1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582413 inlägg · 6215 ämnen

Nytändning i klacken behövs

« · 484648 Till forumet


Nytändning i klacken behövs
Bevittnade dagens ras och vände jag mig emellanåt uppåt på ståplats mot klacken. Timrå kommer tillbaka men var har hängivelsen och fantasin i klacken tagit vägen?

Borta är de gamla ramsorna.

"Timrå Timrå IK" med melodin från Queens "We will rock you".
"Röd och vit - hockeydynamit"
"Timrå IK, klapp klapp klapp"
"Timrå IK är de bästa - heja, heja, heja Timrå"
"Cha la la laa, la la la la la la laa" från The Shadows.
"Ge mig ett T, T, I, I, M, M, R, R, Å, Å, I, I, K, K"

Läktargruppen - Klackens fall?

För helvete se till att ta fram lite av det gamla.

Det enda som är i närheten av behållning i musikväg just nu är ju trumman.
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Målmaskinen: Du låter som en som alltid sitter på hockey. Prova att skrika dig hes som en gris, match efter match. När sedan grabbarna går in med en sån här inställning, är det svårt att vilja skrika sönder rösten ännu mera.
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Målmaskinen: passa på att klaga lite på övriga publiken, när du ändå är igång, ett par hundra rullade sakta men säkert ut från SyA när 1-4 och 1-5 kom... klacken, ja de stod kvar vad jag kunde se
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Redhat: Står alltid på ishockey och har i år, trots att jag bor i Stockholm, haft möjlighet att se 10-talet av Timrås matcher på hemmaplan så här långt. Skriker mig hes varje match i sympati med laget men tycker det fåtal ramsor man rullar fram på är så enformiga. Var tog variationen vägen?

tjobba: Lade märke till att få åskådare lämnade ståplatssektionen tidigt trots nederlaget. Det var inte det jag kritiserade utan ramsorna.
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Målmaskinen:

Några av de du nämnde användes förra hemma om jag inte missminner mig. Men jag håller definitivt med dig angåenda om att Ä V E N klacken behöver sig en nytändning (tolkas som man själv vill..) Det jag däremot reagerar på är den tysthet som sprider sig i klacken efter bara några minuter. Okej, man kan ej kräva att varje enskild person ska hålla igång i 60 minuter i sträck, men röstkapaciteten finns ju där. Frågan är varför den avtar så snabbt? Det är liksom, alldeles för mycket slöhet hos vissa. Titta på Skarin, han trummar på i de flesta tillfällena (Ungefär hela tiden). Det måste vara grymt mycket jobbigare än att ta i och skrika lite högre då och då, även som tränad man.

Egentligen kanske jag inte har befogenhet att diskutera detta då jag själv sitter. Men förr har jag varit väldigt engagerad, och numera börjar det lukta Djurgård-fasoner. "I slutspelet" - folk är så B o r t s k ä m d a nuförtiden!

Även jag har tagit till med att läktargruppen kan vara orsaken till klackens försämring (tolka detta rätt, snälla) men numera tror jag inte på den teorin. Folk är för slöa helt enkelt, alldeles för bortskämda. Jag vet inte vad läktargruppen har för funktion förrutom snygga TIFOn osv, men i sammarbete med SK, som också skulle kunna engagera sig lite mer i detta
borde man kunna vidta vissa åtgärder (Vet ännu inte vilka ;) så att det blir en rejäl uppryckning inom en snar framtid. Detta är en grymt viktig fråga, anser åtminstone jag. En stor del med tjusningen att gå på matcher och åka på resor tillsammans är ju detta!

Och har man bara röststyrkan, så räcker det med vissa olika ramsor hela tiden. Det tror jag i alla fall, blev ett hyffsat bra tryck då man körde en och samma ramsa för något år sedan i stort sätt hela perioden ut. + några spontana ramsor som man alltid har varit väldigt duktig att komma med!

