1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582854 inlägg · 6215 ämnen

Timrå IK

249061 · » Till forumet


Sv: Timrå IK
Helskönt med seger i kväll. Nu känns hjärtrytmen lugnare igen.
Nu är det 2-2 i matcher. Ännu en match i Götet på Måndag.
Kom igen Timrå vi är med er hela vägen... KROZZA FRÖLUNDA!!!!.
Kommentera

Sv: Timrå IK
iggy: Jag tycker att media koncentrerar sig alldeles förmycket på stockholmslag i alla idrotter... Jag blir så irriterad på detta fenomen, går det bra för ett stockholmslag får den sporten mycket utrymme i media... orkar man inte ta sig nån annanstans???
Kommentera

Sv: Timrå IK
rokla: Och Sveriges Radio sportradio !!! Hur kan man sända från Fbk-Dif matchen i princip hela tiden på Sportradion ??? När matchen går på TV4 som i princip ALLA i Sverige kan se ??
Skandal skandal mediaskandal !! fortsätt mobba Timrå vänta tills finalspelet är klart... DÅ KAN VI BAJSA MEDIASVERIGE I MUN OCH SKRATTA HELA VÄGEN TILL NÄSTA SÄSONG !
Missa inte hockey/musiklegenderna Hansson Brothers på Pipeline den 9 Maj - känd från filmen Slagskott, se bifogad länktips klicka på Hansson Brothers.
Kommentera

Sv: Timrå IK
Lulekickan: Förmodligen!! Tänk att få se bröderna Kronvall cykla på tränings cykel i 90 minuter.
Kommentera

Sv: Timrå IK
Zigge: Visste du inte att DIF köpt TV4 ?? Challe ska bli en ny Scharioni (ni vet TV mogulen i Italien) Går inte DIF till final så tror jag tv4 kommer att visa bingolotto istället för Hockey tyvärr..:)
Kommentera

Sv: Timrå IK
Zigge: Åker Jyyyrgårn ur, vilket de kommer att göra eftersom Warulfven är just Warulfven, så sänder de förmodligen från DIF:s träning hellre än från den match som återstår.
Kommentera

Sv: Timrå IK
Red Rocker: GRATTIS TIK. Snacka om att ALDRIG ge sig!!
Men man blir ju så f..ad på detta DIF-TV, varför inte varannan match?? Helt otroligt,juh. Men som sagt, 1 match till, så är det färdig-gullat me Dif. Så Finalen kanske inte ens behöver sändas i TV?
Kommentera

Sv: Timrå IK
Hälge: Jag hatar TV4 även om det är sämre kommentatorer så är det en princip sak de borde visa varannan match. Men DIF-TV tror väl att det är DIF sista match för säsongen på måndag....Nu är det snart TIK på TV sporten.....NU är det.
Kommentera

Sv: Timrå IK
Hälge: Ja......kräks...
Kommentera

Sv: Timrå IK
betraktaren: Tv4 visar DIFmatchen på måndag och TIK på onsdag.
Kommentera

Timrå IK
Vilka grabbar!!! Helt otroligt imponerande, de viker ta mej faan aldrig en tum......... Detta har man drömt om att se ända sedan man på allvar började följa detta lag för ca 22 år sedan, helt otroligt att få uppleva detta! Tack grabbar!

Nu får vi hoppas att TV4 fortsätter agera DIF-tv så vi slipper Perlskog och Tjalle Tvärvigg på måndag.

Ska bli intressant att höra Evenssons kommentarer, han är den mest oödmjuka tränare jag upplevt, vid förlust eller underläge är det alltid de som gjort sin sämsta insats någonsin, han kan aldrig se till motståndarlagets prestationer. Se förra bortavinsten, se första perioden idag mm mm. Har tappat all respekt för den forne stortränaren.

Ut i natten och njut!
Kommentera

249061 · »