1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Rykte?

449593 · » Till forumet


Sv: Rykte?
Kalle K: Jag håller med dig. Att ta hit någon förstärkning nu förstör nog mer än vad det gör nytta. Man ändrar inte på ett vinnande lag.

Jag ville bara döda ryktet om Stlouis till TIK.
Kommentera

Sv: Rykte?
Tallnäs:
Man kan ju fråga sig varför vi skulle förstärka truppen just nu..
är inte det lite att kasta pengarna i sjön?
kör på med detta laget, det ser ju lysande ut hittills i allafall.
Kommentera

Sv: Rykte?
För att döda någa rykten: Martin St Louis och Vincent Lecavalier har kontrakteras av Lausanne respektive AK Bars Kazan (Chelski-Romans gäng=2milj i månaden i lön) Ingen av dessa två till TIK alltså.
Kommentera

Sv: Rykte?
Swordster:

Han är inte och spelar i Europa i allafall, denna lista är uppdaterad nu idag vad jag förstår.

Har ju ryktats lite om att Sami kommer hit, men det verkar som att han tillsammans med Kimmo Timonen kommer att spela för KalPa efter nyår, Kimmo äger ju en del av klubben han med..
Kommentera


Sv: Rykte?
Swordster: Enligt NHLPA.com är St Louis Osignad. Det betyder att om han ska spela i Elitserien måste han spela hela säsongen, oavsett om NHL kör igång igen.

Samma gäller för SSK avseende O Jokinen. Om NHL kör igång och Jokinen sticker till NHL så får SSK böta eftersom osignade spelare måste spela hela säsongen i Elitserien om dom kontrakteras.

Jag hoppas inte TIK tar en sådan stor risk.
Kommentera

Sv: Rykte?
Det börjar pratas om att gamla Mats Näslund idolen Martin StLois skall var på ingång när transferfönstret öppnas.

Är det någon som vet om han spelar någon annan stans eller om det kan ligga någon sannning i det?
Kommentera

Sv: Rykte?
Ska Wikegård få sparken??.... vad äre jag hör!!!????.
Kommentera

Sv: Rykte?
falo: Hoppas du har rätt. Som det ser ut nu så kommer nog ekonomin vara bra när det är dags för slutspel.
Kommentera

Sv: Rykte?
falo: Jo möjligheten finns ju. menar står man dör i semifinalerna och går vidare och vill vinna så kastar dom säkerligen upp pengarna. MEn har dom taskig ekonomi så gör dom knappast det. Återstår att se. Problemet går ju helt klart att lösa ett sk icke-problem.
Kommentera

Sv: Rykte?
mok: jag tror nog dom spelar en då den skatten fixar dom på ett eller annat sätt tro mig
Kommentera

Sv: Rykte?
epa: dom flesta i timrå spelar för att det är en bra stämning i truppen, annars hadde dom inte kommit hit dom får lon ja men ingen super lönmen dom trivs som fisken i vattnet =D
Kommentera

Sv: Rykte?
falo: Det e nog inte så mycket att spelarna vill lämna utan att klubbarna inte har råd. Dom spelar 6 månader på sk artiskkontrakt och stannar dom längre måste klubben betala många kronor i skatt.
Kommentera

Sv: Rykte?
epa: varför lämna ett timrå dom trivs i ???
Kommentera

Sv: Rykte?
falo: Efter ett halvår blir det dyrt så jag vet inte hur det blir jag.
Kommentera

Sv: Rykte?
epa: enda anledningen att dom skulla försvinna är som jag ser det att nhl drar i gång och det kommer inte att hända fören till hösten nästa år. Och skulle det mot förmodan hända endå så behöver inte timrå vara orolig endå dom andra lagen har det värre ändå som har oro i truppen redan nu som modo brynäs hv malmö mm dom har ingen ro i sina trupper och kommer inte att få det i år heller men i timrå har man pratat om alla förutsättningar så allt är lungt
Kommentera

Sv: Rykte?
falo: Jag vet inte heller om jag tycker att vi ska ta in fler nhl spelare men tänk att Berg och mika försvinner i slutspelet som det är idag.
Kommentera