Fast jag vet inte, jag kanske bara ska vara tyst?
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Målmaskinen: nej, men när man spelar sån här ishockey, och det rullar iväg mot 1-5 2-6 o.sv vem vill sjunga då? de förtjänar mer att få spela inför en tyst Arena då

Sen så är inte alls alla de ramsor du skriver upp borta, även om de inte sjungs varje match finns de kvar... Queens-ramsan var ett tag sedan man hörde ivarje fall. Du står säger du? Varför inte dra igång någon av de ramsor du skriver upp då?

Agera klackledare och dra igång Ge mig ett T, I osv =)
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Målmaskinen:
"Timrå Timrå IK" med melodin från Queens "We will rock you". (körs inte längre, korrekt!)

"Röd och vit - hockeydynamit" (En ramsa som körs mkt mera nu för tiden än tidigare, den körs då det är utskåpning och ett lag på isen. Så var inte fallet idag. )

"Timrå IK, klapp klapp klapp" (Samma ramsa körs 25 ggr per match, iof kör man bara timrå istället för Timrå IK. Skapar 0 i tryck och "musikväg")

"Timrå IK är de bästa - heja, heja, heja Timrå" (En ramsa som kräver att hela hallen hänger på för att skapa tryck. Klart bäst i ett slutspel, Provas minsst 3ggr per match.)

"Cha la la laa, la la la la la la laa" från The Shadows. ( Särklasst klackens bästa och skönaste ramsa. Körs varje gång laget lirar bra och leder. Glädje på läktaren och bra på isen ramsa)

"Ge mig ett T, T, I, I, M, M, R, R, Å, Å, I, I, K, K" ( Finns ingen i dagens klack som vill ta på sig ansvaret som "klackledare" körs väl iof då somliga tagit ett par pilsner på borta is.


Ramsor och prestation på isen hänger ihop.
Man kör inte "röd och vit hockey dynamit" då man ligger under med 2-8 och inte får låna pucken.
Känns skumt att köra "kom igen Timrå" då man leder med 7-1.

Läktargruppen klackens fall ?
Skulle tro att läktargruppen är Supporterklubbens bästa PR ansikte, läktargruppen har hand om: Tifon(Bäst i hockey sverige), Trumma (Skarin är defenitivt topp 3 i klack samanhang), Tikare.se (Bara medlemmar i LGT som skriver matchrapporter,resekrönikor etc.)

Sen har alla rätt att tycka som man vill, helt klart.
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Knappen och tjobba: Klart att du får göra din röst hörd Knappen. Trumman lyfter i sina bästa stunder upp klacken till en av landets främsta. Men ramsorna, ramsorna! Variation, snälla. Ta och lyssna på hur det lät för några år sedan. Tjobba, den som står bredvid mig en period tvekar inte om min röststyrka. Kritiken gäller ej heller ljudvolymen i sig utan fantasin. Även om jag instämmer i det Knappen skriver om den "djurgårdsmentalitet" som tycks sprida sig så är det ramsorna jag hakar upp mig på.

Redan vid nationalsången har jag märkt en skillnad från tidigare år. Dags att titta i backspegeln?
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
tjobba: Ett förtydligande. Dagens formsvacka är ingen enstaka observation. Visst har jag förståelse att det stora underläget påverkar klacken men det har inte med ramsornas art att göra.

Mange: De ramsor jag nämner är bara ett axplock av de som försvunnit och jag är inte dummare än att jag förstår att matchbilden påverkar valet av ramsa. Och som jag skriver till tjobba, formsvackan kom redan innan matchen mot Linköping. Innan den mot Djurgården också. Och det mot Modo. Och Luleå.
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Målmaskinen: "Läktargruppen - Klackens fall?"

Du plaskar runt i känsligt vatten, mannen.

Exakt vad i vårat agerande skulle bidraga negativt till att klacken försämras? Vi styr mycket i klacken, det stämmer alldeles utomordentligt. Men det har vi gjort i flertalet år, även innan vi vart organiserade. Varje klack måste ha en kärna, vi är kärnan.

