1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

529718 inlägg · 6213 ämnen

Forum

2212134 · »


Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.


Sv: Silly Season 2021-2022
Sputnik: Den frågan som alla ställer sig just nu är väl: Vem ska göra mål?
+1
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Säga vad vi vill om "Kolan" men han säger det jag läst fler andra "experter" säga, att Nubben har ett spännande bygge på gång och att vi lär ha en rätt rolig säsong framför oss som nykomlingar. 🙏
Uppladdat:

129x300-screenshot20210612-153119.png

+8
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Förstår att det varit en frustrerande tid för Ohre dessa två säsonger, men som han säger själv visste han om förutsättningarna på förhand. Tycker han skött det professionellt dock om man ser till prestationerna i de framträdanden han fick visa upp sig.

En sak som inte nämns men som man dock inte heller bör glömma är att vi plockade in honom från HC Dalen i division ett, i ett läge där vi började satsa mot SHL. Det hoppas jag han också uppskattar och tar med sig, då vi troligen var ett väldigt bra skyltfönster för honom i Timrå IK att ta sig vidare i karriären med all den fokus som vår framgång/satsning ändå generade utåt. Jag kan garantera att fler agenter tittade på Timrås matcher än exempelvis Kristianstads.

Så även om det blev få framträdanden under dessa två säsonger kanske det var hans sista chans att marknadsföra sig själv, eller i alla fall öka sina chanser för det, då han fått spela i ett topplag. Dessutom är han är ju trots allt en del av laget som gick upp i SHL i slutändan, vilket i sig är bra reklam som bör gynna hans chanser på marknaden, speciellt i kombination med de fina siffror han faktiskt stod för under dessa matcher.

Tack för dessa två år Ohre, du motbevisade mig ordentligt!
+15
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
JanneH: Det talas ju ofta om klubbhjärta hit och dit, men är det någon spelare som har hjärta för denna förening så är det just Adam. Uppvuxen med att gå på Timrås matcher både på sittplats och ståplats. En spelande supporter skulle jag vilja säga.
+18
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Octagon: ja stort tack till Adam Ohre, där kan vi snacka rollspelare DE LUXE!
+18
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Timrågogogo: Mycket bra stats på honom. AIK kanske?
+4
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Octagon: ja grattis till den klubben som värvar Ohre, grymt bra målvakt! Tingsryd kanske vill fortsätta sitt värvande från Timrå? Nämen jag hoppas han får fortsätta i HA.
+9
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Ett både väntat och bra besked att Adam får leta sig vidare. Han har blivit mycket bättre de senare åren men att ta steget från backup i HA till ett SHL-kontrakt är inte realistiskt.

Jag har personligen sagt för redan en månad sedan att han nog skulle må bra av att dela målvaktsskapet nere i Troja. En klubb han varit utlånad till sedan innan och där han absolut inte skulle hamna i skymundan bredvid Ragnewall.

Blir det en tydlig andraspade där så är det hans egen prestation som brister. Vidare så vore det bra för Troja att gå in i sin första säsong tillbaka med Ragnewall/Ohre som målvakter. Inte alls ett dåligt par på den nivå de sannolikt kommer tävla på!
+4
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Stort tack till Adam Ohre som fått stå i bakgrunden länge men som gjort ett gediget jobb i det tysta. I de matcher han stått har han också visat vilken grym målvakt han är. Nästa steg bör vara en förstaspade i HA - en roll han helt klart kan axla! Tack 🔴⚪️🔴
+28
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
JanneH: Klart nu att Adam Ohre inte får nytt kontrakt. Det borde väl betyda att man inte är långt borta att göra klart med en ny målvakt. Gissningsvis är det redan klart. Spekulationerna härinne lär i vilket inte vara... 🤣👍
+1
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
kulltorp: Sörensen precis som alla andra i VM sög rätt hårt. Att dominera 10-12 matcher i HA när man kommer från NHL förväntar jag mig nästan. Den största skillnaden mellan Jonte och Sörensen är att Sörensen är en etablerad NHL spelare och kan göra skillnad på isen i en NHL match... precis som dig är jag lite osäker om Dahlén är redo för att göra skillnad i NHL. Jag hoppas vid alla gudar att han nån dag får bli en hyllad NHL stjärna. Känner han sig redo redan till hösten så KÖR!
+2
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Skulle det här kunna vara något för oss? I en förstakedja🤔Båda har bott i stan förut förövrigt
+2
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Tiken: Ja, det är ju ett av två alternativ för honom. Och det kanske han väljer, för han får en massa pengar som kan vara svåra att tacka nej till. Men då blir det ett år i AHL enligt mig.
+2
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
kulltorp: när jag pratat med en inside bekant om Jonte kom detta svar, men man kan ju alltid hoppas ✌🏻
Uppladdat:

283x300-e5b89cbf-e773-4bf4-bf3b-957831bec341.jpeg

+1
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
G?ran Hartmann: alltså, han behöver en center som Lundin! 👍
+2
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
TIK1928: Har levererat hälsningen han skickade 👍🏻 tillbaka. Han sa även att han är överväldigad av all omtanke som förmedlats och som han känt från alla Timrå supportrar efter hans skada.
+38
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
kulltorp: Jonte besitter egenskaper som är unika och får han rollen där hans särskilda begåvning får utrymme spelar inte hans brister så stor betydelse. Den roll han skall ha kan få mäta sig med. Med det sagt så måste övriga roller i den femma han ingår i kompensera för hans brister. Hans spel och särskilda begåvning kommer till sin rätt oavsett liga så länge som klubben han skall spela i kompenserar för hans tillkortakommanden. Jonte är ingen spelare som kan spela många sorters spel, han är en spelare som skall liknas vid dirigenten i en symfoniorkester i världsklass han dirigerar, han lirar varken trummor, violin, kastanjetter, klarinett eller triangel, det gör de som är mer allround. Jonte är en stjärna sådana som han kommer inte i storpack. Säsongen som gick så är det min ärliga uppfattning att han tagit stora steg i sitt två vägs spel, men i min värld helt i onödan då jag anser att en klubb eller headcoach måste se och ta vara på hans unika egenskaper. En spelares fulla potential är svårbedömd då prestationen är beroende av den omgivning man får sig tilldelad. Att Nubben har koll råder det inget tvivel om, han har koll på rekryteringsfrågorna och hur man sätter ihop roller för att få ut en bra prestation på samtliga, således. Det är min högst personliga syn och jag respekterar att andra kan ha en annan uppfattning. Sist men inte minst så är Jonte oerhört ödmjuk, många som har hans begåvning har inte förmågan att ens se eller förstå andras betydelse i sin egen framgång. Det är inte en defekt som Jonte kan beskyllas för eller anklagas ha till sin last direkt.
+29
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Timrågogogo: Som vanligt så får vi ändå tacka nej till en massa unga modoiter som vill till Sveriges bästa plantskola?
+2
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Sputnik: Kanske kliver på ömma tår här, men låt oss särskåda Jonte som hockeyspelare. Förstå mig rätt här. Jag älskar Jonte och allt han betyder för Timrå.
För det första så kör jag en jämförelse med Marcus Sörensen. Där jag anser att Marcus är en mycket bättre spelare än Dahlén. Som Sörensen dominerade i Vita Hästen var enormt.
I VM, där vi ställde upp med ett C lag, var Sörensen medelmåttig.
Ni som såg Dahlen i landslaget i en skitturnering såg precis som jag, att han inte platsade. Och det kände han nog själv också.

Jag antar att ni precis som jag ser att Dahlen inte kan ta tacklingar. Han undviker dem maximalt. Visst, Dahlen har i år börjat ta hemjobbet mer, men det innebär i praktiken att han åker med hem, ligger och fiskar med klubban för att vinna puck. Ingen kroppskontakt inte.

Har ni också noterat hur han försvinner i vissa matcher? Ofta i de matcher där motståndarna ligger tätt inpå, spelar fysiskt och ger han små ytor att röra sig på.

Med all respekt, jag hoppas att jag har så jävla fel och får pudla de lux, men hur ska han kunna ta en plats i NHL just nu? I min bok så finns det inte en chans.

Jag tror inte ens att han kommer dominera i SHL på nåt sätt.

Så, nu har ni förklaringen till varför Dahlen tar ett år till med Timrå enligt mig.

Ps. Vi vet alla Dahlens kapacitet i anfallszonen Ds.
+18
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
G?ran Hartmann: nja, det var väl ungefär så jag menade också!
+3
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Tom Topp: Anser att du är helt fel ute den backsida Nubben trummat ihop håller hög klass. Offensiven i Timrå IK 2020/2021 med 16 raka segrar kommer leverera även i SHL, även om 54 blir ett tapp så finns det offensivt kapital i den gångna säsongens forwardsbesättning. De kommer förstå att ingen kan gömma sig utan de måste leverera utan fixstjärnan Jonathans hjälp.
+1
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Sputnik: Kvällen är plötsligt mycket dystrare än den var för någon timme sedan när jag såg tweeten. På allvar första gången som jag blivit illa berörd av ett dödsfall som inte tillhör min egen familj - det märks vad hockeyn förenar.