Sv: Rykte?
epa: hum.... ja jag säger så här jag varför skaffa fler spelare nu när laget går så bra som dom gör ???? tror inte kenta är orolig för sin trrupp, nu har ju han ett lag med alla ingredienser av spelare. Och folk på skade listan som är på väg till baka, så vi timrå suportrar kan sätta oss lungt till baka och små le, när andra lag försöker få till det som timrå har ett bra lag och killar som har roligt på plan, se modo till exempel ett jäkla lag på papperet men det funkar inte för dom har ingen ro eller roligt, det måste vara en speciell stämning i truppen för att lyckas sen spelar det ingen roll nästan vilket lag du har, så är det och timrå behöver inga flera spelare dom har allt nu så sitt och njut nu klacken =D eller försök att ta fram en ny ramsa i stället RÖD OCH VIT HOCHKEY DYNAMIT
Kommentera

Sv: Rykte?
ernie eagle: Skriv här så fort du fått nån mer info..... Manderville MÅSTE vara kvar, han är, enligt min mening, en av TIK's bästa värvningar i modern tid...
Kommentera

Sv: Rykte?
tik power: Jag mejlade Tomas Ros på Ab som skrivit artikeln. Fick ett svar och han skrev att Timrå sparar pengar. Men jag tror inte ett ögonblick på vad han säger. Ringde även upp Henning Johannesson, Timråvänlig journalist på AB och han hade också för sig att Mandy har ett rakt kontrakt i år.

Ringer Nubben nu. Måste stämma av dessa uppgifter.

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera

Sv: Rykte?
Bo Bly:man kan ju hoppas hehe
Kommentera

Sv: Rykte?
tik power: Det blir bara 4 matcher i semin.Vinst med 4-0 mot skansen.
Kommentera

Sv: Rykte?
ernie eagle:är det bara jag som e efter eller är det som aftonbladet säger att manderville bara spelar med timrå fram till ev sjätte semifinal
Kommentera

Sv: Rykte?
Ambroo: Och alla ni andra hockeylovers kan sluta drömma. Wikegård kommer inte att få sparken. Den första som få gå om nu någon lämnar de zoologiska övningarna på Skansen är hårsvallet Espen "Schampoo" Knutsen.

Han skall tydligen spela in en ny reklamfilm för ett känd märkesschampoo - av förklarliga skäl kan jag givetvis inte sprida REKLAM i denna gb. Det vore i lagens mening ett brott.

Espen spelar efter jul i Vålerengen. Vid sidan om detta lirar han även rock´n´roll i ett lokalt garageband hemma i Norge som kommer spela in
ett antal glödaheta demosar som lanseras internationellt rakt över disc i en skivbutik nära dig i en inte alltför avlägsen framtid.

Dessutom blir det en hel del olika reklamuppdrag åt olika agenturer runt om i Europa så att han har råd att köpa sig en ny och lyxig BMW i 600.000krs-klassen.

Espen har tröttnat på det svenska rättsväsendets håglöshet och uppenbarliga ovilja att få fast den klåfingriga personen som "lånade" Espens bil.

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera

Sv: Rykte?
ernie eagle: OK, jag köper Ricci och en Kapanen den 8 november när transferfönstret öppnar. Där det lär bli korsdrag om man betänker vissa lags kräftgång och om deras libror tillåter vill säga, läs Bockens och PNB Bygg. Men vi tar ju guld med dagens trupp så vi får väl platina med ovanstående herrar då....???????.....;-)...

KRAFTMÄTNINGEN: Synkroniser nu dinkorna... 25 timmar, 17 minuter och 18 sekunder till rumblet i Kålleseum......

FORZA TIK..........alltid, alltid.........

P.S Roa er med länken, Metall hade nog älskat den...hehe D.S
Kommentera

Sv: Rykte?
mok: Tycker inte att Wikegård ska ta övet Tre Kronor. Har har för mycke temprament för det. Den mannen som ska leda Tre Kronor ska ha förmågan att få ihop alla stjärnor som spelar, typ Lill Kenta ( men absolut inte Lill Kenta).
Kommentera

Sv: Rykte?
ernie eagle: Du är inte den enda som sätt han.. Nubben visade honom runt under LHC matchen..
Kommentera

Sv: Rykte?
Friman SR: Mike Ricci har setts skymta förbi i SyA.
Kommentera

Sv: Rykte?
mok: Det tycker jag absolut att han skall göra..
Kommentera

Sv: Rykte?
TD: Perfekt då kan han ta över Tre Kronor :)
Kommentera

Sv: Rykte?
Mer rykten Ernies favvo Niklas Wikegård kan bli den första som lämnar
ES i år, men visst behövs lite spontana tränare som säger vad han tänker.
Kommentera