Så länge klacken är i total brist på återväxt så kommer det traska på såhär.

Hur bra koll har du, egentligen? Precis som Mange skriver så kör vi de flesta av de ramsor som du nämner exakt varenda match. Med ett stort undantag för "Timrå Timrå IK" med "We will rock you"-melodin, eftersom ramsan i sig är fullkomligt hopplöst dålig.
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Mange:

Jag anser ej att det är Supporterklubbens bästa PR ansikte som du säger och detta på grund av bristande egenskaper, men alla kan vi bli bättre.. Trots era oerhört snygga läktararrangemang. Men det är min egen åsikt, och som du också säger får alla tycka som man vill.

Däremot håller jag med i övrigt av det du skriver, men folk är kanske inte lika medvetna om detta som ni? Det är detta man borde diskutera med SKs medlemmar (som oftast befinner sig i klacken) och vad som kan och skall göras bättre. Å andra sidan, hur många är riktigt engagerade egentligen?
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Knylan: Vad sägs om att inte skrämma bort hälften?
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Knylan: Det sorgliga i sammanhanget är ju att du är återväxten. Självkritik obefintlig.
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Knappen: Skulle tro att en minoritet i dagens klack är medlemmar i SK. Det är långt ifrån samma folk som står i klacken på hemmaplan, som även åker frekvent på resorna.

Vi tittar också konstant i backspegeln, vi vill ha tillbaks det gänget som styrde klacken i slutet av 90-talet - början av 2000-talet. Men att lyckas få fjutt på gnistan hos Willysson, Jonas Uhlin och grabbarna, när det handlar om hemmaplan är svårare än omöjligt.

Titta på majoriteten av folket som besudlar klacken på hemmaplan så har ni hittat en ganska stor del av problemet. Just ja, ni står ju inte ens i klacken. Ajdå.
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Knappen: Vad sägs om att du inte riktigt vet vad du pratar om?
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Knylan: Jag vet mycket väl vad jag pratar om. Det finns orsaker till varför jag sitter numera och ej åker iväg på resor längre. Finns många andra av samma anledning...
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Vi skulle egentligen kunna göra såhär, och det har vi sedan länge diskuterat lite lätt inom LGT:

Den 22/1 så spelas matchen TIK-MIF hemma i Sydkraft. Vad sägs om att lämna över ansvaret i klacken till någon annan? Vi ställer trumman och tillhörande materiell som behövs nedanför läktaren.

Den som känner sig manad får sätta upp trumman och styra upp allting själv som den själv vill.

Vi i LGT, det vill säga inklusive Skarin, tar en bekväm plats längre ner på läktaren, alternativt sittplats.

Låter ypperligt, på sitt sätt.
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Knylan:
Supporterklubbens styrelse's vara eller inte vara i klacken har till och från alltid varit på tapeten.
Jag vet inte hur det skall vara, men så osynlig som SK's styrelse i klacken har varit i år har den aldrig varit. Rätt eller fel har jag ingen aning om.
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Redhat: Du har så rätt... det är svårt att motivera sig att skrika som en gnu när dom spelar som Teg i sina glansdagar..
jag tycker det är fantastiskt med människor som tycker andra ska göra allt och sedan gnälla...
Målmaskinen kan ju själv köra "är ni beredda", det enda som krävs att man kan stava, vilket alla gånger inte är så lätt,.. fråga Gladan i globen då han körde timårik.
 
Den roliga med en klack är att det är en brutal demokrati, kanske den bästa... Är det nånting som passar så är alla med...
 
istället för att klaga, försök själv att göra nånting åt saken, "Gud hjälper den som hjälper sig själv".
 
 
Klaga aldrig på klacken, försök istället att hjälpa den..
 
