1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582205 inlägg · 6215 ämnen

Nubben

649585 · » Till forumet


Sv: Nubben
Laken: Nej, men det jag menade var att det kan vara en av MÅNGA bidragande komponenter. Många bäckar små... (Jag har själv jobbat järnet i ett projekt men nästan helt tappat sugen efter en förlupen kommentar som för sig själv var tämligen harmlös men satt i sitt sammanhang kändes mkt sur att höra...). Att det nämns om att fansen rasar på internet tyder ju på att han trots allt inte är helt omedveten om det som skrivs. Således får vi också hoppas att han är medveten om omröstningen där det framgår att även om vissa fans rasar så har han ändå stöd av just nu 75 %...
Kommentera

Sv: Nubben
Dream Team:

Jovisst lär det vart så, han var sugen på att dra oavsett liksom.

Nu surras ju det dock om att han är sugen på att flytta hem snart igen. Men då är jag nog rätt säker på att det blir Skellefteå, förutsatt att dom äntligen tar sig upp i högsta serien dvs.
Kommentera

Sv: Nubben
Redax 2: "(Anade vissa försök när Laken ansåg att skriverierna här nog ej skulle kunna påverka honom i hans reflektion över att vara eller icke vara...)."

Vad menar du? Jag har ju hela tiden gett Nubben mitt fulla stöd!
Kommentera

Sv: Nubben
Redax 2: Du kan väl inte på fullt allvar mena att Nubben funderar på att sluta beroende på vad som skrivs här på HockeySnack?!?
Om så är fallet är han ju knappast lämplig som sportchef i Elitserien.

...Men mitt stöd för Nubben har varit och är otvivelaktigt!
Kommentera

Sv: Nubben
Patrick Polly: Warg stöpt i samma form som Sloan, Wennerberg och Ström? Du har inte sett honom sådär överdrivet mycket? Helt andra typer av egenskaper skulle jag vilja påstå.
Kommentera

Sv: Nubben
Danne_l: Ja, det är väl trots allt något märkligt att man inte var lite beredd på det, iaf. Man gjorde visserligen allt man kunde för att få behålla honom. Ja, sett till att han skulle få en lön på nåt i stil med 130 - 150 000/månad - en summa som är enorm för en så pass liten klubb som Timrå IK - så hoppades man nog på att man kunde locka kvar honom. Om det ens var aktuellt för Jonte själv vet jag inte. Jag kommer dock ihåg nån intervju som gjordes med honom efter en tid i Anaheim där det lät nåt i stil med: "Tja, men alla andra drog ju, det hade känts lite konstigt att bli "ensam" kvar.." Nåt sånt sa han, vill jag minnas. Tolkar man det som man vill så går det väl att utläsa att det nog hade kvittat hur mycket stålars som Nubben hade pyntat upp med. Han hade dragit i vilket fall som helst. Nubben grundlurad, vad det verkar.

Sett till Jontes säsong i stort, med stora framgångar i både klubblag och VM-spel med landslaget så kändes Skelleftesonen riktigt het när säsongen var över. Man borde givetvis kallt ha räknat med att han skulle dra, och lägga krafterna vad gäller att hitta nyförvärv utifrån det, och inte sitta och hoppas att han nog, kanske, eventuellt skulle stanna. Märkligt var ordet!
Kommentera

Sv: Nubben
Manderville: Omröstningen var belysande. Visar ju att gnällspikarna, som ljudmässigt väl utgör 50% av detta forum, i själva verket är en liten minoritet.
Kommentera

Sv: Nubben
Självklart ska NUBBEN stanna som sportchef, men bara om han känner att han har det rätta engagemanget kvar.
Kommentera

Sv: Nubben
htikare: Hörni åsiktstalibaner,
laget har de spelare det har, går det att ändra just nu?
Är det relevant att tro att det går att plocka bort spelare med flerårskontrakt eller att överhuvudtaget ta bort spelare med kontrakt säsongen ut? Ekonomi räknas !! Är det spelare i laget som är av "icke elitserieklass".
NEJ; DET ÄR DET INTE. Truppen är kort, det är sant, men truppen är inte tunn !
Tyckte faktiskt att ST hade en god poäng när man skrev om Regin som center, hans lycka var att spela med spelare som passade honom och vice versa (Wennerberg & Ström) de gjorde varandra bra. Mitt förlag på en del av alla lösningar som finns är den Nubben & Kenta troligen redan sett: se till att utnyttja de resurser som finns optimalt. Sök lösningar inom laget, det självklara kanske inte är det bästa. Låt lagets ledare göra det på sitt vis, ha förtröstan.
Kommentera

