1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582208 inlägg · 6215 ämnen

SÄSONGSKOR?

115252 · » Till forumet


Sv: SÄSONGSKOR?
kvasthilda: Kan jag få beställa en Kvast så att jag lättare kan ta mig ut till *Ladan* utan att ta omvägen via Bussterminalen.
Hoppas på leverans före den 24/9.
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
mike66: Tackar, tackar för erbjudandet ska ta och kolla om jag kan tillverka en logga...eller om kanske du kan göra det...jag ringer dej angående utseende och pris....mitt alldeles egna företag heter "Kvasthildas tretton kvastar" och sysslar mest med besvärjelser av olika slag.....nån som behöver en ???
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
250kg kärlek: HH gör det så det är inget ovanligt. Men jag tror att han åsyftade en annan sak.
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
annonskamanj = Annonskampanj
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
kvasthilda:
Jag lägger även ut privata loggor så om du har någon fin logga liggandes över så lägger jag naturligtvis ut den på min hemsida;) Jag håller ganska humana priser eftersom jag kör en s k annonskamanj hela dennahäringa veckan.

Först till kvarn...
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
HH: Öhum, man tvättar inte fönster med skurmopp heller. Om det var det du menade. ;0)
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
mike66: Nu tycker jag att både du och HH ska bli utvisade i minst 10 minuter för osportsligt uppträdande.....jag har ingen skurmopp, jag har en KVAST och fin är den med, går som en skållad råtta och billig i både bensin och försäkring....skulle ni två vara lite snällare så skulle jag kanske kunna bjuda på en åktur nån gång.:))

Nä nu ska jag ta och flyga i säng.....

Suss gott och råma inte allt för mycket i natt...du kanske stör grannarna....
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
mike66: Appropå Wasa kanske springa runt och valla kossor runt Wivsta skulle vara bra sommarträning så pojkarna håller i tre perioder, kan tänka mig Timrås stolta spelare iklädda Höcklen och hela baletten vallandes kossor,,,

Kan du inte lägga in en bild på Kvasstis skurmopp, den fins ju iaf;)))

1137 besökare på din sida vilket bra jobb du har gjort
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
HH:
Eller varför inte följa den gamle Wasa när han anländer med sina kobjällror till "ladan". Ja det finns många sätt som är bra även de dåliga fast man är en kossa.

Har gud ett företag som sysslar med mjölk? Trodde att han putsade fönster och då kanske en vanlig gammal hederlig fönsterskrapa skulle passa bra som logga?

Är det någon som är intresserad av att lägga ut sin logga på sitt företag på TIK031´s hemsida så är det bara att kontakta mig här på HS. Alla bidrag är välkomna.

Sidan verkar iaf välbesökt och i förra veckan hade vi 1137 besökare.
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
mike66: Va är det för orättvisa då, alla som födda 66 gå in gratis? då kommer vi ju genast in på nässta mening att byta ut sina förälldrar, lär väl göra sig själv då mertalet av de som inte födda det aktuella året går till angepp mot sina stackars förälldrar för de inte hur man nu gör för det ska bli fler sådana som de, året före 66,,,,

Borde istället vara fritt inträde för den som leder gammla rosa i band, då hör till saken att gamla rosa är en låglands kossa, den gammla svart vita rasen,,,,fins även som albino;)) mycket stadigare än en gammal fjällnucka,,,,,,

Kanske den svartvita kossa skulle vara bra som logga åt gud;)))
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
mike66: Hmm har inga särskillda favoriter :)
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
gud: Nä tack, för mej räcker det att vara medlem i TIK supporterklubb och dessutom är jag ordförande i "rädda albino knubbsälarna"....tycker att den här tråden spårat ur så jag svarar i din personliga istället....
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
kvasthilda:
tror att jag ska starta en ko knuffar klubb..
är du med??
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
gud: Snacka om att du kommer att få djurrätts aktivisterna i hasorna...knuffa omkull stackars oskyldiga kor...tycker att det är tillräckligt illa med kobingo jag....