 
Micke willysson, sveriges viktigaste hockeysnackare;)
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Knappen: Hm, om vi säger så här, Vet du vad PR är för något ?
vi är 4-6 st som sliter röven utav oss, inför hemma premiären mot BIF, allt för att hylla Zätas återkomst. Vi lyckades, mer än någon vågade hoppas på. Media snappar upp allting, det skrivs artiklar i sportbladet, den kommer med på tv4as Kanon och kalkon lista, någon fågel var den inte.

Vad säger media då? Jo. Timrå Supporter klubb anordnade gigantisk hyllning etc, det kan jag säga är den absolut största och bästa reklam supporterklubben fått. Bryr vi oss? NEJ, det är spelarna vi vill tända och hylla...
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Knylan: Egentligen så borde vi göra så. Skulle faktiskt kunna låna ut Jumbosar etc också, för att skapa inramningen man vill åt på match.
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Knylan: Det är ju ganska uppenbart att ni gör ett bra jobb, men att se till andras önskningar och behov kan förbättras. Ni behövs ju definitivt för att det ens ska fungera men.. Förbättring! Jag har varit beredd att komma tillbaka då jag har varit väldigt tillfredställd av detta en gång, men mitt psyke är inte så pass bra att det går att genomföras ännu. Personligen är jag en aningen svag vad det gäller detta, och jag vet inte hur andra är, men de som haft en tuff tid utanför hockeyn torde kanske känna ungefär samma sak? Jag vet ej. Bara en fundering.
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Felstavning, skyller på Carlsberg:))

Ett sätt kan ju vara att Skarin,Knyllot, Dalan osv vid nästa match köper en sittplatsbiljett så får vi se vilka som vill ta upp stafettpinnen.
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Seriöst. Ingen skulle egentligen bli gladare än oss om man kunde se att det fanns en ungdomlig entusiasm som började spira utan att vi egentligen kände till det. En ny grupp som gjorde egna flaggor och så vidare. Men risken för att det skulle inträffa är totalt obefintlig för nuvarande.
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Mange: I och för sig, men tänk.. Vet man vad som försigår så kanske det är en aning frustrerande att tillhöra detta då det är som det är inom klack osv ? Detta är min extremt personliga åsikt, och jag kanske är den enda som känner på detta sätt, men det betvivlar jag.

Ditt bästa inlägg hittills (Detta på fullaste allvar, med mkt ros) - Inte tänkte jag så långt angående medias roser om er!
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Knappen: Om du lite snabbt kunde konkretisera vad du menar med "men att se till andras önskningar och behov kan förbättras" så skulle jag bli glad.

Vi har inte direkt blivit överösta med bra idéer. Det var lite rabalder kring insamlings-hinkarna i höstas, vi styrde då upp bössor istället. Inte för att det på något sätt bidragit positivt till insamlingssiffrorna, men vi gjorde det åtminstone.
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Mange: Läktararrangemangen innan matchen är självklart något som kan lyftas fram som positivt i Läktargruppens verksamhet. För mig förefaller det fortfarande underligt att inte samma fantasi och engagemang läggs på de 3x20 minuter matchen PÅGÅR.

Vad somliga i en grupp av tunnelseende individer inte tycks förstå är att de utan resterande publik på ståplats inte får någon röststyrka alls.

Vad beträffar ramsor så finns ju de från sent nittiotal och början av detta århundrade kvar att damma av. Som det är idag skulle jag utstå "sassa brassa, mandelmassa" vara för att få lite variation. Kräver inte på långa vägar lika lång förberedelse som hyllningarna av Konungens återkomst, Världens bästa #21 och Ödmjuka Kenta.