Sv: Nubben
Patrick Polly: Wennerberg o warg var ju utvalda innan säsong 1 bra 1 mindre bra.
De andra två där fanns det ju INGET att välja bland o Nubben ville ju ha Rem Murray detroit ..Sloan var ju bara en sista alternativlösning när Murray tackat nej!
Likadant när Ström signades var marknaden i stort sett tom.
Så ingen annan hade kunnat göra underverk för timrå i det läget.
Kommentera

Sv: Nubben
Seriöst grabbar och tjejer. Hur många av er hade på största allvar trott att vi ska ligga i toppen flera säsongen i rad? Ingen av de andra sportcheferna lyckas ju värva några toppenspelare. Nubbens värvningar har väl kanske inte varit något vidare i år, men alla har väl en rättighet att fela ibland? Hans lagbygge har lyckats bra i några säsonger. Nu har vi en så kallad mellansäsong. Når vi slutspel är det bra, når vi långt i det är det en bonus, slipper vi kvalserien så är det godkänt. Sänk förväntningarna. Nubben, tränarna och laget gör så gott de kan! De är dessutom duktiga nog att sätta press på sig inom föreningen. Dessutom.. det krävdes en lång satsning och många försök för att nå elitserien igen. Det kanske krävs ytterligare en lång satsning för att ta sig tillbaka upp till toppen. Jag tror att nubben vet precis vad som krävs för det.
Kommentera

Sv: Nubben
Poffa:Äh...Skit i hela frågan...vi har ju ända Bulla
Kommentera

Sv: Nubben
gud: Tyvärr...bara lite kaffe, kanske lite för starkt bara...
Kommentera

Sv: Nubben

Chad The Man:

Med tanke på att det inte syns på vilket alternativ du svarar (du är bara ett nummer i mängden) så är det väl knappast frågan om någon åsiktsregistrering. Med andra ord, svara om du vill, skit i det annars.

Kommentera

Sv: Nubben
Chad The Man:

"Risken då blir att dom som hyser en visst mostånd mot den nuvarande SPORTCHEF får allt för stort utrymme i frågan....eller?"

"Åsiktsregistering....trodde bara säpo höll på med sånt"

Hur ska man tolka dina inlägg??

Första groggen redan??
Kommentera

Sv: Nubben
Poffa: Risken då blir att dom som hyser en visst mostånd mot den nuvarande SPORTCHEF får allt för stort utrymme i frågan....eller?
Kommentera

Sv: Nubben

Chad The Man:

Man kan ju alltid låta bli att rösta.

Kommentera

Sv: Nubben
Redax 2: Åsiktsregistering....trodde bara säpo höll på med sånt
Kommentera

Sv: Nubben
Redax 2: Jag står fast vid min åsikt. "Take it, or leave it".
Kommentera

Sv: Nubben
-Gurra-: Nu blir jag förbannad på riktigt, @#X¤ !!!!
Vad spelar det för roll hur det går för laget ??. Det är väl självklart att Nubben ska sitta kvar som sportchef i klubben. Ni kan inte hålla på så här och skylla allt på en man. Nu tar vi och lägger ner det här en gång för alla.

SLUTA HACKA PÅ NUBBEN !!!.
Utan honom hade vi aldrig kommit dit vi står idag.
Tänk på det.....
Kommentera

Sv: Nubben
-Gurra-: Varför då? Nu ser vi ju antalet individer som står för en åsikt snarare än en massa inlägg som kan skrivas av ett fåtal personer...
Kommentera

Sv: Nubben
Men allvarligt talat.

Faen va värdelöst att ens lägga upp en sån fråga.

The word is... USELT !!!
Kommentera

Sv: Nubben
öhhhm.. nu vart de nå fel i röstningen tror ja.. de kom ju upp en med de var samma fråga och svar som den gamla fast inte sen (så att säga)
så nu vart de heelt fel:P
Kommentera

Sv: Nubben
Red. kan väl lägga in som nästa omröstning här på sidan, så får vi se hur stödet är för Nubben !
Kommentera

Sv: Nubben
RocknRolf2: Det jag ville komma till var att det är svagt om de som tidigare som kritiserat honom ( i vissa fall rätt hårt) nu fegar ur och försöker släta över det hela (Anade vissa försök när Laken ansåg att skriverierna här nog ej skulle kunna påverka honom i hans reflektion över att vara eller icke vara...).
Kommentera

Sv: Nubben
sargad:

Det enda jag menar på är att i just det fallet måste man ha förberett sig på att han skulle dra, har man inte gjort det(som det ju verkar) är det verkligen märkligt.
Kommentera

Sv: Nubben
Danne_l Rolf m flera: Varför har inte Leksand, SSK, Brynäs, DIF och FBK inte skaffat bättre spelare? Varför har SSK och Brynäs misslyckats år efter år efter år. Jag glorifierar inte Nubben och hans jobb MEN jämför inte bara "uppåt". Nyans och perspektiv i resonemangen tack.