Ja det gjorde det säkert eftersom vi vanligtvis hadekrukor med mjölk som vi satt på golvet och drack i vår jordkula med stampat jordgolv i fotogenlampans underbara ljus...det var tider det...

Inte kan väl jag veta om du är inne eller ute det är långt härifrån till Gbg....
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
mike66:
de va la ett jädra tjöt om vad jag ska göra...
kortet löser sig iallafall...pussgurka...frågan
är bara hur..;0)

kvasthild...
skitsamma hur kossj#veln är färgad..eller ras..
bara man kan knuffa omkull dom...:0)

därifrån du kommer så fanns väl det kor??
eller är jag helt fel ute??
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
kvasthilda:
Självklart så har jag druckit av en alldeles speciell mjölk ikväll;) Nä jag har inte fått tag i guds företagslogga ännu. Hoppas ju på att gud ska godta dealen som jag la lite längre ner på sidan. Jag fixar logga och gud fixar årskort åt mig;) Kan det bli så mycket bättre.

Albinokor måste väl ändå vara sällsynta, om vi nu ska snacka sällsynt. Albino knubbsälar har vi gott om här ute på kustlandet.

Mvh/
Ferdinand, din oxe i natten.
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
mike66: Jasså du menar SRB...(svensk rödkullig boskap) själv föredrar jag fjällkor för dom är lika sällsynta som jag....eller finns det fler albino knubbsälar här i landet ??

Men jag funderar på om det bara är mjölk som slunkit ner för din strupe i kväll...

Har du inte lagt in Guds banner än var in och kollade men såg ingen företags logga, är nyfiken på hur den ser ut jag..
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
barbarossa:
Spelar ingen roll för de flesta kor fattar ändå;) Vilka kossor tycker du är finast? Själv gillar jag dom bruna som heter Rosa, dom ska också ha en del vita inslag i sin färgprakt.

Gör som Fantomen, drick mjölk.
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
mike66: Oki tack ja jag vet jag råkade glömma T:t jag upptäckte det efteråt så hehe
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
Jag tycker att alla som är födda 1966 skulle få gå gratis!

Ett råd är att byta ut sina fattiga föräldrar eller att gå ut i skogen på hösten och plocka lingon och blåbär, för att sedan sälja bären och få råd med ett årskort.

Allting handlar om prioritering och det får även de unga lov att lära sig efter. Man kan inte både äta kakan och behålla den.

Ps: mike har även varit ung själv, även om det är svårt att tro det. Ds.
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
Jag förstår att personer som bara går i gymnasiet klagar på priset. Jag tycker att personer under 19 år borde få gå in för 50 kronor. Det är mycket pengar att lägga ut när man går i skolan. Timrå måste vara rädd om den yngre generationen som går på hockey så att det får ett intresse för Timrå och kommer att forsätta att kolla på hockey även när det blir äldre.
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
Frella: Och jag kommer alltid så sent till matchen så tifona har varit..........så de kan också skrotas.
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
Sluta klaga på priset.
Är man fanatiker så är man. Pengarna går ju till välgörenhet.
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
Knylan: Priset för en "Vuxen" västra ståHardom höjt till 105 spänn/match. Dvs en höjning med 15 spänn. Plss höjt parkeringen med 100%. Så sluta gnäll. Bara att pynta och se lad ut.
Vi får väll hoppas vi får valuta för pengarna.
STÖD TIMRÅ IK Köp ENKEL BILJETT ! ( c :
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
Knylan: Vilka ska då sjunga på hemmamatcherna(jag är sarkastisk, vill inte några påhopp) =)
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
Frella: Svar: Vi åker bara på resor... =)
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
Tikfanz: 50?!! Jaja, gå på hockey ska man ändå göra. Jag tycker man borde byta ut skolplikten till hockeyplikten, skulle åtminstone jag uppskatta. Säkert TIK också...
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
Knylan: Hur ska vi nu kunna åka på alla Hardcore resor när de bestämt sig för att knäcka oss med utgifter på hemmamatcher? =) Nå matchprogram vill jag icke ha, borde de ta bort för de som inte vill ha. Tror inte du vill betala 50 spänn heller för att få ett matchprogram som är lika varje gång förutom spelarintervjun. Vi TIFO gubbar har ändå inte tid att läsa nå matchprogram.
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
Knylan: Jag tycker att det är synd också att inte 716 kortet finns i år.Då behövde ungdomarna bara betala 20kr för inträdet,nu blir det 50kr istället.
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
gud:
Jag tror varken på tomten eller gamla gudar. Du får ta det som reklamkostnad. Fixa nu en logga på din firma så ska jag lägga in den på TIK031- hemsidan. Det är väl en bra deal. ;)
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
Frella: Det står iaf inget på medlemskortet från SK. Dom där 10 kronorna var väldigt bra för oss under 16. Det blev ju liksom 25% billigare. Att minska få betala 30 kr instället för 40 kronor är väldigt betydelsefullt med tanke på att min inkomst ligger på 950 spänn i månaden. Nu är ju dock inte jag så illa ute eftersom morsan ändå betalar inträde varje match åt mig, men det finns säkert andra i min ålder som får pröjsa själva och kan genom det inte gå på kanske mer än 2-3 matcher i månaden.