Läktargruppen kanske själva vill stå för inramningen mot Malmö? Resterande del av den publik som vanligtvis uppehåller sig på ståplats stannar hemma.
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Det är inte bara Klacken som behöver en nytändning tycker jag..
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Målmaskinen: Hmmm, vilken röststyrka? Den finns knappt/ej, och det är kärnan i klacken som håller igång när det blir lojt, oftast vad jag kan se och höra. Nu blir jag alldeles snurrig.. Personligen är det inte variationen med ramsorna som stör mig, utan brist på engagemang från många i klacken. Det vill säga, röststyrkan!
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Knappen: Kan bara svara för mig personligen och jag står inte och nöter samma ramsa gång efter annan. Det tilltalar mig inte. Tiden går fort. Under säsongen 2003 stod jag i den GIF-klack som på Råsunda skrek "Vi är Sundsvall och vi ger aldrig upp" oavbrutet i fyrtiofem minuter. Fråga vilken sångpedagog som helst. Variation av texterna sparar rösten.
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Målmaskinen: Ofta har det uppkommit spontana, roliga ramsor när det passar sig. Och dessa kommer då oftast från kärnan i klacken. Glädjen att producera mer och bättre ramsor som mest är när det går bra för laget, idag kanske inte var rätt tillfälle. Men jag tycker inte just att det är större fel på den delen.
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
mattis69: Timrå har rest sig tidigare. Redan på tisdag då Frölunda står för motståndet på bortaplan hoppas jag man är tillbaka. Klacken har ända tills den 22 januari på sig.
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Målmaskinen: Går ju ej att hinna ändra på detta på denna tid, över nätet. Huhh.
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Knappen: Raset tog något år och alla som är gamla vet hur svårt det kan vara att resa på sig.
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Mange:
 
Vänta lite...nu måste jag få något utrett här. Du skriver:
"'Röd och vit - hockeydynamit' (En ramsa som körs mkt mera nu för tiden än tidigare, den körs då det är utskåpning och ett lag på isen. Så var inte fallet idag. )"
 
MoDoklacken har sedan jag började gå på hockey -94, och säkert före det också, skrikit "Röd, grön, vit - hockeydynamit". När hann de med att sno den ramsan av er? Under en försäsongsträningsmatch? Eller i början av åttiotalet (folk säger att vi spelade i samma serie som er då)?
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Målmaskinen: Jag blir väldigt upprörd av att läsa denna tråd.

För det första:

Varför, varför varför VARFÖR är det alltid gnäll på klacken när Timrå gjort en usel match? Ta ut erat agg mot laget och deras insats istället. Knappast klackens fel att laget sög mer än en trimmad dammsugare idag.


För det andra:

Varför är det de människor som sitter eller aldrig ställer sig i kärnan som klagar? Varför startar inte målmaskinen de ramsor denne vill höra? Finns ingen här som vädrar så mycket negativt om Läktargruppen eller klacken som Knappen, men denna människa sitter på alla matcher. Ska väl vara friskan då som också sitter fö. (Oj nu kanske hon klistrar in detta i sin presentation)

Octagon, Johan J, Fanzin och nu Målmaskinen. Varför står ni aldrig i klackens centrum och skriker för? Åsikter finns det dock gott om.

Min mail är [email protected], där tar jag emot ramsförslag och idéer och alla som vill hjälpa till är välkomna att göra så.


För det tredje:

Hur många arenor i Sverige har Knappen och Målmaskinen besökt de senaste åren? Jag kan med stolthet säga att Timrå IKs klack har den överlägset bästa fantasin i Hockeysverige så att klaga på den är lite märkligt även om den såklart kan bli bättre. Men dagens match må vara den sämsta någonsin att bedömma ramsfantasin på.

Jag var i Jönköping i torsdags och fick beskåda HV 71s hemmapublik. Den har alltid varit ansedd som topp 3-4 i Sverige. Jag kan säga att de inte ens är i närheten av vad vi har. De var inte ens i närheten av det tryck vi hade idag vid en 2-8 förlust.

Vi har alltid en bra klack. Bara en bortskämd supporter kan påstå något annat.


