1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581116 inlägg · 6216 ämnen

Sirapshockey

976807 · » Till forumet


Sv: Sirapshockey
diffe: Klart att fler väljer att stanna hemma pga PPV. Men lika klart är det att jag inte kommer gå på fler matcher ifall det försvinner utan kommer få nöjja mig med webradion igen. Och kommentatorerna är likvärdiga skillnaden är att på PPV så kan man muta och fortfarande hänga med i matchen. Till och med bättre än med ljudet på ibland då det ideligen nämns fel namn på spelare och fel domslut. Så JA det suger och JA jag skulle hellre gå på samtliga matcher men NEJ jag har fortfarande inte råd. Det duger i krig helt enkelt.

Eloge till dig dock som åker så pass långt varje vecka. helt klart så hade jag bara sett någon match om året live ifall jag haft det avståndet. Hur långt går hockeybussarna föressten?
Kommentera

Sv: Sirapshockey
Marcus: Det var en solklar hakning precis i samband med att målet gjordes... Men i allmänhet var han.... *harkel* inte så bra igår herr Andersson...
Kommentera

Sv: Sirapshockey
t_i_k: Ja, det måste ju ha varit det då. Man hade svårt att hänga med på domsluten igår :D
Kommentera

Sv: Sirapshockey
Marcus: Andersson hade hittat en ny utvisning. Och eftersom de nu gjorde mål så blev den avvaktande utvisningen borttagen.
Kommentera

Sv: Sirapshockey
Marcus: Tror avvaktande utvisning
Kommentera

Sv: Sirapshockey
Är det någon som kan förklara för mig varför vi inte blev fulltaliga efter Färjestads 3-0 mål. Petri Kokko åkte på en 2 min utvisning 25.49 och FBK gjorde 3-0 vid 26.10. Vi borde väl då fått ut spelaren, men vi fortsatte att spela 5-4 i en minut till som om inget hade hänt. Vad var det för specialare?

26.100 - 3 PP1 FBK85. JOHANSSON, Mikael 
 (51. WALLIN, Rickard
 25. RHODIN, Thomas)
25.49 2 min TIK30. KOKKO, PetriTRIP

Kommentera

Sv: Sirapshockey
jonmannen: Skämmas var kanske att ta i, själv åker jag 40mil för att se hemma matcher och hade gjort det vid varje om inte ppv hade varit så nu blir det var 3e istället, men tycker att ppv suger rejält, ungefär som challes skit system.

"Som sametinget sa för ca 60 år sedan: Samer får inte bo i vanliga hus för att då kommer dom bli bekväma och lata... Och så blev det, nu ligger dom hemma i soffan och petar i näsan och gnäller och allt är jobbigt."


Ta bort kiten så vi pallrar oss till arenan så slipper frugan få all skit när vi torskar gång på gång!!
Kommentera

Sv: Sirapshockey
The great one: Jag går på en hel del matcher. har inget säsongskort eller så men det är för att det är en ekonomiskfråga för mig. Så jag tycker PPV är ett underbart alternativ. Jag har det inte själv men kan gå ner och se på Olearys eller åka till någon kompis eller föräldrarna då plånboken tryter. Som du resonerar så ska alltså bara de med en fet plånbok kunna få njuta av hockeyn, jag avundas dig som kanske går på varke hemmamatch men för mig är inte den en realistisk verklighet. Och det finns säker fler med samma bekymmer. Studenter, singelföräldrar etc. Procentuellt av min inkomst kanske jag ger ännu mer till föreningen än vad du gör, vem vet.

Jag hyllar iaf PPV, jag har inte sett så här mkt hockey sen biljettpriset låg under femtilappen
Kommentera

Sv: Sirapshockey
actionleif: Ok, lite lättretad så här på morgonkvisten bara...
Kommentera

Sv: Sirapshockey
Mappe: Jag skulle gissa på att han mer tänker på dom som bor inom en rimlig radie..
Kommentera

Sv: Sirapshockey
The great one: Skämmas? Du som verkar så jävla smart kanske har en bättre lösning för oss som bor 80 mil från Sundsvall/Timrå.
Kommentera

Sv: Sirapshockey
stefan1978:

Nä. Byt ut fansen.
Kommentera

Sv: Sirapshockey
JanT:

Tror knappast problemet blir löst att värva en back eller huvudtaget att värva en spelare..
Kommentera

Sv: Sirapshockey
The great one: Medan ni diskuterar lyxproblematik skickar jag en ett ilbud från Gävle;

Tillbud!

Sjödda går nog att få för ett bra pris strax innan 12-slaget!

Fram med plånboken "nubben"
Kommentera

Sv: Sirapshockey
The great one:

Kanon inlägg detta håller inte, har tyckt hela säsongen att valet av tränare va fel..
Kommentera

Sv: Sirapshockey
En sak var bra ikväll, och det var Moe och Hahl:s direktpass och direkt skott till varandra vid reduceringen till 2-3. Där hade vi lite NHL stuk.


Jonmannen:

Skulle alla resonera som dig så skulle det var heltomt i hallen. Fatta hur mycket TIK tappar på all kioskförsäljning mm.

Det roliga var att det var bara ca 100 pers mer idag än mot SSK enligt den offciella publiksiffran. Grym lögn i måndags alltså, då det kändes som det var minst 700 personer mer ikväll.

Men det är klart, fortsätter man spela så här uselt så kommer jag nog se på PPV jag med.


Less jag är.
Kommentera

Sv: Sirapshockey
The great one: Om folk tycker det är tråkigt att gå på hockey så är väl PPV det naturliga valet? Du kan se matchen men slippa betala dyra biljettpriser. Och det borde inte vara något problem att fylla hallen trots PPV, alla andra lags matcher visas ju också och de har mer publik än Timrå
Kommentera

Sv: Sirapshockey
The great one:

Sedan snacket om att bygga ut hallen.

VARFÖR DÅ???


Kan styrelsen vaka och inse vad som håller på att hända. Bara för att man bygger en lyxig arena kommer inte publiken, man måste ha en attraktiv produkt också...
Kommentera

Sirapshockey
Grym sirapsmatch ikväll. Som oftast numera.

Fortfarande nollspelsystem. Fortfarande fördåliga PP. Fortfarande förd- dåliga uppspel. Fortfarande för dålig inställning.

Är så grymt besviken, men har nu insett att vi är inte bättre i år, vi kan vara bra i vissa matcher, och vi ligger hyfsat bra i serien tack vare vissa spelare. Men detta håller inte längre! Fy-fn.

Charles Berglund är det sämsta som hänt klubben, vilken sopa. Har inte fått spelarna att dra åt samma håll, har taktiskt misslyckat med allt.

Inte konstigt att publiken sviker, alla(!) man pratar med tycker det är dötråkigt att se på TIK numera, vem bär ansvaret för denn j-vla utveckling?

Fattar inte dom som gnäller på Backlund, han har räddat oss för ett större målmässigt nederlag i två raka matcher nu.

Sedan att motståndarnas målvakt alltid är så bra, beror på våran oförmåga att spela hockey. Vi kommer ju hela tiden 1-1. Grymt less på sarghörnen. När såg vi ett lyckat anfall senast?


Sedan kan alla som sitter hemma och ser på PPV skämmas!!! Pinsam support.
Kommentera

976807 · »