Kan någon ur SK redogöra varför inte 10 kronors rabatten inte finns kvar i år? Eller finns den fortfarande så det kanske bara är så att platsen där det skulle stå är uppfylld med 50% rabatten på resan till Övik 19/10?
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
Frella: Det är inge rabatt på 10kr i år.
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
gud: Japp, jag tror att så är det, iaf enligt biljettinfo på timraik.nu, sen är nog inte Ungdom från 0 på biljettdelen. men ändå lurigt.
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
Tikfanz: Väldigt, tror inte de som är medlem i supp-klubben har rabatt på 10 kr iår heller, inte mycket men iaf en del.
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
Frella:
knepigt detta...blir man medlem i TIMRÅ IK
som ungdom så är det 0 - 17...
och går man på matchen så är man alltså
ungdom 0 - 16...??

mike66...
tror du på jultomten..??
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
Frella:Ja,, det blir dyrt.. Matchprogram för ungdom också,vi säger en fam på 2 vuxna och ett barn 250kr + 3 matchprogram onödigt...
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
mike66:
jaaaa..vem vet vad tomten kommer
med innan seriestart...;0)

ska jag ta det som reklamkostnad..;0)
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
dr-nix:
Ja den däringa dealen verkar schysst.

gud:
Upp med plånboken och pröjsa ett säsongskort åt mike the man nu. Ta det på firman ;)
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
Tikfanz: Vem fan vill ha matchprogram? Dessutom har de sänkt ungdom till 16, så de som går gymnasiet måste betala 100 per match, hur har de råd med det med en inkomst på 950 kr i månan är min fundering.
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
dr-nix: Jo det såg jag, men jag syftade på ditt tidigare inlägg om att det kostar 2400...
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
Frella: 100kr kostar kostar det i år inkl matchprogram.
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
Frella: jag pratade om Internet Erbjudandet för 2150...man får medlemsskap i TIK och SK samt en matchtröja(replika) och ett årskort..
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
dr-nix: Är det inte meningen att man ska tjäna på att köpa Säsongskort? 90 kr per match kostar det väl att gå in iår oxå hoppas jag. Tycker nog att Timrås säsongskort borde ha mer att erbjuda.
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
mike66:
din träsk(o)(n)alle....
sluta att retas med dom yngre...

mitt träben har pyttsat mer än ditt..;0)
nu kan du följa mitt länktips...
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
mike66: jo det är ett bra deal jag har själv tagit det, har grundserie häftet på byrån, saknar bara tröjan som kommer i slutet på September/början på Oktober..
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
barbarossa:
Träskor funkar bra för mig året om;) eller kanske korna är ett säsongsdjur ändå? sommaren är nog bästa säsongen. Kunde inte hålla mig när jag läste rubriken.

Ska sluta att retas, följ länktipset....
Kommentera

Sv: SÄSONGSKOR?
barbarossa: vanligt årskort(stå) kostar 2400 har jag för mig
Kommentera

SÄSONGSKOR?
Vet någon vad ett säsongskort kostar????
Kommentera

115252 · »