För det fjärde:

Det kan låta skrytsamt men hur bra tror ni ärligt talat att klacken vore och hade varit om inte vi i Läktargruppen hade börjat engagera oss för några år sedan? Men vi kan göra som Knylan säger. Vi kan strunta i klacken helt i några matcher så får vi se vad de övriga går för.

Nu ska inte de övriga ståplatsarma föringas på sin insats, de är minst lika viktiga i skapandet av tryck på hemmaplan. Vi är även mycket nöjd med vår sittplats som tillsammans med Frölundas är bäst i Sverige. De har minst lika mycket i detta. Men någon måste ju hålla i det hela också, det kan man säga att vår uppgift.


För det sista:

Varför tackar aldrig spelarna klacken ordentligt för? Vi har den kanske bästa klacken men den sämsta uppskattningen från spelarhåll. Läs mer om detta i kanske den mest klockrena matchrapport jag läst under detta millenium skrivet av Skarin.

Nu vill min flickvän ha lördagsmys så lämnar jag detta inlägg och denna tråd med ett "We shall overcome!"
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
knaskamilla:
Moget...
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
knaskamilla: Nehepp fick visst inte avluta med mastodantinlägget. Den ramsan är från tidigt 70-tal och härstammar från Timrå. Du tror väl inte på fullaste allvar att Öviksfolket kunnat kommit på något eget?

PerHApps for president!

Det är filliprixigt skojigt att vara hockeysnackare!
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
JimmyH:
 
Svaret är alltså början av åttiotalet eller ännu tidigare? Där ser man. Blev lite orolig där ett tag för att MoDoklacken skulle ha varit först med något.
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
JimmyH:

"Octagon, Johan J, Fanzin och nu Målmaskinen. Varför står ni aldrig i klackens centrum och skriker för? Åsikter finns det dock gott om. "

Ett enkelt svar, eller först en fråga kanske? Varför drar du in gamle fanzin i detta? Jag står så centralt jag kan i de få hemmamatcher jag står i klacken. Nästa gång kanske jag till och med får sitta i ditt knä?

~~Läser igenom Jimmy H's inlägg en andra gång~~

Hur, När, Vart, och hur ofta brukar jag klaga på hemmaklacken då jag inte ens varit på vissa matcher? Det enda minne jag har att jag kanske har skrivit är att draget på sektion B varit sämre än övriga sektioner i Sydkraft Arena.

Om du med en hjälpande hand kan hjälpa mig upp till centrum i klacken under slutspelet så köper jag mig en central ståplats-klackbiljett under någon match jag reser upp.

~~Läser igenom Jimmy H's inlägg en tredje gång~~

Om jag vågar så kommer jag även med något förslag av ramsa...kommer jag med ett förslag på ramsa så duger ramsan ;)

För det sista, jag har under alla mina dagar gått på alla Brynäs-Timrå matcher i Gavlerinken. Och varje match har jag stött på Mr X i gångarna, så även i Sydkraft Arena 1,5 h innan match. När hejar du för första gången?

/MVH Gävle
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Kan tänka mig att Timrå klacken var väldigt högljudd denna afton.
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Lauritzen:
Om klacken så hade bestått av 4 personer så skulle dom låta
högre än vad hela S-vall klacken skulle mäkta med... 
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
gud:Beror väl på om den lilla skaran på 4 pers har mycket att diskutera med varandra lr inte, tex om bostadsräntorna lr om dom har nån bekant eller anhörig eller liknande som befann sig i Thailand på annandagen.
Ungefär vardagsliknande diskusioner med andra ord medans Knuble fin fint lurar upp Kipper på läktaren nere på isen.
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
gud: Såg matchen idag på PPV. Inte mkt liv på läktarna.
Man kunde höra en vadderad nål falla till golvet...
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
En sak man kan göra är att byta bort dom vid trumman för en match och se om det går bättre. Det är väl värt att chansa eller??
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Fan svårt de är att hålla sig borta då man har annat att ta hand om.

