardy vet vad han har för kapacitet o, skulle det lossna i blågult så får han igång målskyttet i Timrå också. Får hoppas att det lossnar snart.

Forza Timrå!!!
Kommentera

Less, less, less
Vad är det som hänt, det är ju helt iskallt, vad ser Hardy hos Nordgren nu, han ska vara hemma och träna..BASTA...måste få fram MÅLSKYTTAR om det nu blir slutspel. JAG ÄR SÅ J-LA LESS men hjärtat brinner för TIMRÅ, där av denna depp i motgången.
Kommentera

384585 · »