1150x200-x1KZdWv1.jpg

Timrå IK

516691 inlägg · 6206 ämnen

Souvenirer

1909164 · » Till forumet


Sv: Souvenirer
fredriko74: Jag har ju sedan jag flyttade söderut 1968 tillbringat åren i Östergötland och nu i Halland. Köpte för några år sedan både öl -och snapsglas i butiken i Timrå ishall. Dessa kommer ofta till användning, speciellt matchdagar. Njut av det som finns däri!!!
Kommentera

Sv: Souvenirer
Jensen_12: haha ja precis. Dom kanske kör gamla ADSL nätet, så tar väl en vecka för bild att ladda upp. Skämt åsido, hoppas dom har utvecklat shoppen lite en del. Det gamla kändes lite -90 tal
+1
Kommentera

Sv: Souvenirer
Jensen_12: Ja, man bör väl haka på övriga lag i SHL då det gäller utbud i shopen, inte tröjor och kepsar som fanns för 5 år sedan. Bättre än så bör man kunna leverera
Kommentera

Sv: Souvenirer
TIK1928: det kanske är så mycket nya prylar som ska in så det tar väldigt lång tid?

Troligtvis inte, men hoppas går ju!
Kommentera

Sv: Souvenirer
mikenomad: Är det nån som vet hur fan det går med webshoppen? Den skulle ligga nere "någon dag" men ligger fortfarande nere..
+1
Kommentera

Sv: Souvenirer
fredriko74: Ja det är jättetråkigt. Men jag har gett upp och kan inte tolka det på annat vis eftersom den här kritiken funnits i decennier utan att nåt nämvärt har hänt.
+2
Kommentera

Sv: Souvenirer
mikenomad: okej, men tråkigt för fansen att köpa en keps som fanns för 5 år sedan och är totalt ospännande. Här är souvenirerna är bra intäkt, då försäljningen är stor bpde på hemsidan och fysisk butik (Ica maxi eller stora Coop) Märkligt tänk från de som ansvar över den typen av frågor.
+1
Kommentera

Sv: Souvenirer
fredriko74: gå en virkar/stickarkurs, köp rött och vitt garn. Sticka en valfri mössa/jacka av egen modell. (Lovar du kommer (sticka) ut bland övriga supporters.
+1
Kommentera

Sv: Souvenirer
fredriko74: Souvenirförsäljning är inget prioriterat område inom Timrå IK. Det har det aldrig varit. Jag utgår från att man från föreningen gjort en analys och kommit fram till att det kostar mer än det smakar. Att det inte är en källa till inkomst.
Kommentera

Souvenirer
Tja, någon som har koll på hur uppdateringen är med souvenirer i år. Jag kikade på shopen och det var bedrövligt, lika som ifjol. Jag bor i Karlstad med hjärtat är rött och vitt då jag är rätt nyinflyttad. Iaf så finns här att köpa uppsjö med FBK souvenirer på ICA maxi och Coop stora. Vi pratar uppsjö. Håkan Loobs förtjänst innan han slutade. Hur har Timrå det?
Kommentera

1909164 · »