Vila i frid Morten. Hoppas att alla ni krigare hemma i Medelpad är beredda att slanta upp en öl eller 12 till Ole när han åker på hemmamatch nästa säsong.
+12
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
JonteD: jag är lugn nu..då vet du och jag JonteD.👍
Nästan så jag ska spilla upp en mörk Havanna club.
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Öndulat: Haha, jag gillar iofs att jobba, men jag tror inte att vi vinner ngn titel i år. Men det ligger mycket i att man bygger ett bra lag bakifrån. Man behöver inte ösa in mål framåt om man spelar enkelt och kontrollerat i egen zon. Jag gillar verkligen lagbygget så här långt. Skulle gärna se Lodin, Emil P och en extra överraskning Dahlén. Men oavsett så kommer det vara LAGET Timrå IK som förhoppningsvis säkrar en fortsatt framtid i SHL. Skål på er allesammans! 🍻
+5
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: Om någon saknat Americanos dyksällskap så kan jag rekommendera kvällens EM-match, spelare flyger likt Vessel och Hutchings.
+8
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
hubbenorlen: med Lodin känns det som två lägen, himmel eller helvetet!
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Jag är övertygad om att Jonte spelar i TIK säsongen 21/22. Att han har hjärtat vet vi, men nog har han hjärnan också. Stanna i TIK, tävla på SHL-nivå, fortsätta jobba på bristerna...sen NHL när allt fallit på plats.

Har jag fel, så...ingen skugga över Jonte. #54 är för alltid en rödvit legend. Men let's köra skiten ur SHL först.
+27
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Tom Topp: Jag skulle bli väldigt förvånad om inte Lundin lyckas i SHL. Lodin ser jag dock inte som spets på SHL-nivå, han är snarare en intressant utvecklingsspelare.
+11
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
kulltorp: Har Jonte envägskontraktet på bordet borde han väl ha kritat på för länge sen, vad väntar han på? Ne, klart pojken spelar SHL nästa säsong.
+2
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
JonteD:

Dilegua, o notte
Tramontate, stelle
Tramontate, stelle
All'alba vincerò
Vincerò
Vinceroooooooò
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
luffaren: Tjeckisk center på G?
+5
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
mikenomad: ja JJ vet vi inte riktigt vart vi har efter den här säsongen. Han är blixtsnabb efter isen och har en plock i klass med Brattströms. Men jag tycker att han kryper ihop lite för mycket ibland, som Svedberg. Det hade varit guld om Hirsch hade varit kvar som målvaktstränare.
+3
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Timrågogogo: Skellefteå AIK är ju också i SHL.
+1
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Tom Topp: Delar din tillförsikt där, vi har en homogen backsida nu men målvaktsförvärvet blir hyperviktigt. Framåt är jag förhållandevis lugn, det finns redan potential och kommer komma in mer
+4
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Sputnik: jag är säker på att någon spets kommer det in, det kan vara Jonte, Lodin, Emil eller någon annan vi har diskuterat här inne. Men är vi stabila bakåt så tror jag att fler vågar ta initiativ anfallsmässigt. Talangen finns där, titta bara på Lundin vilken center han har blivit sedan han kom till Timrå!
+8
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
TimraStockholm: Örebro kunde gott fortsätta vara Vipers. ;-)
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Tom Topp: Jag är ändå lite avvaktande till det än så länge. Beror helt på vilken spets Nubben landar.
Helt klart kommer det vara som natt och dag på förra SHL sejouren, men denna gång finns inget Allsvenkt lag på andra sidan isen i ett kval heller..
+2
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
🇨🇿 🇨🇿
+3
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Tom Topp: vi har ju ingen spets forward nästan?
+1
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Sputnik: men det känns som att den här gången har vi ett lag som klarar sig utan Jonte!
+4
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
kulltorp: Tänk att de e nån som kan dekryptera mina emojis! 👏👏😇
+3
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
kulltorp: Kan ju säga att det kommer svida lite extra om Jonte inte tar en plats men "måste" spela AHL före SHL.
+4
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
mikenomad: JonteD och jag är på samma linje.
Finns bara en anledning för Jonte att dra till NHL och det är pengen. Ngt spel i San Jose blir det ej.
+2
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
JonteD: Bara jävligt synd att ingen världsartist vågar eller KAN? sjunga live 2021. Det ser ju bara pinsamt ut med mimande skuggfigurer på scen. Skämmes!
+1
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Sputnik: Tragiskt. Vila i frid.
+12
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Tillhör kanske inte silly Season, men detta är ett par supportrar från Norge man följt nu och då på Twitter. Brukade som jag förstått åka från Norge till NHK arena en eller flera ggr per säsong för att så laget i våra hjärtan.
Vila i frid käre Timråbroder. 🙏
Uppladdat:

129x300-screenshot20210611-204742.png

+29
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
JonteD: Någon som ser invigningen av EM???? Mäktigt så in i en helvetes jävlar!!!!!!!!!!
+3
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
SebastianH: Lovar bildbevis här med!! 😅
+2
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Sputnik: Haha! Den kör jag på också. Tar senap på. Bildbevis kommer utlovas!
+3
Kommentera

Sv: Silly Season 2021-2022
Sputnik: Men va fan du kan ju tjuvträna de e ju inte fel!!!
Kommentera

2212134 · »