Tyvärr är det lätt att jag blir väl "optmistisk" bara för att var motvikt och balansera vissa personers enögda inlägg.
Kommentera

Sv: Nubben
Dream Team:

Framförallt Hedström har dom väl haft gott om tid på sig att ersätta, eller?
Kommentera

Sv: Nubben
Redax 2: Kan inte låta bli att svara trots att jag inte alls har tid.

”Klart det inte är kul med hög arbetsbelastning alla gånger men om man dessutom får sk-t för det offentligt så hämmar det ju motivationen en smula”

Själv har jag jävligt svårt att snyfta över Nubbens arbetssituation. Precis som om elitseriesportcheferna skulle vara en särskild utsatt grupp i samhället för kritik osv. detsamma gäller arbetsbelastning, ansvar osv.
Nubben är en offentlig person, det får han pröjs för att vara. Klarar han inte kritiken så är det väl lika bra att sluta.

”De som varit kritiska (och i vissa fall begått något som nästan liknar personangrepp) får nog vackert ta sitt lilla ansvar. Kommer nu vissa och försöker släta över vad de tidigare sagt är det mycket svagt...”

Vart vill du komma och vilket ansvar menare du? Släta över? Jag står för varenda kritiska ord jag sagt om Nubben. Varför skulle jag inte? Orkar inte dra upp allt igen, men han har presenterat flera väldigt konstiga lösningar på centrala områden. Kolla bara centerlinjen.
Kommentera

Sv: Nubben
Patrick Polly: Det där med att han "utlovat" att ersätta killar som Hedström och Gunno bör nog mötas med en liten aning eftertänksamhet. Vilken sportchef i elitserien är det som inte suttit i samma sits den här säsongen. Med tanke på att NHL-klubbarna i stort sett kunde plocka vem dom ville fram till säsongsstart, mer eller mindre, så var väl dessa spelartyper högvilt på spelarmarknaden. Då har vi helt räknat bort klubbar i övriga Europa.
Kommentera

Sv: Nubben
Lemmy:

Nja, man kan ju inte direkt bara skylla på missflyt och dålig inställning. Faktum är ju att Timrå har en för klen trupp och där får Nubben ta sitt ansvar.

Dels har han ju bara värvat spelare av samma typ, dvs grovjobbare:
-Ström
-Sloan
-Wennerberg
-Warg

Mer eller mindre stöpta i samma form.

Dessutom har man ju inte som tidigare utlovats ersatt Hedström o Gunno.
Att han heller inte kunde få fram en kvalificerad ersättare till Hagos är också svagt. Där får han ta sitt ansvar tycker jag!
Kommentera

Sv: Nubben
pettsson: För att inte tala om Hempens ovärderliga neggotips. Det kan ju vara helt matchavgörande.
Kommentera

Sv: Nubben
pettsson: Att just dessa herrars inlägg ofta är skrivna med en god portion humor kan t o m en gammal stör som jag hänga med på. :>
Kommentera

Sv: Nubben
sargad: Du får inte tro alla depressiva inlägg som kommer från mike66, dream team och deras likar. Inte heller lita på smålands segerskumpa och segergarre efter varje vinst. :)
Kommentera

Sv: Nubben
sargad: Som tillägg till mitt förra inlägg så brukar jag även "bromsa" i stunder av framgång, som stora delar av de 2-3 föregående säsogerna när vissa mer elller mindre trodde det var en tidsfråga innan vi skulle vinna Stanley Cup(lätt överdrivet). Ibland är det lite för mycket svart eller vitt, himmel eller helvete, manodepression. Mer nyanser tack.
Kommentera

Sv: Nubben
LingaN: Tanken och idéerna finns, men varken tiden eller pengarna.
Kommentera

Sv: Nubben
Laken: Som det står i intervjun:

"Norberg har den här säsongen för första gången fått känna på hur det är att vara sportchef i lag som sladdar i tabellen.

- I dag är allt fokus på hur bottenstriden går. Bottenlagen granskas med lupp och på internet rasar fansen för att favoritlaget inte värvar."

