1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582205 inlägg · 6215 ämnen

Matchrapport (ett försök i alla fall)

34825 · » Till forumet


Sv: Matchrapport (ett försök i alla fall)
Tack för matchrapporten! Mycket uppskattat.
Hoppas laget har hittat tillbaka till en fightervilja och att de koncentrerar sig på vad man är bra på, individuellt, istället för att stirra sig blind på alla dessa misstag.
Att man vågar föra och ta initiativ, ansvar och lita till varandra.
Att vara taggad och brinna för sin uppgift är lättare första året i elitserien, kanske har det tillkommit för många spelare i år?
Ev nyförvärv kommer säkert att presenteras snart! Men i krig är alla medel tillåtna. Timrå har hela hösten försökt göra något åt situationen. Mirakelkurer finns ej men man måste pröva precis som TIK gjort.
Att spela jämnt mot FBK gör inte alla lag.. Definitivt inte lag i s.k kris.
Men sanningen är att det måste ha blandats kryptonit i sportdrycken eller har vi fått en förbannelse över oss.. det kanske inte finns en enkel förklaring till årets insats... men nu ser vi framåt. Dagens inställning finns och kan plockas fram, det är mycket lovande.
Kommentera

Sv: Matchrapport (ett försök i alla fall)
Tack anta:
Jovisst! Vi hade trevligt. En mycket fin arena det däringa "Bönhuset" faktiskt, Något att satsa på då det är dags att på allvar göra om Ladan.
Beröm också till trevliga FBK:supporters. Sällan man kan ha så trevligt tillsammans trots att man håller på olika lag.
Kommentera

Sv: Matchrapport (ett försök i alla fall)
Hoppas ni hade en trevlig eftermiddag i "Bönhuset" trots förlusten.Nu önskar jag att alla TIK- supportrar skriker sig hesa på Tisdag i den oerhört viktiga matchen mot björnarna från Lule.
Kommentera

Matchrapport (ett försök i alla fall)
Mycket bra match av TIK idag. Det märks att laget är på G. Man kan nog tala om lite av en nytändning. Ordentlig fart framåt med många olika sinnrika anfall. Matthiasson, Hallin, Z, Fagemo och Ward mycket duktiga. Jobbar och sliter som f. Ett extra plus till R.Carlsson som vid 0-1 målet överraskar alla med att lägga in pucken vid stolproten istället för att som alla väntar sig passa in till någon forward framför mål. Urtjusigt !!!
Som tidigare lite svajigt på backsidan även denna match. Enda riktigt präktiga försvarstabben var när man helt tappade markeringen på Ulf Söderström (tror jag han heter) som kommer direkt ut ur utvisningsbåset, snappar upp pucken, går helt fri mot de Rouville och sätter 1-2. Den puck han snappade upp var egentligen menad att gå till icing då TIK snarast hade häng på 0-3 och FBK slog ifrån sig.
deRouville i målet!? Blandar lysande räddningar med returer som kan förorsaka hjärtstillestånd på vem som helst. Två av FBK:s mål kom på just sådana returer.
En riktig kämpainsats av laget som helhet. 4-4 eller 4-5 tycker jag hade varit det mest rättvisa resultatet.
Det måste faktiskt för säkerhets skull också sägas, med tanke på att det var toppen mot botten i serien. Det var INTE så att FBK tog det lugn eller gick på halvfart. Timrå IK var mycket bra idag.

TIK-"klacken” då"? Tja! Jag räknade till 6 pers inklämda på ståplats bi ett hörn av FBK:s klack. Sedan kunde jag upptäcka ett tiotal till Röd/Vita utspridda på olika ställen på sittplats.

ÄLSKA TIMRÅ IK - ALLTID
Kommentera

34825 · »