Fanzin: Skönt inlägg. Mer sånt.

Det var dock inget personligen mot dig av mig. Att du hamnade bland namnen är av den egenskapen att du när Timrå har Brynäs borta pratar om matchen och ser fram emot den i veckor innan och frågar hur många som kommer och hur mycket vi kommer äga Gavlerinken osv osv.

När det väl är match så ställer du dig längst upp på bortaläktaren i ett hörn och håller väldigt låg profil. Därav kom du med över namnen i hasten på listan. Vänta dig för övrigt aldrig att jag ska heja vid möte, det är jag för blyg för. Du får ta första initiativet ;)

Vill du diskutera vidare anser jag du skickar ett brev eller bubbla då detta tenderar i form av en diskussion mellan endast två parter.
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
tik_mathias: Enjoy the silence
 
All I ever wanted
All I ever needed
Is here
In my arms
Words are very
Unnecessary
They can only do harm
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Lauritzen:
Du...tom jag var på väg o köpa korv när kipper blev uppsnurrad..
 
Kul för dig att du såg matchen..Hur kändes det att få
se riktig hockey??  
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Målmaskinen: Intressant att du som "uteboende" kan ha så många åsikter mot oss här hemma. Men det är kul. Du hade sett ett 10-tal matcher. Det är du säker på iaf......
Din presentation är ju härlig också. "Timrå har allt - utom en klack".
Kan iaf hålla med dig om att fantasin inte är vår starkaste(!) sida med nya ramsor. Men ändå kan jag säga att du inte vet ett dugg om vad du pratar om.
Vi kör ju ändå dom du tog upp, förutom "we will rock you".
Dock då vi leder är vi väldigt finurliga att komma på nya slagdängor, lite av att håna våra kära motståndare.....hmmmm.

Det du inte känner till är att vi faktiskt har den bästa klacken i Elitserien. Även om fantasin tryter kör vi ändå mer ramsor än alla de andra "klackarna". Dessutom har vi seriens klart bästa sittplatspublik, klart bästa läktararrangemangen i form av Läktargruppen och både den finaste och bästa trummisen....

Vill fylla på JimmyH:s femstjärniga inlägg med samma fråga. Hur många arenor har du utforskat de sista åren, målmaskinen? Bra stämning? I Sydkraft är det bra stämning.

Låt oss ha kvar Läktargruppen. Åtminstone ett tag till. Vem vet, vi kanske går och bryter våra ben och blir tvungna att sitta nästa hemmamatch.
De flesta i klacken bidrar med sitt, inget snack om saken!
Personer som Selina, Lill-Hinken och JD (för att nämna några) är precis lika viktiga med sitt engagemang i 60 min. Försvinner dem sjunker klacken minst en klass! Men vi i LG kanske ändå ska sitta hädanefter, som du tycker.....

Trots att matchen var körd och underläge med 1-5 inför sista perioden körde klacken på helt okej. Men något roligt måste väl vi också få ha......ehhhh.

Hur som helst, mycket bra Mange. Du har ikväll svarat för dina bästa inlägg någonsin =)


Fruktansvärd orkan i bl a Jönköping nu. Vi hade tur, vi som var där i torsdags. Läktargruppen heter vi.
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
Huge:
Då kan du tänka dig hur det låter på S-vall hockeys matcher...;) 
Kommentera

Sv: Nytändning i klacken behövs
JimmyH: Överraskande att du ids läsa min presentation, det finns ingen som studerar marken så frenetiskt vid ett möte med mej som du.

Sedan att du slänger ur dej "sakfel" kanske beror på din ålder.

Jag tillhör de som vi ett otal tillfällen berömt klacken och då menar jag klacken. (inte de självgoda smågrupperna som dykt upp).

Jag gillar att vi tillhör "grädden" av Sveriges elitserielag, trots att vi åkte på stortjong idag.

Varför varför varför är ståplats sällan slutsålt?
Kommentera

« · 484648