1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582023 inlägg · 6215 ämnen

Nik Zupancic

576259 · » Till forumet


Sv: Nik Zupancic
Marcus: En av Niks fd. TIK-tröjor som för närvarande är i min ägo, ska vidare till en sportbar i Ljubljana innom kort. Jag har också en Nikspelad "felvinklad" VIKTORIAVILLE APT som jag brukar slå mina underhuggare på kontoret med när dessa tappar tempo:)
Kommentera

Sv: Nik Zupancic
Jag å en kompis var tidigare i veckan i Sloveniens huvudstad Ljubljana. Av någon anledning så inleddes ett samtal med en herre som utmynnade i hockeysnack. Vi frågade om han kände till Nik Zupancic och självklart gjorde han det. Nik var något av storstjärna och legend därnere. Denne herre gillade svensk hockey och skulle ha Timrå som favoritlag i framtiden. hehe
Kommentera

Sv: Nik Zupancic
actionleif: Jag har hans matchtröja från TIK-tiden! Snart ska den vidare till en sportbar i Slovenien. Elitseriens första sloven satte djupa spår hos slovenerna i Sverige.

Minns en match borta mot FBK då det var fler Zupancicsupportrar på läktarna än rena TIK-fans...

Nic blev så glad att han stannade kvar i spelargången och snackade med sina landsmän så länge att TIK-ledningen fick gå ut och hämta honom för genomgången inför nästa period.

Min förra granne är Sloven och drivande i Svenska Slovenska klubben. Enligt rykten så är fortfarande en del Slovener runt om i Svedala TIK-supportrar efter detta.

Som ytterligare kuriosa om Zupancic så har jag en av hans "felvända" matchklubbor från tiden i en annan österrikisk klubb (FÖRE) timråtiden i min ägo... En ännu märkligare story som man kan dra runt lägerelden när TIK-mörkret faller.
Kommentera

Sv: Nik Zupancic
actionleif: tusan attans 89 pinnar på 48 matcher...
Nordmark var ju 42 när han lirade i Djurgår`n..
kanske gamle Zunkan F9 i Timrå IK i vinter??
Kommentera

Sv: Nik Zupancic
SMÅLAND: Spelade ifjol i Lustenau som jag tror ligger i österrike.. där mäktade han med 89 poäng på 48 matcher! inte illa pinkat för en snart 40 åring ;)
Kommentera

Sv: Nik Zupancic
Var är han nu??
Kommentera

Nik Zupancic
Är det nån som vet om Nik ska till Bajen?
Kommentera

576259 · »