1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582219 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #34813

Matchrapport (ett försök i alla fall)
Mycket bra match av TIK idag. Det märks att laget är på G. Man kan nog tala om lite av en nytändning. Ordentlig fart framåt med många olika sinnrika anfall. Matthiasson, Hallin, Z, Fagemo och Ward mycket duktiga. Jobbar och sliter som f. Ett extra plus till R.Carlsson som vid 0-1 målet överraskar alla med att lägga in pucken vid stolproten istället för att som alla väntar sig passa in till någon forward framför mål. Urtjusigt !!!
Som tidigare lite svajigt på backsidan även denna match. Enda riktigt präktiga försvarstabben var när man helt tappade markeringen på Ulf Söderström (tror jag han heter) som kommer direkt ut ur utvisningsbåset, snappar upp pucken, går helt fri mot de Rouville och sätter 1-2. Den puck han snappade upp var egentligen menad att gå till icing då TIK snarast hade häng på 0-3 och FBK slog ifrån sig.
deRouville i målet!? Blandar lysande räddningar med returer som kan förorsaka hjärtstillestånd på vem som helst. Två av FBK:s mål kom på just sådana returer.
En riktig kämpainsats av laget som helhet. 4-4 eller 4-5 tycker jag hade varit det mest rättvisa resultatet.
Det måste faktiskt för säkerhets skull också sägas, med tanke på att det var toppen mot botten i serien. Det var INTE så att FBK tog det lugn eller gick på halvfart. Timrå IK var mycket bra idag.

TIK-"klacken” då"? Tja! Jag räknade till 6 pers inklämda på ståplats bi ett hörn av FBK:s klack. Sedan kunde jag upptäcka ett tiotal till Röd/Vita utspridda på olika ställen på sittplats.

ÄLSKA TIMRÅ IK - ALLTID
Kommentera