Sv: Rykte?
epa: Morgan Andersen?
Kommentera

Sv: Rykte?
mattis69: Negligera.... transferfönstret 8 november gäller..... epa: capice?... hajaru? 8 november..... Men själv så byter jag icke ut någon i dagens TIK...... Det som finns idag räcker ända in i kaklet, tro mig...;-)

FORZA TIK............alltid, alltid.............
Kommentera

Sv: Rykte?
epa: Vilken bomb då! vad är det du tror att du vet ? Jag har välldigt svårt att se att Timrå i huvud taget skulle värva någon nu... varför ska dom göra det!? finner inget vettigt i det. skall vara en ny massör då eller nått, kanske några nya korv säljare till kioskerna, kanske nya parkerings vakter. inte vet jag men tror ju knappast det kommer någon ny spelare... Eller nu vet jag en ny Parkeringsvakt som kan strosa runt i Tallnäs och sätta botar.
Kommentera

Sv: Rykte?
kungsbacka: Mike Ricci. 588 poäng i NHL på meritlistan. En riktig målskytt som hellre skjuter än passar. Gillar att forechecka högt och att tacklas. Har kanske de bästa åren bakom sig. En profil med sitt långa hårsvall och frejdiga spelstil. å säger aftonbladet om han
Kommentera

Sv: Rykte?
epa: Capice.... Här kommer det icke att brisera någon BOMB innan transferfönstret öppnar den 8 november, allt det söm hörs nu är bara ettöres, d.v.s just Rykten......

FORZA TIK...........alltid, alltid............
Kommentera

Sv: Rykte?
Robban: Westin stavas ALLTID med dubbel W
Kommentera

Sv: Rykte?
Robban: Snart smäller bomben!!!
Kommentera

Sv: Rykte?
Manderville: Rolle Vestin.
Kommentera

Sv: Rykte?
Manderville:

enligt säkra källor: Esa Tikkanen
Kommentera

Sv: Rykte?
Jocke Nilsson ?
Kommentera

Sv: Rykte?
Det är ju även en massa Kanadensare och Amerikaner som vill se hockey, även drösar det omkring agenter m.m. så om Nubben snackar engelska så...
Kommentera

Sv: Rykte?
Kerstin_k: Oroa dig inte ! Det är Mats Näslund som flyttar hem till stugan i Tynderö. Han har hårdtränat sista fjorton dagarna med en lång promenad i minst 2 Km morgon och kväll.

Hur gammal är Lemeux ? Han skall knäcka Lemeux åldersrekord.
Kommentera

Sv: Rykte?
kungsbacka: spelare från san jose sharks...
Kommentera

Sv: Rykte?
tik power: vem e de
Kommentera

Sv: Rykte?
aftonbladet säger att mike ricci kan vara nått
Kommentera

Sv: Rykte?
Rätta mig om jag har fel men......
Jag tycker ju att det är lite löst att grunda ett rykte på att Nubben snackar engelska med nån långhårig! ;-)
Jag undrar hur många engelsktalande långhåriga människor det finns i världen?
Jag såg Nubben snacka med en rödhårig kille i SA sist jag var där! Men det var inte Jörgen Pellejönsson!
Kommentera

Sv: Rykte?
Lundberg74: Jo, förvisso. Men här, på HS, är det rykten som "har hört om ett superdundernyförvärv" och sedan nämns inget mer. Står det på aftonbladet eller på TIK:s hemsida så är det oftast mer än bara "Timrå IK har ett superdundernyförvärv på G". Du fattar min poäng va?
Kommentera

Sv: Rykte?
Kerstin_k: Kolla Tiks hemsida eller titta på aftonbladet (men det är inget man ska tro på). det är inte så svårt att få tag på uppgifter på nätet. Alltid är det nån som har en länk.
Kommentera

Sv: Rykte?
Vart hör alla om dessa rykten som så ofta florerar här? Varenda supporter verkar ha en hemlig källa som viskar i deras öron om nyförvärv... Varför har inte jag nån som gör det åt mig? Finns det någon lista man kan skriva upp sig på för att få ta del av rykten lite fortare än alla andra?
Kommentera

449593 · »