Klart det inte är kul med hög arbetsbelastning alla gånger men om man dessutom får sk-t för det offentligt så hämmar det ju motivationen en smula (sade han som jobbar hela dagen medan alla andra är lediga...)...

De som varit kritiska (och i vissa fall begått något som nästan liknar personangrepp) får nog vackert ta sitt lilla ansvar. Kommer nu vissa och försöker släta över vad de tidigare sagt är det mycket svagt...
Kommentera

Sv: Nubben
Stopp, stopp, stopp...

Nu har ni tappat relevansen lite härinne.
Att Nubben är tveksam till en fortsättning har så klart ingenting med diskussionerna på HockeySnack att göra!

Orsaken är istället arbetsbelastningen.
Kommentera

Sv: Nubben
Någon som har tänkt på Nubben-tifo?
Kommentera

Sv: Nubben
gud: Det som är värst är förmodligen att vi supportar som stöttar Nubben och Timrå IK helhjärtat i med- och motgång vida överstiger de supportrar som vill avsätta Nubben. Ändå är det pesimisterna som hörs mest, framför allt här inne. Märkligt.
Kommentera

Sv: Nubben
wap.hockeysnack.com
Men det är ju "vi" supportrar som inte klarar av motgångar..
Kommentera

Sv: Nubben
Själv får jag lätt panik när jag hör att en hörnsten som Nubben över huvud taget funderar i dessa banor. De som skrivit horder av negativa inlägg, d v s när man upprepar samma negativism igen och igen och igen... som ett slags mantra eller de som spyr galla utan att vara de minsta konstruktiva borde åtminstone ställa sig framför spegeln 1-2 minuter och rannsaka sig själva och sina åsikter.

Som några skrivit tidigare så kan man inte jämföra sig med HV, VF, FBK o LHC på alla plan. Inte ännu i alla fall. Om allt går riktigt riktigt väl så kan vi kanske på 5-6 års sikt vara uppe och nosa på något/några av dessa lags nivå vad gäller ekonomi mm.

Som ett fan ska man kunna vara besviken över spel och förluster. Gärna komma med konstruktiv kritik MEN det viktigaste är ju att man själv ska tycka att det är skoj och att man hejar och peppar alla som arbetar i föreningen från spelare till ledare. Jag har en känsla av att de flesta prestar bäst i ett sådant klimat.
Kommentera

Sv: Nubben
Laken:

Nubben har ett drömjobb. Lite motgång bör han klara av. Men det skadar väl inte att starta en namninsamling.
Kommentera

Sv: Nubben
Stanna Nubben!! Du gör ett otroligt bra jobb och ska inte lastas för inställning och missflyt hos spelare.

Du är en av anledningarna att TIK har kommit till ES och stannat.

Lyssna ej till pessimisterna vi är många, många fler som stöttar dig.
Kommentera

Sv: Nubben
Gorkyman: Nubben gör ett fantastikst jobb. Han måste få avlastning!

Jag kommer ihåg när HV försökte värva honom..Han är nog top 3 sportchefer inom hokkin i Sverige.
Kommentera

Sv: Nubben
JA! Starta en namninsamling!
Visa att de flesta av oss TIK-suppotrar vill ha Nubben kvar. Lite uppskattning skadar aldrig...
Kommentera

Sv: Nubben
Varför byta Nubben överhuvudtaget han kan gärna få stanna i klubben tills han pensionerar sig(förutsatt att han inte gör bort sig alldeles). Jag förstår om man byter tränare efter någrå år men sportchef varför skall man byta sportchef?? Byter man chefer i andra företag(jag likställer TIK som vilket företag som helst)efter några år bara för bytandes skull?? Visserligen gjorde Nubben någon miss kanske med årets värvningar men det blir alltid så i alla lag. Att en spelare inte svarar upp till de förväntningar man haft kan bero på mkt, spelaren kanske inte "finner sig till rätta" i laget såväl, som socialt(viktigt), det är mkt som kan spela in.
Kommentera

Sv: Nubben
Hoppas Nubben stannar kvar.
Kommentera

Sv: Nubben
JimmyH: Nubben brukar ha hjälp, vid åtminstånde tranverfönstret, då jobbade inte bara Nubben 20 timmar per dygn.
Kommentera

Sv: Nubben
Gorkyman: Jag tycker verkligen Timrå ska kosta på sig att utöka tjänsten, det känns på något sätt uppenbart att det längre inte är hållbart med endast en sportchef i all den press som råder. Att ha en till att bolla idéer med och prata med i tunga tider, en sorts assisterande sportchef.
Kommentera

649585 · »