1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581692 inlägg · 6215 ämnen

Skador, skador, mera skador

1081860 · » Till forumet


Sv: Skador, skador, mera skador

Det framkom även ytterligare en sak:

  • Jag minns inte om det var denna säsong eller förra säsongen, men Anton Lander hade vid någon tidpunkt blivit bänkad. Detta i samband med att det gått tungt för Timrå. Challe hade varit oroad för att Lander skulle ta på sig för mycket "ansvar" och lät honom spela i junioslaget några matcher. Lander beskrevs som killen med grymt Timråhjärta som enligt Challe hade kunnat gräva ner sig för mycket då det gick tungt. Detta gällde inte Pääjärvi eftersom han för det första inte är från Timrå och för det andra bara går in och kör. Lander hade blivit sur för att han inte fått spela men förstod och respekterade beslutet.
Kommentera

Sv: Skador, skador, mera skador
Ice Tea: Skulle Liimatainen mot förmodan, om man ska tro på det som står i tidningarna, signa för timrå så börjar jag att gråta.

Man börjar ju undra iaf Thomas Johansson stoppar pengarna för spelarförvärv ned i egen ficka för att bygga ett hus på franska rivieran.
Kommentera

Sv: Skador, skador, mera skador
Marcus: Ja sen läser man att Liimatainen är aktuell för ett korttidskontrakt då inser man att det blir en lågbudget variant av nyförvärv.
Vill man verkligen ha Lance Ward så kostar det precis som det gjorde för HV ifjol. "han sitter fast i ett kontrakt" säger Linkan vilket betyder att såna pengar finns inte till förfogande. han kunde lika gärna säga Vi har inte råd att ha en trupp för topp 4 i ES.
Kommentera

Sv: Skador, skador, mera skador
Eftersom att företaget där jag jobbar var matchens företag igår så fick vi reda på en del förstahandsinformation från Challe himself. Challe som för övrigt var väldigt avspänd och lugn före matchen.

Vad fick vi då reda på, jo detta:
  • Lotvonen röntgas idag. En slemsäck som strular.
  • Pärsinen åkte skridskor i förrgår och ska nu jobba upp muskulaturen i ryggen ordentligt innan han kan spela igen. Ungefär 4 V ska det ta.
  • Lance Ward l't inte så aktuell. Men Challe medgav att dom letade efter backförstärkningar.
  • Challe avgör vem som ska få åka till Hollywood och träffa Stormare efter säsongen.
  • CHalle tycket att domarna hade blivit läkare. Om den som tacklar gör illa sig så blir det utvisning oavsett om tacklingen var riktig eller inte.
Kommentera

Skador, skador, mera skador
Brutet finger för Styf:

SUNDSVALL (ST) 2008-10-17 09:28

Timråbacken Pär Styf bröt ett finger i matchen mot HV71 i går.
Med största sannolikhet väntar nu opration för lagkaptenen.

Kommentera artikeln

Det är oklart hur länge han blir borta. Men några veckor blir det garanterat.

Vad förvånad man blir ;-(

/Bozze
Kommentera

1081860 · »