1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Magnus Pääjärvi

1162770 · » Till forumet



Sv: Magnus Pääjärvi
T T: Det Pettersson inte tar hänsyn till är att det är stor skillnad på att spela juniorhockey och seniorhockey och skillnaden blir än större om man jämför den fartfyllda hockeyn som spelats på liten is i JVM mot den statiska systemtänkarvariant som spelas på stor is i Elitserien. Sen kan väl även jag tycka att MPS förtjänar en chans till mer speltid, men då i en helt annan omgivning och helst då med nån som tar defensivt ansvar eftersom han, enligt mitt tycke, fortfarande har väldiga problem med positionsspelet i egen zon. Tittar man på hur Samuelsson och Lander användes senast så är ju det helt klart att föredra framför att de tre nämnda ska spela tillsammans.
Kommentera

Sv: Magnus Pääjärvi
Robert Pettersson på Hockeysverige drar speltidsdebatten en runda till:
Kommentera

Sv: Magnus Pääjärvi
fighter: Hä bli på TäVä den hä gången, själv då?
Kommentera

Sv: Magnus Pääjärvi
Mappe: Ja du att det är Nicke nyfiken som skriver så var ju ingen surprice ellerhur?
hur ser du matchen då live eller tv?
Kommentera

Sv: Magnus Pääjärvi
Hahl Bundy: Och herr Nyström på Expressen försöker sig på en sammanfattning av år 2008.

Årets tråkigaste

"Modo
Svenska mästarna åkte ur med dunder och brak i kvartsfinalen mot Timrå. Det var trist. Och det var pinsamt."

Jag tycker nog att det var bland det roligaste...
Kommentera


Sv: Magnus Pääjärvi
mikenomad/Red Rocker: Försök att hålla denna diskussion i Silly-tråden istället.
Kommentera

Sv: Magnus Pääjärvi
Red Rocker: Backlund är självklart viktigast att förlänga med! Visst, han har darrat och står inte så högt i kurs hos alla men faktum kvarstår; han håller hyfsad ES-klass, i sina bästa stunder t.o.m hög. Målvaktssidan är väl dessutom antagligen den viktigaste enskilda positionen i laget och därmed också den absolut svåraste att tillsätta med gott resultat. En misslyckad värvning på den positionen blir så kännbar och tydlig.

Även om Backe kanske har sviktat i perioder så tror jag att det skulle bli otroligt svårt att hitta likvärdig ersättare. Folk härinne som tror att det bara är att gå ut och chansvärva nån finne, tjeck, slovak etc och automatiskt få nån som Kapanen, Krizan (i sina bästa stunder) el dyl bör nog tänka igen. Dessa var undantag, oerhört lyckosamma värvningar...lite småchansningar som gick hem bigtime!
Kommentera

Magnus Pääjärvi
Efter vad jag sett i JVM så måste MPS vara den klart viktigaste spelaren att förlänga kontrkatet med. Han lär iofs bara spela i Sverige nästa säsong för att hösten 2010 spela "over there"(nästa säsong är han garanterat en av de största och bästa selaren i hela ES, stor profil). Större talang har jag aldrig skådat han slår ju allt och alla är han inte topp 5 i draften är det en mindre skandal, när var en svensk topp 5 senast har någon förutom Sundin varit topp 3(han blev väl 1:a).

Ska bli oerhört kul att se MPS mot Ryssland och Canada(om Sverige nu får möta Canada).

Hoppas Challe & co ger grabben mer speltid framöver det förtjänar han.
Kommentera

1162770 · »